Przychodnia w Leżajsku
Adama Mickiewicza 57
Leżajsk
Lekarza poleciła mi znajoma lekarka której ojca ,, postawił na nogi'' . Dogłębnie analizuje zgłaszane przez pacjenta dolegliwości i nadspodziewanie łączy je w całość, szuka przyczyny choroby a nie tylko lekami maskuje objawy . Stawia bardzo trafne diagnozy i leczy naprawdę skutecznie. Dziękuję jeszcze raz Panu Doktorowi, gdyby kiedykolwiek czytał Pan te słowa.
Plac Jaszowskiego 10
Leżajsk
Lekarz solidny,kompetentny,cierpliwy.Fachowo i rzetelnie wykonuje swoją pracę.Dodatkowo ceny usług zdecydowanie niższe niż u konkurencji.I co ważne dla większości zero bólu !! Zdecydowanie polecam!!
Gabinet Fizjoterapii Urszula Półtorak
ADAMA MICKIEWICZA 110A
Leżajsk
Bardzo polecam dr Derenia-dokładny i kompetentny, duża wiedza- bardzo dokładnie mi wytłumaczył mój problem- na zdjeciach i na zrobionych 'odlewach" moich zebów. Polecam leczenie kanałowe pod mikroskopem-na najwyzszym poziomie. leczy trudne przypadki. Ceny wysokie- ale warto miec w końcu uczucie ze jest dobrze wszystko wyleczone. Monika
Burmistrzów Zawilskich 14
Leżajsk
Bardzo miła Pani doktor, z ogromną wiedzą i profesjonalizmie. Doświadczenie z Kliniki Reumatologii w Lubinie, gdzie wcześniej pracowała, widać w Jej pracy. Jej bardzo dobre diagnozy i leczenie pomogły wielu pacjentom. Dlatego z serca polecam !!!
LUX MED Sp. z o.o.
ul. Stefana Żeromskiego 3
Leżajsk
Prawdziwy magik w swoim zawodzie. 10 dni po wycięciu dużego pieprzyka na moim policzku (02.08.2018 r. w szpitalu w Leżajsku - cięcie osełkowe, naciągnięcie brzegów rany i szycie), pozostało jedynie lekkie, niewielkie zaczerwienienie. A do tego jest to człowiek niezwykle skromny, pokorny, i o wielkiej wrażliwości na drugiego człowieka. Znajomemu z pracy mojej żony wykonywał niezwykle skomplikowaną operację na jelitach. Potem inni chirurdzy wykonywali inną operację, po której była konieczna …
Przychodnia w Leżajsku
Adama Mickiewicza 57
Leżajsk
Pani doktor bardzo kompetentna, życzliwa, miła, wytłumaczy wszystko krok po kroku, można szczerze porozmawiać i zadawać pytania na które dostałam wyczerpującą odpowiedz. Pani doktor zawsze odbierze telefon, ewentualnie oddzwoni. Ludzka postawa której brakuje co u niektórych lekarzy w dzisiejszych czasach. Polecam serdecznie
Specjalistyczny Gabinet Ginekologiczno-Położniczy. Katarzyna Szmulkiewicz-Pistor
Mickiewicza 57
Leżajsk
Pani Kasia jest niezwykle kompetentna, miłą oraz empatyczną lekarka :) Potrafi doskonale zająć się pacjentką przed, podczas i po badaniu. Świetnie tłumaczy co robi - bada i czy wszystko jest ok lub nie. Jedyne czego żałuję to to, że nie trafiłam na nią wcześniej. 10 na 10 :) Serdecznie polecam P.S. dobrze, że Pani Doktor jest młoda - będę mogła długo- przez wiele lat być jej pacjentką 💖
Prywatny Gabinet Ginekologiczny lek.med. Paweł Zając specjalista ginekologii i położnictwa
ul. Skłodowskiej 4 b
Leżajsk
To już moja druga wizyta u tego lekarza więc spokojnie mogę napisać opinię i polecić dr Zająca. Miły, dobry człowiek z dużym doświadczeniem.
NZOZ GASTRO-MED
Rynek 32
Leżajsk
Z czystym sumieniem polecam Pan doktor jest bardzo cierpliwy i delikatny przy prowadzeniu badania ,a przede wszystkim cały czas rozmawia ,co uspokaja pacjenta Gorąco polecam
Burmistrzów Zawilskich 14
Leżajsk
Wspaniały specjalista, z ogromną fachowościa i oddaniem dla pacjentów. Pomógł mi, wielu moim znajomym i rodzinie. Wiemy że zawsze możemy na niego liczyć. Jego diagnoza i leczenie zawsze jest skuteczne. Działa zdecydowanie i konkretnie co wynika z jego ogromnej wiedzy i kompetencji. Z pełną odpowiedzialnością gorąco polecam doktora Biskupa , szczególnie do trudnych przypadków.
Byłam przed chwilą na wizycie u Pani Doktor i serdecznie polecam ! Świetne podejście do pacjenta, miła i wyrozumiała pod względem doboru szybkiego terminu wizyty. Wywiad i badanie bardzo dokładne. Pani doktor wszystko wytłumaczyła: przyczyny, zalecane leczenie, dobór leków. Według mnie najlepszy dermatolog w okolicy. Szczerze wszystkim polecam !
Prywatny Gabinet Lekarski Lek.med.tomas Stanisław Spec.chorób Wewn.i Gastroenterologi
Leżajsk
Jestem po gastroskopii sam zabieg wiadomo nieprzyjemny.Natomiast Panie super pomocne uprzejme. Doktor Tomas również w porządku odpowiedział na wszystkie pytania był życzliwy . Nie rozumiem opinii negatywnych powyżej .Ja osobiście polecam doktora jak i jego zespół .Szybko i sprawnie.Aneta .T
Gabinet Fizjoterapii Urszula Półtorak
ADAMA MICKIEWICZA 110A