lekarz Krzysztof Wręczycki

Mickiewicza 2
45-058 Opole

Po pierwsze kompetencja, po drugie uprzejmość... dużo można pisać, bardzo dobry urolog, kontaktowy, nie ma dystansu, przy i tak stresującej pierwszej wizycie. Mi pomógł, polecam.
Opinia dodana przez: Mek

lekarz Mirosław Górski

Chirurg ogólny, Urolog

NZOZ "Zdrowie"
82-500 Kwidzyn

Bardzo dobry kompetentny lekarz. Rzadko zdarza się, aby lekarz przyjmujący w ramach NFZ był przyjazny i cierpliwy, a co najważniejsze kompetentny. Polecam.

lekarz Radosław Brunowicz

Bliżniąt 11/13

Rewelacja-zarówno pod względem wiedzy jak i kultury osobistej oraz skuteczności leczenia. Wzór do naśladowania. Taki lekarz to skarb w przychodni.
Opinia dodana przez: stefan
Fachowość i niezwykle ujmujące podejście do pacjenta. Lekarz godny polecenia.

lekarz Tomasz Somnicki

Chirurg ogólny, Urolog

Bolesława Chrobrego 6/8
81-759 Sopot

Jeżeli wizyta u lekarza w ogóle może być przyjemna to ta była. Pan doktor Somnicki jest jednym z niewielu lekarzy (niestety) który po prostu rozmawia z pacjentem a nie traktuje jak kolejny przypadek medyczny. Cieszę się, że trafiłem na tak dobrego specjalistę.
Opinia dodana przez: Janusz

dr hab. n. med. Roman Sosnowski

UROS Konsultacje Urologiczne Roman Sosnowski
ul. Portofino 8 lokal U3

Przede wszystkim wspaniały człowiek, niezwykle empatyczny ale realista, jako lekarz - ogromna wiedza i doświadczenie, w sposób prosty i rzeczowy opisuje przebieg leczenia z uwzględnieniem różnych opcji, jak dla mnie jednocześnie wsparcie psychologiczne.

lekarz Grzegorz Jacak

Specjalistyczna Przychodnia Lekarska w Tarnowie
pl. DWORCOWY 6
33-100 Tarnów

specjalista z zaangażowaniem i wiedzą. bardzo sympatyczny, kompetentny i uczynny. wykonał zabieg z najwyższym zaangażowaniem. POLECAM JEST WSPANIAŁYM CZŁOWIEKIEM I SPECJALISTĄ . jan płachta szczucin
Opinia dodana przez: jan

prof. dr hab. Maciej Bagłaj

Chirurg dziecięcy, Chirurg onkolog

Widok 8

Najlepszy pod słońcem. Każdego pacjenta traktuje indywidualnie . Interesuje się każdym pacjentem z osobna . Nie traktuje olewajaco , lekarz na medal . Lepszego nie ma!
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Łukasz Nyk

Żytnia 16 lok. 50

Zdecydowałem się na wizytę u Pana Doktora kierując się opinią przyjaciół: szeroka wiedza i rozległe umiejętności, wzór etyki lekarskiej. Po pierwszej wizycie trudno ocenić lekarza, ale wiele można powiedzieć o człowieku. Jesteśmy, ja i żona, pod dużym wrażeniem osobowości Pana Doktora. Wyraźnie wyczuwa się Jego humanistyczne myślenie o człowieku. Za tym idzie życzliwość, wrażliwość, empatia. Diagnoza - rak nerki - to bardzo duży lęk, dlatego wsparcie Lekarza-Opiekuna jest bezcenne. My …
Opinia dodana przez: Krzysztof

dr n. med. Tomasz Deja

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

Pełen profesjonalizm, empatia, najwyższa kultura osobista, trafne diagnozowanie, skuteczne leczenie. Na pewno godny polecenia lekarz.

