lekarz Włodzimierz Rebeś

1,7
1,8
1,5
1,8

Koszmarny człowiek. Zero empatii. Nie przejawia oznak wiedzy medycznej. Nie przyjemny i niekompetentny. To nie jest zawód dla niego! Na wszystko bez badań daje ketonal!

Na wszystko bez badań daje ketonal!

Osoba ta powinna dawno zostać usunięta z grona lekarzy. Nie miły, nie uprzejmy, opryskliwy. Do pracy przychodzi aby odbębnić dyżur, dobro pacjenta jest mu daleko obce.

Miałem szczęście trafić na konkretnego fachowca z moim wypadniętym barkiem. Bez zbędnej gadaniny jednym wprawnym aczkolwiek skomplikowanym ruchem włożył rękę na swoje miejsce.

Okropny człowiek, burczący, sfrustrowany, nieuprzejmy, ignorujący dolegliwości. Nie był w stanie zauważyć spuchnietego kolana 😬. Jakby pracował za karę. Na SOR w Zakopanem miałam z nim (nie)przyjemność.

Jestem stażystą, lekarz wykazywał się zupełną obojętnością i oschłością, moja jedyna interakcja z nim polegała na usłyszeniu nazwiska które mam wywołać do gabinetu. Przykre doświadczenie.

Brak mi słów. Doslownie "doktor" potraktował mnie jak idiotkę, która nie potrzebnie przyszla na sor. Przyjechałam z krwawiącym i spuchniętym kolanem po upadku nie mogąc nim ruszyć ani nic. Wyśmiano mnie. Brak podejścia do pacjenta i empatii. Szkoda słów. Pan powinien zastanowić się po co został lekarzem. Gdybym wirdziala że mnie tak potraktuje nigdy bym nie przyjechała i wolalabym przeleżeć cały pobyt w hotelu.

Dzisiaj byłam pierwszy raz na wizycie u Pana doktora , bardzo nie miły , nie sympatyczny , brak podejścia do pacjenta. Nie potrafi wytłumaczyć co dolega tylko mówi że taki ból to normalny, każe tylko smarować altacetem nie polecam.

Ten pan powinien przejść szkolenie podejścia do pacjenta, nauczyć się dobrych manier lub zastanowić się dlaczego został lekarzem. Nieuprzejmy, niecierpliwy, niepomocny. Niechętnie odpowiada na pytania, sam o niczym nie informuje. Podczas całej wizyty wypowiedział jedno słowo -złamana. Nie udzielił żadnych wskazówek odnośnie dalszego leczenia, wydrukował skierowanie i kartę i "dziękuję". Poproszony o zwolnienie powiedział żeby załatwić je sobie u rodzinnego. Nie polecam, to przykre że lekarze mają takie podejście do swoich pacjentów.

Pan doktor przyjął mnie na SOR z poważnie złamaną ręką i później prowadził leczenie przez cały okres rekonwalescencji. Wszystko było w jak najlepszym porządku. Po sześciu tygodniach pojechałam, na wszelki wypadek, na konsultację do jednego z najlepszych ortopedów w Polsce, który po prześwietleniu stwierdził, że takie precyzyjne złożenie tak skomplikowanego złamania to „mistrzowska robota” i „chyli czoła”. Powiedział, że jakbym nie trafiła na doktora Rebesia, prawdopodobnie czekałaby mnie operacja i śrubowanie kości. Na szczęście skończyło się tylko gipsem i teraz, po trzech miesiącach nie ma śladu po złamaniu. Jasne, może Pan doktor jest powściągliwy w obyciu, ale przecież to nie o to chodzi:) dziękuję!

Nie polecam, "doktor" nie na czasu ani chęci rozmawiać z pacjentem, gdy poprosiłem o l4 odmówił kategorycznie