{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Urolog
                                       dr n. med. Agnieszka Ida

dr n. med. Agnieszka Ida

ulica szwajcarska

Serdecznie polecam Panią doktor, miła, uprzejma, cierpliwa, umiejąca wytłumaczyć problem i podjąć odpowiednie kroki leczenia, oby więcej lekarzy z takim podejściem do pacjenta

dr n. med. Tomasz Deja

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

Pełen profesjonalizm, empatia, najwyższa kultura osobista, trafne diagnozowanie, skuteczne leczenie. Na pewno godny polecenia lekarz.

dr n. med. Tomasz Piernik

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

Od lat w sposób zaangażowany i rzetelny profesjonalne badania i USG. Pan doktor w bardzo zrozumiały sposób potrafi przekazać wiedzę medyczną . W empatyczny sposób komunikuje się i wyjaśnia sytuację. Kulturalny i przyjaźnie nastawiony lekarz. Chce się wracać na regularne badania bez stresu.

lekarz Małgorzata Hojan-Osicka

Słomiana 13

Zawsze uśmiechnięta życzliwa. Fachowość na najwyższym poziomie. Jestem niezmiernie wdzięczny za uratowanie życia. DZIĘKUJĘ....
Opinia dodana przez: Zbigniew

dr Piotr Cieśliński

Specjalistyczny Gabinet Urologiczny
Gajowa 3

Pan Dr. Piotr Cieśliński jest lekarzem godnym polecenia wszystkim pacjentom chorującym na schorzenia urologiczne, to doskonały fachowiec i praktyk, posiada szeroką wiedzę także o nowych metodach leczenia, a przy tym jest sympatycznym człowiekiem z przyjacielskim podejściem do pacjenta. Do dr Piotra Cieślińskiego trafiłem kilka lat temu z powodu pogorszonych wyników PSA. Z problemem prostary dr. Piotr Cieśliński poradził sobie bardzo szybko lecząc mnie farmakologicznie. Jestem pod stałą kontrolą i aktualnie …
Opinia dodana przez: Romuald

dr n. med. Roland Dadej

Seksuolog, Urolog

Przychodnia Lekarska MEDEO
ulica Rzeczypospolitej 6

Wysokiej klasy specjalista! Empatyczny, kulturalny. Nie tak często spotyka się lekarza, który zajmuje się pacjentem z dużym poświęceniem. W razie potrzeby szczerze polecam !
Opinia dodana przez: ZBIGNIEW

Adam Guźniczak

NZOZ J.A.P. - Med.
os. Bolesława Chrobrego 11/110

Na Oddział Urologiczny Szpitala w Puszczykowie, gdzie pracuje dr Adam Guźniczak trafiłem w sierpniu 2011 roku, po wypadku komunikacyjnym i po uprzednim pobycie w Oddziale Ratunkowym i na Oddziale Chirurgicznym szpitala HCP w którym całkowicie zbagatelizowano mój krwiak na lewej nerce, który zdaniem lekarzy z tego oddziału (w szpitalu HCP urolog nie oglądał mnie ani razu!) miał się wchłonąć w ciągu 3-ch miesięcy a który po trzech tygodniach powiększył się …
Opinia dodana przez: Roman Jozwiak

lekarz Krzysztof Skomski

111 Wojskowy

Jest moim urologiem,operował mi pęcherz w 2014.W ten sposób chciałem publicznie podziękować.Lekarz fachowo tłumaczy, jest przejmujący się stanem zdrowia pacjenta.Godny polecenia na 100 %.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Włodzimierz Kowalczyk

Os. Kosmonautów 17

U doktora Kowalczyka, leczę się już 20 lat. Dzięki systematyczności i bieżącej kontroli prostaty i nie tylko, zachowuję właściwy stan zdrowia. Lekarz przyjmuje zawsze punktualnie. Wypowiada się krótko i rzeczowo. Zawsze jest wykonany USG i dowiaduję się od razu wyniku. Doktor jest spokojnym i zrównoważoną osobą, godną zaufania. Wizytę zawsze kończę z poczuciem zadowolenia. Polecam.
Opinia dodana przez: marek krawczyk
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Androlog
                                       lekarz Łukasz Wojnar

