dr n. med. Andrzej Brenk

Ginekolog

Niepubliczna Przychodnia Lekarska VADEMECUM sp. z o.o.
Wolności 440
41-800 Zabrze

Do pana doktora pierwszy raz trafiłam już kilka lat temu. Od zawsze borykałam się z ogromnymi bólami podczas miesiączki. Mimo młodego wieku byłam już u wielu lekarzy ginekologów, którzy bagatelizowali problem, mówiąc że taka moja uroda. Doktor Brenk jest lekarzem empatycznym i kompetentnym, który dobrał leki w taki sposób, że ból ustąpił. Niestety w związku ze zmianą przeze mnie miejsca zamieszkania zmieniłam też lekarza ginekologa i wszystkie objawy wróciły, a …
Opinia dodana przez: Sonia

dr n. med. Grzegorz Honisz

Poradnia Kardiologiczna
41-800 Zabrze, ul. Marii Curie-Skłodowskiej 10C
Zabrze

Polecam tego lekarza, jestem zadowolona z lecznia
{'id': 11725, 'name': 'Zabrze'} Ginekolog położnik

dr n. med. Wojciech Bluszcz

PRAKTYKA LEKARSKA
Budowlana 28
41-813 Zabrze

Przez całe swoje życie nie spotkałem się z tak kompetentnym lekarzem. Wykonał kompleksowe i bardzo dokładne badania wykraczające nawet poza kardiologię. Widać że zależy mu na pacjencie bo wszystko bardzo dokładnie tłumaczy bez ciągłego spoglądania na zegarek a pacjent nie ma uczucia zbywania bo za drzwiami czeka następny pacjent.
Opinia dodana przez: Paweł
{'id': 11725, 'name': 'Zabrze'} Dietetyk dziecięcy
                                       dr hab. n. med. Agnieszka Białek-Dratwa

dr hab. n. med. Agnieszka Białek-Dratwa

Dietetyk dziecięcy, Dietetyk

Centrum Medyczne "Silesiana" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Szybowa 2A
41-808 Zabrze

Z Panią Agnieszką odchudzałam się dwa razy. Za pierwszym razem szukałam odpowiedniej osoby w internecie i natknęłam się na opinie o Pani Agnieszce, które były bardzo pozytywne. Ze względu na to, że choruję na chorobę przewlekła oraz kilka chorób towarzyszących, zadanie nie było łatwe. Tym bardziej, ważne dla mnie było to, że Pani Agnieszka jest dietetykiem klinicznym, który zajmuje się pacjentami z chorobami dietozależnymi. Wynikiem naszej pierwszej współpracy było -12 …
{'id': 11725, 'name': 'Zabrze'} Fizjoterapeuta
                                       mgr Joanna Zawodniak

mgr Joanna Zawodniak

Fizjoterapeuta, Fizykoterapeuta

FIZJO-WIKI REHABILITACJA DZIECI I DOROSŁYCH
ULSOSNOWA 8
41-800 Zabrze

Pani Joanna to świetny specjalista, posiada olbrzymią wiedzę z fizjoterapii, którą potrafi przekazać w sposób prosty i zrozumiały. Polecam metodę Vojty, która wymaga poświęcenia ale jest efektywna a o to przecież nam chodzi w rehabilitacji, szczególnie u małych dzieci. Kochani rodzice rehabilitując tą metodą swoje dzieci przywracacie im sprawność .
Opinia dodana przez: Elżbieta

lek. stom. Maciej Studziński

Chirurg stomatolog, Stomatolog

NZOZ MEDICO Przychodnia Lekarska
41-800 Zabrze

Zdecydowanie profesonalny, dokladny, zartobliwy. Jesli jego fachowosc i dokladnosc przelozy sie w czasie to bede chodzila do niego na kontrole i ewentualne leczenie. Teraz pokladam nadzieje ze zeby ktore zostaly zaleczone przez niego beda dlugo zdrowe poniewaz poprzednia pani stomatolog ciagle leczyla te same zeby na pograniczu plaby (ktora sama zalozyla) i zeba.
Opinia dodana przez: Asia
{'id': 11725, 'name': 'Zabrze'} Lekarz rodzinny
                                       dr Aneta Sacher

dr Aneta Sacher

Lekarz rodzinny, Pediatra

Paderewskiego 2
Zabrze

Super lekarka! Sama jestem lekarzem ale po trzech dobach bezowocnej walki z gorączką u syna skapitulowałam. W świątecznej pomocy skorzystałam z konsultacji Pani doktor! Polecam z całego serca! Konkretna,rzeczowa osoba z anielską cierpliwością do marudnego,wystraszonego dziecka.
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Tomasz Merta

