lekarz Wojciech Barański

1,9
1,9

DRAMAT!Odradzam. Lekarz bardzo niemiły, opryskliwy, lekceważący. Wizyta w ramach pzu (teleporada). Wystawia skierowania tylko na podstawie skierowań od lekarza nfz.. Żadnego wywiadu, zrozumienia, empatii.

Teleporada z PZU ledwo słyszalna, bardzo kiepska jakość połączenia. Lekarz nieuprzejmy, bez empatii, brak jakichkolwiek skierowań pomimo przewkłego problemu z kręgosłupem. Ostatecznie brak pomocy w zakresie zgłoszonego problemu. Nie polecam, szkoda czasu i nerwów.

nie polecam, lekarz nie miły, wymądrza się i nie daje dojść do słowa. Po 10 min rozmowy powiedział, że mam udać się do lekarza rodzinnego po skierowanie do neurologa. Ręcę opadają. Nie polecam i nie rozumiem jak PZU może z nim współpracować.

Lekarz zadzwonił do mnie z ponad półgodzinnym opóźnieniem z miejsca gdzie był słaby zasięg albo było wadliwe urządzenie, generalnie był problem z komunikacją. Poprosiłam o receptę na leki przeciwbólowe na migrenę. Poinformowałam, że kilka miesięcy temu miałam przepisane tabletki od neurologa, które mi pomogły, ale nie pamiętam nazwy. Lekarz na to, że skoro nie wiem co chcę, to on mi nie pomoże. Poprosiłam, żeby mi coś sam zaproponował i... dostałam propozycję- PARACETAMOL! Poszłam do apteki, farmaceuta mi polecił tabletki na ból migrenowy bez recepty i mi pomogło, tak, że wystarczy trochę chęci, bo raczej nie wierzę, że neurolog nie zna leków przeciwbólowych na migrenę.

Wojciech Barański

To jest kuriozalnie. Zwracać się do lekarza o leki zażywane przewlekle a nie znać nazw tych leków. Bez dalszego komentarza.

Na "Znanylekarz" nie mam możliwości odpowiedzi, więc robię to tutaj.
Skąd wniosek, ze zażywam leki przewlekle? Nic takiego nie powiedziałam, a pan o nic nie pytał. Kuriozalne jest to ,ze lekarz neurolog proponuje paracetamol na ból migrenowy i za takie "porady" bierze pieniądze.

Dramat dramat dramat! Brak słów na tego lekarza! Ani skierowania ani porady ani przekierowania chociażby dalej! Natomiast mówiąc wprost z eon nie wie jaka jest diagnoza wystawił receptę … cóż więcej dodać…

Ten lekarz to dramat. Teleporada u niego trwała zaledwie 2min. Przy bólu kręgosłupa, nic nie był w stanie pomóc. Powiedział, że on przez telefon nie wystawia skierowań. Żadnej porady z jego strony.

Odradzam. Odmówił zwolnienia pacjentce z guzem mózgu z ostrymi zawrotami głowy i mdlosciami. Nigdy chyba w życiu takiej przykrej rozmowy nie przeprowadziłam z żadnym lekarzem.

Zgadzam się z uprzednio zamieszczonymi opiniami. Miałam nieszczęście mieć kontakt z tym lekarzem. Brak kompetencji, odsyłanie do innego lekarza, opryskliwość, zarzucanie pacjentowi braku przygotowania do wizyty. Porażka. Zdecydowanie nie polecam.

Coś strasznego . Pan nie diagnozuje , nie zaleca leczenia, nie czuje się kompetentny żeby kontynuować leczenie... Odchaczanie wizyt i to w stylu opryskliwej rozmowy

Tragiczny lekarz. Brak kompetencji, brak diagnostyki. Na moje pytania odpowiedział, że nie będzie mi opowiadał o swoich studiach medycznych. Był nieuprzejmy i opryskliwy. Nie otrzymałam pomocy.

Był nieuprzejmy i opryskliwy. Nie otrzymałam pomocy.