lek. dent. Alicja Gontarek-Guga

al. Jachowicza 3
09-402 Płock

Bardzo profesjonalna, dokładna, uprzejma i sympatyczna Pani stomatolog. To lekarz, któremu można w pełni zaufać. Polecam z czystym sumieniem!
Opinia dodana przez: Lidia

lekarz Bożena Samelska

Laryngolog

Obrońców Płocka 1920 r. 11/2
09-402 Płock

Sympatyczna, miła i bardzo profesjonalna Pani doktor. Polecam z calego serca. Ma wspaniale podejscie do dzieci.

lekarz Maciej Rynkiewicz

Self-Esteem
Kolegialna 47 lok 5 II piętro
09-400 Płock

Bardzo uprzejmy, kompetentny lekarz. Lekarz z sercem, po prostu w trakcie wizyty czuję się zaopiekowana. Rozmowa przebiega spokojnie, na każde zadane pytanie lekarz udziela wyczerpującej odpowiedzi. Z czystym sumieniem polecam tego lekarza.
Opinia dodana przez: Wiesława
Lekarz o wielkim sercu, bardzo dociekliwą szczegółowo bada, tłumaczy godna zaufania z całego serca polecam

lekarz Wacław Wyborski

Chirurg ogólny, Gastroenterolog

SZPITAL
ulica Medyczna 19
09-400 Płock

Naprawdę nie pomyślałabym , że spotkam takiego lekarza w publicznym szpitalu.. Normalny , uprzejmy - o dziwo ma czas dla pacjenta któremu potrafi wytłumaczyć jak wygląda i działa jego jelito.... Pełne zaufanie dla jego kompetencji . Włocławek zaczął pielgrzymować do Lipna do dr Wyborskiego. Czapki z głów.....
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Rafał Szadkowski

Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego i Transportu Sanitarnego w Płocku
ul. Gwardii Ludowej 5
09-400 Płock

Dr. Rafal Szadkowski super lekarz. Byłam na pogotowiu w Płocku kilka razy albo z synkiem albo ze sobą i nigdy nie spotkałam milszego i weselszego człowieka. Profesjonalny w tym co robi oraz super podejście do dzieci. Polecam z całego serca.

dr n. med. Jakub Wójcicki

warszawa
Płock

Znakomity specjalista, szanujący ludzi. zawsze na pierwszym miejscu dobro pacjenta.
{'id': 34524, 'name': 'Płock'} Neurolog
                                       lek. med. Małgorzata Gąsowska

lek. med. Małgorzata Gąsowska

EMG Płock, tel. 693090409
Norbertańska 9/2
Płock

Bardzo przemiła pani doktor . Mimo że jestem Po 1 wizycie na EMG ręki wyjaśniła mi co mi może dolegać i wykluczyła chorobę która podejrzewali inni lekarze bez badań. Zleciła szereg konkretnych badań i poleciła szpital gdzie można się udać by zajęli się mną porządni z doświadczeniem lekarze . Gorąco polecam panią Doktor
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Paweł Jarosz

Przychodnia Podstawowej i Specjalistycznej Opieki Zdrowotnej
ulica Miodowa 2
09-400 Płock

Jestem po prostu pod dużym pozytywnym wrażeniem. Poszedłem przypadkowo na konsultację doraźną związaną z bólem pleców, a Pan doktor okazał się nie tylko fachowy, sympatyczny, mega kompetentny oraz niezwykle dokładny, który poświęcił mi ponad dobre pół godziny czasu, zdiagnozował wyjaśnił moje schorzenia immunologiczne. Sądzę, że znalazłam nowego lekarza. Bardzo polecam i dziękuje za wizytę. Pozdrowienia - Tadeusz Kamiński.
Opinia dodana przez: Tadek
{'id': 34524, 'name': 'Płock'} Psycholog
                                       mgr Sylwia Osada

