Dr. K. Bochynka poznałem niedawno. Już podczas pierwszej wizyty wywarł na mnie pozytywne wrażenie ze swoim ciepłym, bezpośrednim i kompetentnym podejściem. A jako stary pedagog trochę znam się na ludziach. Uważam ,że jest lekarzem z powołania i chce pomagać ludziom dotkniętym chorobami. Odbiera prywatnie telefony lub oddzwania, gdy nie może odebrać. A to jest ważne. Mimo ,że nie przyjmuje już w mojej miejscowości to będę gościł u doktora tam ,gdzie …
Jestem pracownikiem służby zdrowia od ponad 40 lat i naprawdę, znam multum lekarzy , ale doktor Władysław jest lekarzem z prawdziwego zdarzenia. Szkoda że takich lekarzy jest tak mało. Jako lekarz i jako człowiek jest to super osoba. Życzyć trzeba aby w zdrowiu leczył ludzi jak najdłużej.
Centrum Medyczne Beta Tarnowski
Dworcowa 11
Koszalin
Zdecydowanie najlepszy lekarz jakiego znam, duża kultura osobista, fachowość i życzliwość. Zawsze ma czas dla pacjenta, nigdy mnie nie zawiódł (wyleczył ze śmiertelnej choroby). Takich lekarzy nam potrzeba!
Prywatny Gabinet Urologiczny Marek Długosz
Wieniawskiego 14
Ostrowiec Świętokrzyski
Lekarz z powołania. Jest genialny. Dzięki Niemu urologia w ostrowieckim szpitalu jest na najwyższym poziomie. Polecam każdemu kto potrzebuje urologa.
Żelazna 34
Byłem na wizycie u pana doktora w dniu 22.02.2018r. w gabinecie urologicznym 4 WSKzP. I wizyta ta zrobiła na mnie wielkie wrażenie, ponieważ zachowanie dr Żychowicza było niemal podręcznikowe! Jestem wymagającym pacjentem ,ale też od lekarza oczekuję takiego prawdziwie ludzkiego podejścia. I napiszę w ten sposób, że jeżeli potrzebujemy takiej prawdziwej, empatycznej i fachowej pomocy urologicznej to wybór dr. Żychowicza będzie niezwykle trafnym!
Prywatny Gabinet Urologiczny Marcin Kochanowicz
Opolska 20a
Olsztyn
Seli-Med Przychodnia Specjalistyczna
Jagiellońska 25, Konsultacje prywatne: Soboty: 10:00 — 13:00
Chojna
Pan Doktor uprzejmy, bardzo dobrze wytłumaczył wszystko. Zabieg wykonany bardzo sprawnie. Już po 2 godzinach od zabiegu całkowicie zniknął ból. Pozostaje mi tylko polecić Doktora 😄
Centrów Medycznych Medyceusz
ul Studzinskiego 61
Doktor Grębowski to bardzo dobry lekarz. Jest miły i sympatyczny dla pacjentów. Bardzo szczegółowo tłumaczy co się stało i dlaczego są bóle, co trzeba zrobić aby pozbyć się problemu. Ma zawsze czas aby pomóc pacjentowi, porozmawiać z nimi i dobrać odpowiednie metody i leki. Dziękuję bardzo za pomoc. Irena
Leksowski Tomasz., lek. med. urolog
Jagiellońska 13
Kielce
Pan doktor rzeczowy, bardzo mily nie stresuje pacjenta budzi zaufanie i kompetentny bo juz 2 dni pozniej zaczely sie poprawy Polecam
Klinika Rewitalizacji Urogenitalnej i Medycyny Estetycznej Estetikon
Polnej Róży 6/U4
Klinika prowadzona przez prof. Radziszewskiego to ośrodek godny polecenia wszystkim chorym. Sprawnie, szyblo i miłao.Sam profesor pomimo młodego wieku , a może dzięki temu, ma świetny kontakt z chorymi. Ja miałem założony przez Profesora sztuczny zwieracz, z powodu nietrzymania moczu po operacji raka prostaty. Życie znowu stało się piękne, mogę jeździć na rowerze. Dziękuję
Poradnia Zdrowego Rodzicielstwa im. św Jana Pawła II
ul. Nowolipie 9/11
Świetny, kompetenty lekarz specjalista. Dobry człowiek i lekarz z powołaniem! W obecnych czasach trudno już o tak dobrych lekarzy.
EuroMedis
Powstańców Wielkopolskich 33A
Moja ocena przekazywania informacji o moim stanie zdrowia w skali do 10,oceniam na 10+++.Pan Doktor w sposób profesjonalny przekazał mi mói stan zdrowia i zagrożenia.
Klinika Wiśniowa
Anieli Krzywoń 2
Zielona Góra
To jest wzór lekarza. Każdemu polecam. Po prostu mistrz. Uratował nasze dziecko robiąc nowatorską operację i udało się. Jestem mu dozgonnie wdzięczny. Jakby to powiedziała pani z reklamy - nic się nie udało to lata ciężkich treningów i pracy :-)
MEDICAL NZOZ Sp. z o.o.
ulica Okrzei 79
Wyszków
Z pełnym przekonaniem polecam pana doktora Nietupskiego. Z zaangażowaniem i rzadko dziś spotykaną bezinteresownością zajął się moim problemem. Dzięki jego pomocy bardzo szybko zostałem zdiagnozowany i poddany operacji.
Bardzo kompetentny lekarz. Wprowadza miłą atmosferę w gabinecie - jest przyjazna, profesjonalna, zachowuje się z klasą bez nadmiernej wesołkowatości. Nie patrzy na zegarek podczas wizyty - ma czas wszystko dokładnie wytłumaczyć i wyjaśnić. Zanim postawiła diagnozę przeprowadziła wnikliwy wywiad, skierowała na inne badania. Jeden z lepszych lekarzy urologów w stolicy.
Omega Medical Clinics - Centrum Medyczne Bydgoszcz
Księdza Zygmunta Trybowskiego 14
Bydgoszcz
Jest taki słodziutki i fajniutki, że aż miło się choruje. Zawsze seksownie ubrany. Buziaczki dla pana Macieja :-)
Centrum Medyczne ORLEN Medica
ulica Chemików 7
Płock
Bardzo dobry chirurg- urolog który bardzo wcześnie wykrył mi guza pęcherza moczowego w USG i cystoskopii,skierował do szpitala i usunął operacyjnie bez powikłań. Nawet na MR guz nie był opisany przez radiologa ( sic!) a wcześniej inny lekarz nie widział go na USG.--Dr Traczyk to Lekarz u którego leczę się od wielu lat. Jest konkretny i komunikatywny. Ma dużą wiedzę. Bardzo polecam.
Gabinet Urologiczny - dr Bartosz Muskała
Ferdynanda Focha 4/6a
Częstochowa
Każda wizyta u Pana Doktora jest bardzo profesjonalna. Pan Doktor zawsze cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania, uważnie bada, jest bardzo empatyczny. Polecam z całego serca
Klinika Wiśniowa
Anieli Krzywoń 2
Zielona Góra
Doktor Krzysztof Wiadomski to LEKARZ o ogromnej wiedzy,o wielkim sercu i złotych rękach.Nie ma słów,którymi można wyrazić wdzięczność i opisać to,co Pan doktor zrobił dla mnie.Doktor to człowiek ,dla którego dobro pacjenta jest zawsze na pierwszym miejscu,jest bardzo empatyczny i oddaje serce lecząc pacjentów.Jako chirurg jest perfekcjonistą i mistrzem.Doktor jest wirtuozem chirurgii i lekarzem humanistą.Polecam i życzę dużo sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym.