Grudziądz

Chirurg dziecięcy, Urolog dziecięcy

Zespół Poradni Specjalistycznych
Rydygiera 15/17
86-300 Grudziądz

JESTESMY POD WRAZENIEM PROFESJONALIZMU,RZETELNOŚCI I UPRZEJMOŚCI PANA DOKTORA.KONKRETNY,CIERPLIWY,PRZEDE WSZYSTKIM ZNAJDUJĄCY CZAS ZAWSZE NA SPOKOJNĄ ROZMOWĘ,A TO NIESTETY CORAZ RZADSZE.LEKARZ Z POWOŁANIA,KOLEDZY POWINNI BRAĆ Z PANA PRZYKŁAD.Z CAŁEGO SERCA DZIĘKUJEMY I Z CAŁYM SERCEM POLECAMY PANA DOKTORA,WSZYSTKIM POTRZEBUJĄCYM KONKRETNEJ I SZYBKIEJ POMOCY.DLA NAS JEST PAN BOGIEM
Opinia dodana przez: Nikodem P.
{'id': 40457, 'name': 'Grudziądz'} Logopeda dziecięcy
                                       mgr Małgorzata Byczyńska

mgr Małgorzata Byczyńska

Logopeda dziecięcy, Logopeda

Gabinet terapii logopedyczno-pedagogicznej, Małgorzata Byczyńska
aleja 23 stycznia 54d/39
Grudziądz

Witam. Bardzo serdecznie polecam panią dr. Sama też trafiłam z polecenia koleżanki. Pani dr radzi sobie z każdym problemem rozwojowym dziecka. Już od 1.5 roku korzystamy z terapii i jestem bardzo zadowolona. Na początku terapia wydawała mi sie trochę dziwna ale zaryzykowałam i nie żałuję. Wszystkie różnego rodzaju masaże ciała, bujanie na piłce i reszta zaleceń przynosiły oczekiwane efekty w określonym czasie. Dziecko było nadpobudliwe nie radziło sobie z emocjami …

dr Jarosław Marszałek

Urolog

Zespół Poradni Specjalistycznych
Rydygiera 15/17
86-300 Grudziądz

Jakiś dziwny ten lekarz ,nie wiem czy niemowa ponieważ nic mi nie powiedział na temat mojej choroby ,może dlatego że wizyta trwała 5 minut i niczego się nie dowiedziałem ,a czekałem na nią rok .Wyczułem taki lekceważący stosunek do pacjenta.Wychodząc z gabinetu miałem wrażenie że lekarz nie bardzo był zainteresowany tym co mówię i czego oczekuję.Być może miał akurat zły dzień a następna wizyta będzie lepsza.
Opinia dodana przez: Bogdan

lekarz Maciej Paszkowski

Urolog

Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Legionów 57 budynek 5
86-300 Grudziądz

Nie polecam tego lekarza, zero podejścia do pacjenta onkologicznego,opryskliwy, nie rozmawia z pacjentem tylko krzyczy,bez jakiegokolwiek podejścia ! NIE POLECAM ten lekarz wogole nie powinien pracować w swoim zawodzie!!!
Opinia dodana przez: Milena