mgr Sylwia Osada

Psycholog, Psychoterapeuta

Centrum Obecności - Psychoterapia i Rozwój Osobisty
Chmielna 29
Płock

POLECAM. psycholog- seksuolog w 100%. bardzo profesjonalne podejście do zawodu, jest bardzo uprzejma, poświęca na wizytę tyle czasu ile wymaga tego problem (nie tak jak w przypadku innych:"45 minut minęło, mam następnego pacjenta, omówimy problem na następnej wizycie"), skupia się na problemach emocjonalnych co dla mnie jest bardzo ważne

lekarz Natalia Czerwińska

Hubalczyków 11 lok. 2A
09-409 Płock

Bardzo dobry lekarz miła i uprzejma oraz sympatyczna .Jest niezawodnym specjalistą.Bsrdzo żałuję że odeszła z przychodni Prowita.Zawsxe tak jest ,że dobry i znający się lekarz odchodzi a zostają niechciani którzy pracują po znajomości . pozdrawiaml

lek. dent. Bogusława Ujas-Fabirkiewicz

Ortodonta

Centrum Diagnostyczno - Lecznicze Gastroenterologii "Ochrona Zdrowia"
ulica Dworcowa 2
09-402 Płock

Świetny z dużą wiedzą i ogromnym doświadczeniem lekarz , przy tym bardzo miła i otwarta na pacjenta.
Opinia dodana przez: Maria

lek. dent. Izabela Grabowska-Fighiera

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Kwiatka 5 A m. 8
09-400 Płock

szczerze polecam dr grabowską ! dzięki niej juz nie boję się iść do stomatologa, po ponad 20 latach mnie z tego strachu wyleczyła. wyrozumiała, delikatna! wspaniały specjalista ! polecam ja każdemu ! !!!!!!!!!!!!

lekarz Agnieszka Lemiec

Chirurg dziecięcy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Rehabilitacji Ogólnoustrojowej ARS - MED
Królewiecka 2/P-25
09-400 Płock

Świetny fachowiec - z wielkim doświadczeniem. Uważnie kontroluje przebieg leczenia. Szybka bezbłędna diagnoza i delikatność. Dzięki Pani doktor moje dziecko przestało bać się badań i zabiegów. Świetnie nawiązuje kontakt z małymi pacjentami, cierpliwie tłumaczy. Polecam.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Przemysław Galbfach

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "MEDIKARD"
Kolegialna 47
09-402 Płock

Lekarz, który rozmawia z pacjentem.Omawia i proponuje najlepsze rozwiązanie problemu.Profesjonalista .W tym co robi jest najlepszy.Leczy do końca.Najlepszy lekarz.Dziekuje bardzo za profesjonalne przeprowadzenie operacji przetoki odbytu .28.05.2021 . Robert Kawecki
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Lidia Garbacz

Endokrynolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "OMEGA " Sp. z o.o.
ulica Królewiecka 24 A
09-400 Płock

Najlepszy endokrynolog w Płocku. Nie wiem co zrobię gdy kiedyś zabraknie Pani doktor. Poświęca pacjentowi tyle czasu ile trzeba, odpowiada na wszystkie pytania. Bardzo polecam. Tylko bardzo ciężko dostać się do Pani doktor.
Opinia dodana przez: Iza

lekarz Tadeusz Żurawik

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Terapia"
Łączniczek 2
09-409 Płock

Polecam. Fachowa obsługa, miły człowiek, pomocny, wiedzą, kultura, ma tyle czasu dla pacjenta ile potrzeba.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Jarosław Maciejewski

Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy
Kościuszki 28
09-402 Płock

Witam .Pragnę z całego serca podziękować doktorowi Maciejewskiemu za doprowadzenie mnie do zdrowia .Wspaniały człowiek , bardzo kompetentny , uprzejmy z ogromną wiedzą i umiejętnościami. Serdecznie polecam .

lekarz Romuald Stelmach

SZPITAL
ulica Medyczna 19
09-400 Płock

Bardzo dobry lekarz ortopeda serdecznie polecam dla dorosłych i dla dzieci dokładny lojalny wobec pacjentów.

lekarz Małgorzata Galon

ulica Kwiatka 31/33/1
09-400 Płock

Jestem zadowolony z usług pani doktor .Szukam kontaktu do gabinetu prywatnie w związku z choroba boreliozą z poważaniem w Brzeziński
Opinia dodana przez: Włodzimierz