ul. Jana Brzechwy 5
41-807 Zabrze

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

dr n. med. Anita Radłowska

Dermatolog, Dermatolog estetyczny

Sienkiewicza
41-800 Zabrze

Gorąco polecam po 17 latach męki mam piękne i zdrowe dłonie..nic nie pęka,nie łuszczy się nie swędzi nie boli.Dziękuję Pani za wszystko
Opinia dodana przez: Mariola

lekarz Witold Truchanowski

USG

USG Doppler
De Gaullea 67
41-800 Zabrze

Witam. Do Pana Doktora trafiłam z polecenia i nie żałuję. Moja tarczyca wymagała pilnej interwencji i Pan Doktor świetnie się nią zajął. Pomimo tego, iż została ona wycięta to ja będąc w szpitalu po operacji czułam się znakomicie, tak jakbym wcześniej nie leżała na stole operacyjnym. Rana goi się fantastycznie, cały czas była sucha, nie ma żadnych opuchnięć, krwiaków. Trzymam kciuki za Pana Panie Doktorze. Lekarzy z takim podejściem do …

dr Rafał Wojnar

Śląskie Centrum Chorób Serca
Szpitalna
Zabrze

Wspaniały ośrodek z dobrymi profesorami, którzy stworzyli wspaniały zespół lekarzy, a wśród tego zespołu jest lekarz, tóry swa przece traktóje jak misje i potrafi swym podejsciem stworzyć takom atmosferę że ucieka gdzies strach przed choroba.

lekarz Aleksander Gutowski

Przychodnia Bracka MAKOSZOWY
Makoszowska 22b
41-811 Zabrze

Jestem po pierwszej wizycie u Pana doktora i wyjść z podziwu nie umiem jak zostałam przyjęta , zaopiekowana ,Pan doktor przeprowadził ze mną wywiad wypytał o wszystko , wytłumaczył co i dla czego , dał mi zadania do wykonania związane z moim zdrowiem ,polecam z całego serca jeżeli ważne jest dla was swoje zdrowie kardiologiczne udajecie się na wizytę do tego lekarza

Ewa Stochel

Ortodonta

moniuszki 103
41-807 Zabrze

Najlepsza! Świetny ortodonta, wspaniała osoba! Każdego pacjenta traktuje jak tego najważniejszego!Mam 100% zaufanie do kompetencji, jakości pracy i materiałów których używa.
Opinia dodana przez: Stanisława

lek. dent. Bartosz Świątnicki

Chirurg stomatolog

ulica Kowalska 14/1
41-800 Zabrze

Najlepszy chirurg na jakiego mogłam trafić! Pełen profesjonalizm, Pan doktor wykazuje silne zaangażowanie względem powierzonych mu obowiązków. Przede wszystkim ma indywidualne podejście do pacjenta. Widać, że zależy mu na pacjencie i jego dobrze. Naprawdę przesympatyczny i bardzo „ludzki” lekarz.
Opinia dodana przez: A.K

dr n. med. Dariusz Kajdaniuk

Endokrynolog, Internista

Przychodnia Lekarska ARNIKA
Mikulczycka 15
41-800 Zabrze

Dzisiaj wlasnie dowiedzialam sie,ze po 11 latach trace tak wspanialego endokrynologa jakim jest dr Kajdaniuk wiec nie wiem co mam teraz poczac!,gdyz nie podpisal na ten rok umowy z poradnia przy szpitalu klinicznym nr 1 w Zabrzu!Dzieki jego kompetencji od 11 lat nie mam problemow z tarczyca,az boje sie oddac w inne rece!Pozostaje mi tylko zaczac skladac prywatne wizyty!Tak to wyglada kondycja polskiej publicznej sluzby zdrowia!

lekarz Rafał Sadło

Młodego Górnika 5/9
41-808 Zabrze

Z całego serca polecam Pana Doktora. Zaangażowany i odpowiedzialny człowiek na odpowiednim stanowisku. Pełen profesjonalizm.
Opinia dodana przez: Sara

dr n. med. Barbara Filipowska

Dermatolog, Dermatolog estetyczny

Korona
41-800 Zabrze

Wspaniały lekarz,mądry i dobry człowiek! Gdybym miała komukolwiek polecić lekarza dermatologa, to tylko Panią dr Barbarę Filipowska!
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Małgorzata Romanik

Klinika Patologii Ciąży i Rozrodczości
plac Traugutta 6
41-800 Zabrze

Bardzo wysoko oceniam kompetencje zawodowe pani dr Małgorzaty Romanik i gorąco polecam innym pacjentkom.
Opinia dodana przez: Maria