Pani doktor doskonale dobrała leczenie zaleciła wizytę u gastroenterologa i dalsze leczenie u urologa co wyszło na dobre i dzięki temu moja córka jest już prawie w pełni zdrowa tylko co jakiś czas jeżdzimy na kontrolę. dziękujemy jej z całego serca i nasze dziecko też. pozdrawiamy serdecznie panią doktor
pani doktor niby chce leczyc ale za bardzo nie potrafi wykryc choroby jej wzrok mnie przeraza niby daje skierowania na badania ale na pytanie jakich kremow uzywac na zaczerwieniona pupe dziecka odpowiedziala ze trzeba probowac po kolei az ktorys zadziala moze radzi sobie doskonale z innymi przypadkami ale z naszym raczej nie