Nie polecam, pan doktor arogancki niekompetentny , traktuje każdego z góry i na wizycie odnosi się wrażenie że jest tam za karę a każdy pacjent zawraca mu tylko głowę. Mam nadzieję że jego kariera zawodowa niedługo dobiegnie końca
Wczoraj zgłosiłam się na opiekę doraźna z nawracająca gorączką i uporczywym kaszlem trwającym od dwóch tygodni. Pan Doktor (chociaz nie zasługuje na to miano) z fochem po 2h czekania przyjął mnie, interesowały go tylko objawy z danego dnia. Nie dopuszczał do słowa, po zmierzeniu temperatury stwierdził że nie jestem chora (po 15 minutach od wizyty miałam prawie 39stopni). Ponadto dowiedziałam się że od takich "chorób" jest przychodnia a nie opieka doraźna, że on nie jest instytucją która wystawia zwolnienia lekarskie. Tym sposobem zapisał pierwsze lepsze leki, odesłał do przychodni aby w poniedziałek wykonali mi test na grypę/covid i ewentualnie wypisali L4. Potem my pacjenci jesteśmy zdziwieni że wszędzie są kolejki gdzie lekarz który mógłby już na jednej wizycie pomoc odsyła czlowieka w kolejne miejsce gdzie w moim miejscu przychodnia mogłaby przyjąć już kogoś innego. Żenada!!!
Lekarz drwi z pacjenta, który przychodzi w ogromnym bólu. Po godzinie czekania w kolejce w przychodni, mówi że z bólem głowy, wymiotami i migreną mam iść na Sor- czyli następne 6 godzin czekania albo do neurologa, który mnie leczy. Raczej zdaje sobie sprawę, że to niemożliwe w niedzielę o 18.00 a i tak mówi takie rzeczy. Ostatecznie zgodził się dać zastrzyk, ale chyba się obraził, bo na dziękuję i do widzenia nic nie odpowiedział. Nie nazwałbym tego Pana lekarzem z powołaniem.
Lekarz, który na dzień dobry, pyta się tylko o dzisiaj. Słyszy tylko o 1 z 5 leków, nie wysłucha tylko o 1 objawie… Zero podejścia do pacjenta. Nic nie dał powiedzieć.
Lekarz tragedia, takie osoby nie powinny pracować w pomocy pacjentom. Wielkie pretensje ze coś mi się zadziało i przyszedłem po pomoc. Na co idą nasze składki? Na utrzymywanie takich osób jak ten lekarz. Lekarz opryskliwy, wulgarny. Nie polecam nikomu
Lekarz masakra odradzam każdemu, wszystko co bierzemy na zbicie gorączki to jest trucizna. Gdyby można było bym dał zero gwiazdek.
Jedna wielka porażka nie lekarz kompletnie szkoda czasu na takich ,,specjalistów". Pan miał do mnie pretensje że wzięłam leki na zbicie wysokiej gorączki, bo przecież nie jestem lekarzem. Jeden wielki żart
Przyjechałam na wizytę w niedzielę ze względu na stale nasilające się objawy i nieustanną wysoką gorączkę. Pan był bardzo opryskliwy, traktował mnie protekcjonalnie i nie pozwalał dojść do słowa. Nie interesował go w ogóle przebieg choroby, chciał jedynie wiedzieć dlaczego zdecydowałam się przyjść akurat w ten dzień, tak jakby miał do mnie pretensje o to, że zawracam mu głowę w weekend. Informację o bardzo silnym bólu gardła uniemożliwiającym przełykanie całkowicie zignorował, natomiast gdy okazało się, że w tamtym momencie nie miałam akurat gorączki (ponieważ przed wizytą wzięłam leki, inaczej nie miałabym w ogóle siły tam przyjechać, o czym pana poinformowałam) zaczął jawnie dawać mi do zrozumienia, że nie wierzy w moją chorobę. Cała wizyta trwała może z 5 minut, z czego większość czasu zajęło panu wpisywanie recepty na pierwsze lepsze leki na przeziębienie, które w ogóle nie pomogły. Nie rozumiem jak tak pozbawiona empatii osoba może pracować w miejscu, gdzie pacjenci przyjeżdżają w nagłych, często poważnych przypadkach.
W niedzielę byłam z synem w szpitalu im. Warmińskiego w Bydgoszczy. Miałam nieprzyjemność poznać podejście do pacjenta, metody oraz niewybredne komentarze tego lekarza. Stwierdził, że dziecko jest zdrowe, chociaż mówiłam, że syn cały tydzień do południa pokładał się i nic nie jadł. Gdy mówiłam o męczącym kaszlu, to całkowicie zignorował mnie i powiedział, że coś wymyślam. Nie będę przytaczać wielu bardzo niegrzecznych i wręcz chamskich uwag z jego strony. Nigdy nie spotkałam lekarza, w taki okropny sposób traktujących pacjentów. Koszmar. Nikomu nie polecam
Nikomu nie polecam
Niemiły,niekontaktowy,zbadał dziecko jakby z łaski nie polecam wizyt u tego typu lekarzy,jestem zawiedziona.