dr n. med. Aleksandra Lankosz

Fizjoterapeuta, Fizykoterapeuta

Dietla 19/3

Jedyny lekarz ktoremu ufam! Lecze sie u Pani doktor juz 12 lat. A mam 24 ;) kochana i ciepla osoba na ktora zawsze moge liczyc. Polecam jak najbardziej!!
Opinia dodana przez: Magda

dr n. med. Beata Kaczmarek

Okulista dziecięcy

NZOZ AKmed
Twardowskiego 33A

mam 22 lata, od 6 roku zycia nosilem okulary, mialem okropnego zeza. Po kilku latach lekarz prowadzacy stwierdzil ze akulary mi nie pomoga aby zlikwidowac zeza i konieczny jest zabieg operacyjny. mialem moze wtedy 12 lat przerazilem sie i za zadne skarby nie chcialem isc na zabieg. po dwoch latach mama namowila mnie zeby jednak isc na ten zabieg. pod koniec 2003 roku lekarz wypisal skierowanie do szpitala okulistycznego w …

dr n. med. Dorota Pach

Endokrynolog

Wiatra 97

Znakomita lekarka. Wysokiej klasy specjalistka, bardzo dokładnie tłumaczy wyniki badań i zasady leczenia. Pani profesor wyprowadziła mnie z ciężkiej choroby.

Grażyna Gabor

Medent
ul.ZDROWA 22

Drodzy Rodzice swoich Pociech! Osobiście polecem gorąco Panią dr Grażynę Gabor jako kompetentnego lekarza. Pani Doktor leczyła (głównie z infekcji, ale nie tylko) przez pierwsze 5 lat życia moje dziecko w klasyczny, ale skuteczny sposób. Z Panią Doktor zetknęłam się, gdy moje 3,5 mies. dziecię, diagnozowane wcześniej przez dwóch lekarzy, którzy dziecku będącemu "na piersi" aplikowali antybiotyk w płynie, zamiast zastrzyków, było coraz bardziej chore. Dziecko nabawiło się zapalenia oskrzeli, …

lekarz Andrzej Krupiński

Szopkarzy 2/26

To bardzo dobry lekarz z wielką kulturą i zaangażowaniem.Jest lekarzem z powołania.Cieszę się,że trafiłem do niego z moją chorobą.Z pełną odpowiedzialnością polecam Pana dr
Opinia dodana przez: Ryszard

dr Dorota Roztoczyńska

Endokrynolog dziecięcy

ul. Kurczaba 3

Wizyta jakieś 6mc temu na NFZ u Pani doktor okazała się najlepszym co mogło spotkać moje dziecko!W końcu ktoś nie zbagatelizował problemów córki a wręcz przeciwnie pomógł córce ! Pani doktor bardzo rzeczowa,konkretna i profesjonalna z ogromnym sercem i podejściem.Bedę każdemu polecać i życzę sobie samym takich lekarzy !

dr Jacek Pantofliński

Endokrynolog

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Uniwersytecki w Krakowie
ulica Kopernika 23

Matka mie się pochorowala, caly czas stękała, nic nie mogla ugotować i nie wiedzieliśmy co mamy robić, jak doktórka rejonowa skierowanie dała po dopiero wielu naszych żądaniach to my z matkom pojechali na klinike do Krakowa i tam Pantofliński doktór medyczny jom leczył i Se dał rade tak, że matka ozdrowiała i teraz przy garach stoi i zawsze mam jakijś ciepły posilek. Tego doktora chwale strasznie, bo jakby nie on …

lekarz Marcin Konior

Laryngolog

ontolaryngologia

Polecam z czystym sumieniem Pana Dr Marcina Konior miałam usuniętego guza oczodołu,wspaniały człowiek zna się na swojej pracy.
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Małgorzata Szczepulska-Kowalczyk

ulica Armii Krajowej 5/222

Wspaniały pediatra. Bardzo dobre podejście do dziecka, uprzejma, miła. Zdecydowanie jestem zadowolony. Zresztą mój syn również bardzo lubi Panią Doktor.
Opinia dodana przez: jarswi
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Seksuolog
                                       dr n. med. Adam Sipiński

dr n. med. Adam Sipiński

Seksuolog

Dział Orzeczniczo-Konsultacyjny
Zygmunta Augusta 1

Lekarz godny polecenia. Skuteczna terapia u męża. Wizyta w bardzo miłej atmosferze i bez stresu. Polecam

