Mogę powiedzieć, że Pan profesor bardzo się o mnie troszczył. Miałam zagrożoną ciążę, ponad miesiąc spędziłam w szpitalu. Szczęśliwie dzięki fachowej pomocy lekarskiej urodziłam donoszone i zdrowe dziecko. Polecam wszystkim.
profesor to człowiek o gołębim sercu i złotych dłoniach zawdzieczam Profesorowi całe szczęscie mojego życia szkoda ze jest tak mało takich specjalistów jak Profesor MALINOWSKI
Jestem bardzo zadowolona z bycia pod opieką doktora Malinowskiego. Jest uprzejmy i miły, mnie dodaje otuchy przy każdej wizycie. W szpitalu w Kutnie stworzył bardzo fajny oddział do porodów rodzinnych, z jednoosobowymi salkami z łazienkami. Widać po nim, że to człowiek z pasją i powołaniem.
Widać po nim, że to człowiek z pasją i powołaniem.
Jest do świetny lekarz i polecam go wszystkim kobietom nawet tym które nie mogą zajść w ciążę on wam pomoże. Ja miałam dwie zagrożone ciąże poronieniem lecz profesor tak poprowadził mi ciążę że nie miałam żadnych komplikacji i urodziłam dwie zdrowe córeczki. Nie słuchajcie na jego tema złych opiń idzcie same i sprawdzcie będziecie w 100% zadowolone.
W dzisiejszych czasach , lekarz nie prowadzący kart pacjentów a przyjmujący 30 pacjentek dziennie to SKANDAL. Profesorem to on jest w jakiejs podrzędnej uczelni. Za każdym razem pyta pacjentek na co chorują i co brały. Tylko kwestia czasu az się pomyli z lekami.
Profesorem to on jest w jakiejs podrzędnej uczelni.
Za każdym razem pyta pacjentek na co chorują i co brały.
Tylko kwestia czasu az się pomyli z lekami.
Profesor jest świetnym lekarzem polecam jego do leczenia niepłodności czyli kobietom które nie mogą zajść w ciąże ja dzięki niemu zostanę za miesiąc mamą tez miałam problem z zajściem w ciąże musiałam przejść aż operacje żeby zajść w ciąże i wcale nie żałuje kolejną ciąże będzie też prowadził profesor bardzo polecam
Jest to lekarzz powołania. Dzięki niemu zostałam mamą.On od samego początku dał mi nadzieję, gdy inny lekarz zaczął wspominać już o in vitro. Profesor od razu skierował mnie na wszystkie badania i miesiąc później byłam już w ciąży. Przez całą ciąże byłam pod opieką profesora i w każdej chwili gdy miałam pytanie czy wątpliwości mogłam do niego zadzwonić i porozmawiać. Również przy porodzie Profesor był przy mnie.Podczas pobytu w szpitalu codziennie był u mnie.Okazuje swoją życzliwość i troskę nie tylko swoim pacjentką, ale również innym ciężarnym panią. Polecam go wszytskim panią. To lekarz z sercem na dłoni. Kolejną ciąże również będzie Profesor prowadził.
Nie prowadzi karty pacjęta na karzdej wizycie trzeba mu wszystko przypominać.Ponadto miły i sympatyczny.Co do leczenia to jeszcze nie nimoge nic stwierdzic, mam problem z zajściem w ciąże , jestem ciekawa jak on rozwiąże ten problem.
jest dobrym lekarzem ktory wie co robi a jako jego pacjentka jestem bardzo zadowolona z opieki medycznej profesora
Wspaniały lekarz i bardzo serdeczny, uprzejmy człowiek. Podczas i po porodzie bardzo dba o pacjentkę. Z pewnością kolejną ciążę również będzie prowadził Profesor.