lekarz Agnieszka Ficek

Radioterapeuta

Przychodnia specjalistyczna
F. Szopena 25 A
35-055 Rzeszów

JEST BARDZO MIŁYM LEKARZEM ONKOLOGIEM, ZNA SIĘ NA FACHOWOŚCI ZAWODOWEJ W TŁUMACZENIU I LECZENIU CHOROBY, PANI DOKTÓR JEST SUMIENNYM DOKTOREM I POLECAM CHORYM ..
Opinia dodana przez: WIESŁAW

lek. med. Wanda Kaznowska-Kryda

Internista, Reumatolog

Gabinety Krukierek
ul. Kujawska 3
35-323 Rzeszów

Bardzo dobry lekarz. Zawsze znajduje czas dla pacjenta. Pomaga i doradza. Nie odmawia przyjęcia. Trafnie diagnozuje chorobę i tłumaczy o co w niej chodzi. Zawsze uprzejma i uśmiechnięta. Godna polecenia. Po wizycie u takiego lekarza zaczynam wierzyć w służbę zdrowia.
Opinia dodana przez: M

lekarz Marzena Pelc-Dymon

Pediatra, Psycholog dziecięcy

Zespół Opieki Zdrowotnej Nr 1 w Rzeszowie
ul. Tadeusza Czackiego 2
35-051 Rzeszów

Polecam Panią doktor Pelc Dymon, bardzo dobry specjalista oraz psycholog.Jestem bardzo zadowolona z opieki nad dziećmi. Pani doktor w szczegółowy sposób objaśnia stany chorobowe,działanie poszczególnych leków.Jest miła dla dzieci i rodziców
Opinia dodana przez: agnieszka

lek. dent. Łukasz Furdak

Osmeckiego 16
35-506 Rzeszów

Bardzo dobry dentysta, który starannie wykonuje swoją pracę. Ciężko odróżnić zęba naprawianego od pozostałych. To już moja kolejną wizyta u Pana Doktora i jestem za każdym razem bardzo zadowolona. Naprawa zęba przebiegła bez bólu a a należę do osób, które bardzo boją się chodzić do dentystów; chodzi o ból przy naprawie zębów. Polecam wszystkim:)
Opinia dodana przez: Julia K.
{'id': 32253, 'name': 'Rzeszów'} Psycholog
                                       mgr Filip Łowicki

mgr Filip Łowicki

Psycholog, Psychoterapeuta

Gabinet Psychoterapii Filip Łowicki
Ks. Jałowego 6a/24
35-010 Rzeszów

Serdecznie polecam Pana Filipa. Potrafi wysłuchać człowieka, pomóc spojrzeć na problemy z większym dystansem, wesprzeć w szukaniu możliwych rozwiązań. Coś co wydawało mi się problemem nie do przejścia okazało się być w zasięgu moich kompetencji!
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Paweł Przetacznik

Reumatolog

Centrum Medyczne PULS
Ul. Lwowska 64, 35-330 Rzeszów
Rzeszów

Bardzo sympatyczny lekarz. Szybka i trafna diagnoza. Skuteczne leczenie. Punktualna wizyta, przeprowadzona w bardzo miłej atmosferze. Serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: Iga

lekarz Andrzej Jamro

Zespół Przychodni MSW w Rzeszowie
ulica Krakowska 16
35-111 Rzeszów

Super lekarz pełne zaangażowanie poświęca cały swój czas nawet prywatny doradza pomoże rozmawia również z rodziną. Dzięki takim lekarzom jak pan doktor odzyskałam wiarę w służbę zdrowia.

lekarz Krzysztof Freygant

Oddziały
Fryderyka Szopena 2
35-055 Rzeszów

Pan Doktor to wybitny specjalista i wspaniały człowiek. Od momentu przyjęcia do szpitala miałam poczucie, że jestem w dobrych rękach — Pan Doktor podchodził do mnie z dużą empatią i życzliwością. Przed zabiegiem otrzymałam jasne informacje, co pozwoliło mi zrozumieć cały proces leczenia i uspokoiło moje obawy. Po zabiegu również mogłam liczyć na opiekę oraz zainteresowanie moim samopoczuciem. Bardzo doceniam połączenie wysokiej fachowości z serdecznym podejściem do pacjenta. Pan Doktor …

lekarz Janusz Ilnicki

Radiolog, RTG

Szopena 1 (Centrum Medyczne Medyk)
35-025 Rzeszów

Dziękuję bardzo Panu doktorowi Januszowi Ilnickiemu za przeprowadzenie biopsji mammotomicznej i gruboigłowej. Moje zdenerwowanie rozładował na samym początku. Wspaniały nie tylko lekarz ale i człowiek. Delikatnie i sprawnie przeprowadził zabieg informując co będzie robić i czego mogę się spodziewać. Proszę się nie bać. Bardzo dobry specjalista. Polecam Pana doktora z całego serca.
Opinia dodana przez: Helena C.

dr n. med. Piotr Małek

Chirurg ogólny, Proktolog

Prywatny Specjalistyczny Gabinet Chirurgiczny
ul Cegielniana 38
Rzeszów

Jestem bardzo zadowolona ... Lekarz godny polecenia .. Pól godzinki i znikł największy problem mojego zycia :)) lekarz bardzo miły , konkretny, doświadczony ,,, nie czułam żadnego wstydu czy skrępowania... Dziękuje ze znow sie uśmiechem moge normalnie chodzić , biegać i cieszyć sie życiem .... Naprawdę polecam pana doktora ,,, pozdrowienia dla asystenta ( rownież bardzo miły i bardzo młody no i przystojny. :)))

lek. med. Maciej Turek

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

Szpital Specjalistyczny PRO-FAMILIA w Rzeszowie
Witolda 6B
35-302 Rzeszów

Jestem zachwycona podejściem lekarza , czułam się bardzo swobodnie i uzyskałam wszystkie informacje.jest naprawdę super fajnym doktorkiem.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Tomasz Góra