lekarz Łukasz Wojnar

Androlog, Urolog

Roth Medica ( pierwsze piętro- brak windy)
ul. Niecala 1/5

bardzo polecam, dużo mnie nauczył, jak mam postępować w swojej ciężkiej chorobie. Dobra rada, dobrze mi służy. Nawet odbyła się wizyta domowa, specjalnie na moje polecenie.
Opinia dodana przez: Andrzej

dr n. med. Paweł Kroll

Chirurg dziecięcy, Urolog dziecięcy

Podbipięty 37

Wspaniały lekarz super podejście do dzieci. Syn miał wodniaka w jąderku dr świetnie nam wszystko wytłumaczył. Przeprowadził operację był bardzo życzliwy i pomocny . Minęło już parę lat wszystko jest zagojone szycie było tak świetne że dziś nie ma śladu. Syn często pokazuje błędną stronę cięcia ciężko ją dostrzec. Dziękujemy doktorze
Byłem na jednej wizycie na początku grudnia zapisał mi leki ziołowe i do dzisiaj borykam się z problemem a mamy prawie wrzesień kompletnie nie polecam lekarza jak dla mnie nie zna się na swojej pracy i jeszcze za wizytę życzy sobie jak za wizytę u super specjalisty. Obiema rękami się podpisuje ze go nie polecam nikomu
Opinia dodana przez: Kuba
Do pana doktora trafilem przez wyszukiwarkę z internetu w sierpniu po otrzymaniu druzgocącej diagnozie nowotworu prostaty,szukałem lekarza ktory mogłby mi pomóc w walce z tym okrutnym przeciwnikiem ,Szukalem lekarza a trafilem na LUDZKIEGO ANIOŁA nie jest łatwo trafic na tak wybitnie wykształconego profesionaliste z tak rozwinięta empatia zrozumieniem,dbałoscia o pacjenta fizycznie ale co najwazniejsze psychicznie,kazda wizyta jest mega profesionalna wiedza doswiadczenie ale ta umiejetnosc słuchania pacjenta ogromna wrażliwość na moje …
Opinia dodana przez: Henryk

lekarz Piotr Przybył

Anestezjolog, Chirurg ogólny

CERTUS
ul. Grunwaldzka 156 Poznań

Najlepszy lekarz . Poświęca czas pacjentowi bez patrzenia na zegarek . Dokładnie analizuje wyniki i informuje o dalszym przebiegu leczenia. Polecam

dr n. med. Ryszard Prędki

os. Stare Żegrze 139 lok. 3

Profesjonalista! Znakomity lekarz! Dokładnie opowiedział o przyczynach schorzenia udzielił wyczerpujących informacji na każde z moich pytań. Wizyta bez pośpiechu. Bardzo miły i sympatyczny!

dr n. med. Maciej Strzyżowski

Centrum Alergologii
Bogusławskiego 16A

Duże rozczarowanie, za tytulem nie idzie, niestety, kultura osobista i podejscie do pacjenta. Lekarz prawie sie nie odzywa, na zadane pytania reaguje zdziwieniem, smiechem i niecenzuralnym slowem. Niczego nie wyjasnia. Siedzi, slucha i wypisuje skierowania, koniec.

lekarz Bogusław Tomiak

Medica Pro Familia
ulica Ziębicka 16

Nie polecam!!! Lekarz urolog który nie potrafi rozpoznać stulejki i łupka u młodego mężczyzny to jakaś kpina. Odesłał na Sor, ale swoje skasował .
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Kazimierz Wysocki

Urolog

Specjalistyczny Zespół Opieki Zdrowotnej nad Matką i Dzieckiem w Poznnaiu Szpital Świętej Rodziny
ulica Jarochowskiego 19

wspaniały lekarz o wysokiej kulturze , bardzo troskliwy godny polecenia. jest bardzo konkretny podejmuje trafne decyzje.

prof. Zbigniew Kwias

Ozimina 16

Niezrównany fachowiec i specjalista. Specyficzne poczucie humoru, które, jak sądzę po opiniach zamieszczonych przez innych pacjentów (albo nieudolną konkurencję) jedni akceptują i lubią, a inni nie. Profesor Kwias to taki troszkę Dr House.
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Piotr Nowaczkiewicz