lekarz Wojciech Mogilany

4,4
4,6
4,3

Do Pana Wojciecha poszłam planując drugą ciążę, całą ciążę też prowadził. Jestem bardzo zadowolona, cała ciąża przebiegła bardzo spokojnie, niczym się nie martwiłam ( w przeciwieństwie do pierwszej, prowadzonej gdzie indziej). Dzięki temu, że doktor jest spokojny, podchodzi bardzo "naturalnie" do ciąży i porodu, naprawdę ominęło mnie wiele stresu i paniki. Gdybym była kolejny raz w ciąży to chciałabym aby prowadził ją także Pan Wojciech. Serdecznie polecam.

Bardzo uprzejmy lekarz.Kompleksowość podejścia na najwyższym poziomie.Przed wizytą wychodzi z gabinetu po pacjentkę i po wizycie odprowadza z gabinetu wszystko tłumacząc.Mam doświadczenie z różnymi ginekologami,ale dr Mogilany uważam za najlepszego.

Dobry lekarz specjalistyczna opieka dużo poświęconego czasu dobrze przekazanie wiadomości o stanie zdrowia polecam dobry lekarz

Doktor prowadził moja druga ciążę . Skupial się za bardzo na badaniu nie omawiajaca co w danej chwili sprawdza dlatego zadawałam mu duzo pytań podczas badania aby wszystko wiedzieć. Cierpliwie odpowiadal. Chodze do doktora od 6 lat. Wg mnie kompetenty z dużą cierpliwością do pacjentek.

Lekarz konkrety, uprzejmy, delikatny. Poświeca tyle czasu ile trzeba, bada bardzo dokładnie i bez pospiechu. Jestem zadowolona i polecam.

Podczas pobytu w szpitalu Pan doktor zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, może dlatego że był miły i potrafił rozluźnić atmosferę. Gdy zaszłam w ciążę zdecydowałam, że będzie ja prowadził. Pomyłka totalna. W dobie poczatkow covida niezbyt miałam możliwość żeby zmienić lekarza niestety. Niekompetentny, olewajacy chociaz miły i wygadany. Przez podejście Pana doktora urodziłam 4 tygodnie za wcześnie gdzie zglaszalam niepokojące objawy na każdej wizycie. Pod koniec ciąży wizyty co 3tg! Nie badał ginekologicznie chyba że na wyraźną prośbę. Z wszystkich lekarzy ginekologow z którymi miałam styczność reprezentuje najniższy poziom. A cena wizyty zupełnie nieadekwatna do zdolności i wiedzy. Zdecydowanie nie polecam i przestrzegam przed tym typem

Niepoważne traktowanie. Wystawienie stosownej opinii byłoby możliwe gdyby tylko lekarz pojawił się w gabinecie. Ponad tydzień czekania na wizytę, 30 km drogi, 9 tydzień ciąży i o umówionej godzinie okazuje się że lekarza nie będzie bo.. niewiadomo. Nikt nie raczył o tym wcześniej poinformować, wizyty zastępczej również brak. Tylko informacja że lekarz prywatnie może przyjąć w Rzeszowie. Po co więc całe zamieszanie i umawianie na wizytę na NFZ? To jakiś żart i to słaby. Nie polecam

Trafiłam do Pana Mogilany w zeszłe wakacje z problemem wymagającym natychmiastowej konsultacji. Inni lekarze podczas rozmowy telefonicznej proponowali odległe terminy, tutaj po przedstawieniu sytuacji udało mi się umówić jeszcze w ten sam dzień. Dostałam skierowanie do szpitala w Lesku, gdzie Pan Doktor przeprowadził zabieg. Zero stresu, zostało mi dokładnie wytłumaczone co i jak, po zabiegu szybko mogłam wrócić do sportu. Miły lekarz, z wiedzą, spokojnym podejściem i poczuciem humoru. Z czystym sumieniem polecam.

Bardzo dobry lekarz prowadzil cala moja ciaze jak i po porodzie duzo pomogl polecam wszystkim pania.

Bardzo dobry lekarz pomoże doradzi uspokoi wesprze w danej sytuacji jestem z jego leczenia zadowolona. Polecam