Ginekolog

Szpital Wojewódzki nr 1 w Rzeszowie
Rzeszów

Wiedza dr Góry obszerna, tłumaczenia szczegółowe, leki wydają się być trafione, jednak spore zastrzeżenie mam do gabinetu - 250zł za wizytę (Galen przy ul. Warneńczyka) i nie ma choćby parawanu, za którym można się rozebrać...Nawet na NFZ nigdy nie spotkałam się, żeby w gabinecie nie było łazienki...Gdyby dr nie znał się na mojej chorobie, nie przyszłabym tam więcej. Pani z recepcji skasowała bez paragonu 2,50zł za maseczkę (nie wzięłam torebki) …
Opinia dodana przez: Endless

dr Artur Bijoś

USG

Szpital Wojewódzki Nr 2 im. Św. Jadwigi Królowej w Rzeszowie
ul. Lwowska 60
35-601 Rzeszów

Lekarz godny polecenia. Miłe podejście, bada bez pośpiechu, wszystko tłumaczy. Nie straszy rodziców tak jak inni lekarze.

lekarz Mariusz Szklarczyk

Ginekolog położnik, Ginekolog

"FEMINA" PORADNIA GINEKOLOGICZNO-POŁOŻNICZA
Rzeszów, Zbyszewskiego 15
35-119 Rzeszów

Świetny lekarz i cudowny człowiek. Ogromna kultura osobista. Wszystko wytłumaczy, nie śpieszy się, zapisze wszystkie niezbędne badania. Jedyny lekarz do którego idzie się z uśmiechem na twarzy i aż żal wychodzić. Polecam wszystkim, a w szczególności dziewczynom, które jeszcze nie mają doświadczenia z "tymi" lekarzami:)
Opinia dodana przez: i....

lekarz Dorota Nierojewska

Alergolog, Pulmonolog

Diagnostyka Laboratorium w Rzeszowie
Jabłońskiego 2/4
35-068 Rzeszów

Lecze sie u Pani Dr Nierojewskiej od wielu lat. Nie jestem w stanie znalezc slow uznania za jej podejscie do mnie jako do pacjenta. Jest wspanialym lekarzem, poswiecajacym czas choremu, sluchajacym jego skarg i starajacym sie kompleksowo podjesc do problemu. Jej diagnozy sa trafne i oparte na niezbednych badaniach, ktore zleca. Zawsze stara sie wytlumaczyc w prostym zrozumialym dla pacjenta jezyku charakerystyke choroby i planowany tok leczenia. W oparciu o …
Opinia dodana przez: Danuta
{'id': 32253, 'name': 'Rzeszów'} Psycholog dziecięcy
                                       mgr Jan Gosztyła

mgr Jan Gosztyła

Psycholog dziecięcy, Psycholog

Wojewódzki Ośrodek Terapii Uzależnień w Rzeszowie
ul. Siemieńskiego 17
Rzeszów

Pomógł mi, gdy miałem zatrzymane prawo jazdy. Miło i rzeczowo ze mną porozmawiał. Nie prawił morałów, nie wzbudzał poczucia winy. Z szacunkiem odnosił się do mnie. Poinstruował, co mam dalej robić. Takiej pomocy potrzebuje człowiek, gdy znalazł się na życiowym zakręcie.

lekarz Katarzyna Cieślak

Laboratorium Analiz Lekarskich ALAB Rzeszów
Witolda 6B
35-302 Rzeszów

Pani doktor jest mądra, ciepłą, empatyczną osobą. Na spokojnie wytłumaczy i wysłucha. Niezwykle cierpliwa i ze wspaniałym podejściem do dzieci. Ginekolog godny poświęcenia. Cieszę się, że trafiłyśmy na Panią Doktor.
Opinia dodana przez: Aneta

lek. dent. Jarosław Nowak

Fredry 10/6
35-005 Rzeszów

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Zawsze podczas wizyty pacjent zostaje poinformowany o sposobie leczenia i najlepszej metodzie leczenia. Atmosfera bardzo przyjazna. Doktor Nowak zawsze poświęca odpowiednią ilość czasu dla każdego pacjenta w zależności od potrzeby. Posiada ogromną wiedzę w swojej profesji co wynika z długoletniej pracy w zawodzie oraz ilości szkoleń i kursów specjalistycznych. Bardzo polecam korzystanie z usług lek. dentysty J. Nowaka. Osobiście korzystam z usług od wielu lat …
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Iwona Rościszewska-Żukowska

MSWiA
ul.Krakowska
Rzeszów

Lekarz z powołania, godny polecenia, specjalista w dziedzinie stwardnienia rozsianego. Stawia właściwe diagnozy i leczenie daje efekty.

lekarz Mariusz Partyka

Endokrynolog

Diagnostyka Laboratorium w Rzeszowie
Jabłońskiego 2/4
35-068 Rzeszów

Super specjalista, polecam i stawiam za wzór. Szkoda, że tak trudno się do niego zarejestrować.