lekarz Jadwiga Pacura

Diabetolog, Internista

Zespoły Wyjazdowe
św. Łazarza 14

Do dr Pacury przeniosłem się z Krakowa, gdzie wizyty ograniczały się w zasadzie do wypisania recept i ewentualnie jakichś zaświadczeń czy skierowań. Cukrzycę mam od 42 lat i w Brzesku okazało się, że można jeszcze coś zmienić żeby mieć lepsze wyniki i bardziej komfortowe życie. Pani doktor rozmawia z pacjentem, cierpliwie tłumaczy, a przy tym wszystkim jest bardzo uprzejma i taktowna. Do tego, prawie na każdą wizytę zleca jakieś badania, …

lekarz Wojciech Kordas

Internista, Pulmonolog

Przybyszewskiego 7

Życzę każdemu lekarza,jakim jest p,dr Wojciech K.Po pierwszym spotkaniu,wyczuwa się dużo empatii do pacjenta,troskę o zdrowie,szczegółowe wytłumaczenie choroby jak i badań wykonanych.Pan dr.to anioł w białym kitlu,z poświęceniem wykonuje swoją pracę.Mam pełne zaufanie do Niego.

lekarz Małgorzata Halagarda-Ratajczak

ulica Bajana 29 B

Przy zapisywaniu poprzedniej opinii nie wyklikały się wszyskie gwiazdki. Oczywiście 5 w każdym z ocenianych obszarów związanych z wizytą.

lekarz Krystyna Czaja

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej TLK MED
ulica Cystersów 16

Znakomity lekarz, ktory widząc mnie po 2 latach od poprzedniej wizyty kojarzył z czym przychodzilem, gdzie mieszkam, ze mam córeczkę itd. Wizyta trwa długo bo lekarz nie załatwia pacjeta jak numerka do odchaczenia ale dokładnie wykonuje swoją pracę. Niestety nie przyjmuje już e mojej przychodni więc chyba zmienię przychodnię.
Opinia dodana przez: Łukasz

dr n. med. Marek Pyrich

Neurochirurg

Oddział Kliniczny Neurologii
Botaniczna 3

Tak trzymać Doktorze. Człowiek jest też człowiekiem a pacjentem jest każdy z nas.Powiedział Pan kiedyś, że lekarze są po to żeby leczyć. Tak , murarze żeby budować mieszkania a piekarze żebyśmy mieli co jeść. Tak trzymać Doktorze.J

lekarz Joanna Estrella Binet

Szpital Specjalistyczny
Prądnicka 35-37

Kompetentna lekarka.Dobre podejście do pacjęta, dobra diagnoza i leczenie. Gorąco polecam i dziękuję. Wiesław Wolańczyk
Opinia dodana przez: Wieslaw

dr n. med. Lidia Rutowicz

Rehabilitant, Reumatolog

Karmelicka 23

Przyjmuje przy ulicy karmelicka 23, a gabinet fizyko terapii znajduje się przy ulicy Świętej Agnieszki 9. Świetna lekarka gorąco polecam.

lekarz Waldemar Hładki

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

"Klinika Krakowska"- Przychodnia Specjalistyczna
Józefa Mehoffera 6

6 lat temu uległem poważnemu wypadkowi w wyniku czego przebiłem płuco prętem. Brak mi słów a żeby podziękować Panu dr.hab.n.med Waldemarowi Hładkiemu za uratowanie mojego życia które miał w swoich rękach na stole operacyjnym "Czerwona Chirurgia". dzięki niemu wróciłem do zdrowia a moje lewe płuco funkcjonuje. Panie Doktorze Moje Najserdeczniejsze Podziękowania....
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Jacek Belowski

Endokrynolog, Internista

Ośrodek Medyczny "OSTEOMED"
Kazimierza Wielkiego 57

Lekarz wytłumaczył na czym polega choroba. USG odrazu przy wizycie robione dokładny opis wizyty i dokładnie dawkowanie leków do stanu zdrowia.

Paweł Drozd

Gabinet Stomatologiczny TRIDENT
ul. Szuwarowa 1/u12

Pana Doktora znam od tzw. ciężkich przypadków. Ekstrakcje ósemek, szóstek czy zębów w reinkluzji to dla Dr Drozda PESTKA. Nie jestem jego stałą pacjentką, a jednak P. dr potrafi zajać się mną i moja rodziną jak byśmy byli jego stałymi pacjentami. Kiedy spanikowana przyszłam z 10- letnią córką na konsultację stomatologiczną, bo nie wiedziałam co mam robić z zapadajacym się zębem w reinkluzji, P. dr bardzo miło nas przyjął, dodam- …