Czytałem poprzednie wypowiedzi i zastanawia mnie czemu są tak bardzo różne. Ja osobiście mam jak najlepsze zdanie o tym lekarzu. To fakt, że z wyglądu przy pierwszym kontakcie może nie jest zbyt zachęcający. Ale zapewniam, że potrafi zająć się pacjentem jeśli jest potrzeba zleci dodatkowe badania i to wszystko w publicznej przychodni. Chciałbym aby wszyscy lekarze tak mnie traktowali jak ten lekarz. Jest to pediatra i neurolog .
Bardzo kompetentny lekarz. Byłam z dzieckiem a zbadał także mnie. Bo oprócz tego, że jest pediatrą to jest także neurologiem. Dzięki temu dowiedziałem się dlaczego mnie rwie w krzyżach od wielu lat.
Bardzo nieuprzejmy lekarz, nie popatrzył nawet na pacjenta, zbył w dość arogancki sposób. Powiedział ze nie ma ochoty nawet na rozmowę bo nie jest cytuję "w nastroju". Stanowczo nie polecam, skoro lekarz nic nie potrafi z siebie dać kiedy nie "dostaje w łapę" na pewno nie jest dobrym człowiekiem a co za tym idzie lekarzem.... przykre..
Przyjął, zbadał, wyleczył. Nic dodać, nic ująć.
Przyjął, zbadał, wyleczył. Nic dodać, nic ująć.
Nie myje rąk, niechlujny wygląd.Nie wzbudza zaufania.
Nie myje rąk, niechlujny wygląd.Nie wzbudza zaufania.
brak podstawowych zasad etyki lekarskiej !!! Chamstwo i bezczelność wobec pacjenta. Brak kompetencji i fachowości w wykonywanej pracy. NIE POLECAM WIZYT U PANA DOKTORA BARAŃSKIEGO!
Pan Doktor Wojciech Barański jest profesjonalistą w swojej dziedzinie, przyjął chore dziecko tak, jak tego oczekiwali rodzice. Wysoka kultura osobista oraz profesjonalizm budują zaufanie rodziców oraz małego pacjenta. Serdecznie polecam!