lekarz Tomasz Suchojad

DARIMED
Prosta 42
25-371 Kielce

Wiem że dobrze trafiłam ! Lekarz mimo że młody to dobry w swoim fachu. Dokładnie tłumaczy, rysuje i sprawia że strach mija. Polecam tym co się boją i zastanawiają się czy wybrać doświadczenie starego fachowca czy powierzyć swoje zdrowie Komuś kto jeszcze nie popadł w rutynę.
Opinia dodana przez: Iwona
Byłam na kontroli u doktora po pobycie w szpitalu na Strzeleckiej. Miałam wtedy zakładaną sondę D-J, a oprócz tego jestem w 4 miesiącu ciąży. Podczas wizyty czułam, że jest rzeczywiście zainteresowany tym, jak się czuję, dokładnie o wszystko wypytał, nawet o dziecko. Odpowiedział na wszystkie moje pytania i nie miałam wrażenia, że mam jak najszybciej wyjść, bo ma następnych pacjentów. Jestem bardzo zadowolona z tego lekarza.
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Grzegorz Kies

Szpital Pod Bukami
Szara 5
43-300 Bielsko-Biała

Lekarza poznałem w 2018 roku zupełnie przypadkowo. Leżałem na Oddziale Urologii Szpitala Wojewódzkiego w B-B, gdzie zwyczajowo z pacjentami się nie rozmawia. Obchody mogliby sobie w sumie darować, bo wchodzą i wychodzą w ogóle nie słuchając pacjentów (o ile pacjenta w ogóle dopuszczą do głosu!!!). I właśnie podczas wieczornego obchodu Grzegorz Kies podszedł do mnie i powiedział, że przeprowadzi ze mną kwalifikację do zabiegu, ale przeprasza, bo nie wie kiedy …
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Artur Przewor

Urolog

Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "PANMED"
ulica Błonie 8
08-110 Siedlce

Polecam Pana Doktora Artura Przewora świetny urolog z ogromnym doświadczeniem z empatią i troska traktuje każdego pacjenta. Polecam
Opinia dodana przez: Aga

lekarz Paweł Szalecki

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej HEUREKA
Ludowa 5
05-500 Piaseczno

Jestem mile zaskoczona wizytą u p.doktora. Lekarz z kompleksowym podejściem do pacjenta. Wizyta zupełnie bezstresowa. Lekarz godny polecenia.

dr n. med. Bartłomiej Jakóbczyk

NAWROTMED
Nawrot 2a

Wspaniały lekarz. Zawsze ma czas dla pacjenta, nawet jeśli ten nie jest zapisany na konkretny termin. Słucha i odpowiada na pytania.
Polecam z całego serca. Zajął się moim ojcem wspaniale Aby takich więcej. W przypadku choroby w nysie tylko do niego

lekarz Wojciech Sobczyński

Ginekolog, Urolog

NZOZ ORTHOmedica
ulica 1-go Maja 40b
42-200 Częstochowa

Badanie USG przeprowadzone punktualnie, grzecznie i kompetentnie. Pan doktor uprzejmie wyjaśnił, jakie płyną wnioski z wyników badania i polecił, co dalej. Ja natomiast - polecam pana doktora!
Opinia dodana przez: Kamil

lekarz Czesław Moniuszko

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacji
ulica Waryńskiego 22 A
16-400 Suwałki

Doskonały fachowiec. Zna się na swojej pracy, a co najważniejsze umiał sobie poradzić z przypadkiem który inni lekarze uznli za całkowicie beznadziejny.

lekarz Piotr Kania

E. Pankiewicza 7
08-110 Siedlce

Pan dr Piotr Kania jest przede wszystkim wspaniałym i bardzo dobrym lekarzem. Jak trafiłem do pana doktora Piotra Kani przedstawił mi wszystkie aspekty mojej choroby i na czym będzie polegało moje leczenie. Próbował doktor ratować moją nerkę po nie udanej operacji URSL ( usunięcia kamienia z zaklinowanego moczowodu nerki prawej ), ale nie udało się jej uratować. Jestem po nefrostomii całkowitym usunięciu nerki. Po operacji czuję się dobrze. Jak będzie …
Opinia dodana przez: Andrzej HAWRYLUK