Doskonała specjalistka. Potrafi szybko postawić dobra diagnozę - widać ogromne doświadczenie. Do tego bardzo serdeczna i ciepła.

dr n. med. Renata Talar-Wojnarowska

Gastrolog

BARLICKI
kopcińskiego 22

Zdecydowanie polecam Panią Profesor, dzięki niej córka może cieszyć się życiem wcześniej miała tylko listę zakazów czego nie może jeść i robić. Jedyny minus to że w szpitalu w którym pracuje są bardzo długie terminy na kolonoskopię w znieczuleniu i trzeba zrobić badanie w innej placówce

Jarosław Szwalski

Patomorfolog

WSS Madurowicz

Najlepsza biopsja na jakiej byłam ( najkrótsza i bezbolesna) , świetny lekarz, polecam. Robi zabieg z zaskoczenia i nagle już po wszystkim.

dr n. med. Arkadiusz Zygmunt

Endokrynolog

CENTRUM MEDYCZNE ARGO
ul. S.Sterlinga 27/29

Witam! Pragnę dodać swoją opinię na temat dr Zygmunta.Byłam jego pacjentką przez tydzień gdy leżałam na oddziale endokrynologii on był moim lekarzem prowadzącym.Zajął się mną profesjonalnie,poświęcał dużo czasu,wyjaśnił mi na czym polega moja choroba,objawy,zalecenia.Jestem usatysfakcjonowana.bardzo polecam tego lekarza,bo lepiej nie mogłam trafić,jest w Matce Polsce najlepszym specjalistą.Godny polecenia.Dziękuję mu z całego serca za WSZYSTKO. pacjentka Joanna Biały

dr n. med. Jurij Mandryka

szp im Jana Bożego

PAn Doktor przyjmował mnie do szpitala w Izbie przyjęć u Bonifatrów 15.01.2012 i już wykazał się uprzejmością, taktem, a przede wszystkim fachowością. Następnego dnia wylosował mój przypadek do operacji, którą wykonał absolutnie wzorowo i ślicznie zszył. Wizytował mnie i podczas dyżuru wieczorem przed zabiegiem, a następnego dnia był przy zmianie opatrunku, żeby upewnić się co do efektów swojego dzieła. Profesjonalista, z poczuciem humoru, wyczerpująco odpowiadał na moje pytania,a i zbeształ …

dr n. med. Sławomir Ceranka

Kardiolog

ulica Elsnera 19

Kompetentny, życzliwy, potrafi wysłuchać, tłumaczy przebieg choroby i metody leczenia. Ujmuje jego spokój i podejście do pacjenta.
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Zbigniew Wyrzykowski

Chirurgia Okulistyczna Wyrzykowski
Milionowa 55

Świetny lekarz, kompetentny i uprzejmy. Duży plus za ogromną cierpliwość.
Opinia dodana przez: Kolasinski

lekarz Sławomir Kozanecki

Diabetolog, Internista

Centrum Medyczne Bazarowa Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Spółki z o.o. "DELTA - IMPORT"
ulica Bazarowa 9

Bardzo dobry człowiek i wspaniały lekarz, zdiagnozował chorobę i wybrał leki przynoszące efekt. Jestem bardzo wdzięczna. Cieszę się, że jest moim lekarzem i odczuwa, że jest dla pacjentów i ich zdrowotnych problemów. Nie zamyka gabinetu przed chorymi. Specjalista godny polecenia!
Opinia dodana przez: Halina D.

dr n. med. Marek Kozarzewski

Ginekolog położnik, Ginekolog

Klinika Gameta

ŚWIETNY LEKARZ,BIJE OD NIEGO SPOKÓJ I PROFESJONALIZM,ŚWIETNIE PRZEPROWADZA USG OPISUJĄC WSZYSTKO DOKŁADNIE,BYŁAM U DOKTORA PIERWSZY RAZ I JESTEM ZACHWYCONA!DOTĄD NIE BYŁAM U LEPSZEGO LEKARZA-WSZYSTKIEGO DOBREGO DOKTORZE...

lek. dent. Piotr Kotlimowski

Przychodnia
Łagiewnicka 118B

Mój poprzedni dentysta którego uważałem za guru w leczeniu kanałowym okazał się ignorantem który z nerwobólami całej twarzy wysłał mnie do Internisty. Ja jednak wiedziałem, że to jest od zęba jednak mój dentysta stwierdził, ze on zęba obrobił idealnie i sobie wymyślam. Zbieg okoliczności sprawił, że trafiłem na wolny termin u dr Kotlimowskiego dość szybko. Doktor znalazł przyczynę moich dolegliwości którymi okazały się nieoczyszczone boczne kanaliki przez poprzednika. Zabieg trwał …
Opinia dodana przez: Krzysztof

lek. dent. Michał Osica

Przychodnia
Bartoka 67A

Przemiły super wizyta usunięcie 10 sek mega zadowolona .zero bólu bardzo fajny stomatolog pierwszy raz bez stresu poszłam wart polecenia
Opinia dodana przez: Marzena

lek. dent. Anna Jaglińska-Kornacka

Luxmed
Milionowa 2G

Od samego wejścia widać profesjonalne podejście do klienta. Mimo, iż wizyty u stomatologa to dla większości zło konieczne, to pod opieką pani Anny można poczuć się jakby człowiek był u kosmetyczki czy fryzjera, pełen relaks i spokój o efekty :) Jeśli miałbym umierać z bólu to tylko na tym fotelu dentystycznym pod okiem tej właśnie Pani. Polecam.
Opinia dodana przez: Robert

lek. dent. Paweł Włodkowski

ul. Zbożowa 9

Doktor Paweł Włodkowski to wspaniały człowiek i super specjalista z ogromnym doświadczeniem. W gabinecie zawsze panuje miła i wesoła atmosfera dzięki, której człowiek zapomina, że jest u dentysty. Serdecznie dziękuję Panu Doktorowi za odpowiednie podejście do pacjenta cykora. Polecam !!!
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Marcin Samosiej

Doły 48

Bardzo dobry lekarz, zawsze znajduje czas dla pacjenta. Jest kompetentny i chętny do udzielania pomocy. Wielokrotnie konsultowałem z Nim mój stan zdrowia i nigdy się nie zawiodłem.

dr n. med. Ewa Murak-Kozanecka

ZOZ ul. Aleksandrowska 159

Polecam bardzo z całego serca. Najlepszy lekarz z jakim miałam styczność a było ich sporo. Mądra kobieta, życzliwa, serdeczna, od lat w zawodzie. Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego.

dr n. med. Dorota Żukowska

Chirurg plastyczny

Piotrkowska 48 (Dermed)

Do Dr Żukowskiej trafiłam z polecenia. Wiedziałam że to wspaniały chirurg. Długo planowałam operację plastyczną nosa ale nie mogłam się zdecydować. W końcu się udało i mogę powiedzieć jedno - nie żałuję. To była świetna decyzja a wybór pani dr Żukowskiej był strzałem w dziesiątkę.
Opinia dodana przez: Vizzy

dr n. med. Ewa Kuś

Ginekolog

Gabinet Psychiatryczny Violeta Dajaka-Kałuszka
ul. Piotrkowska 79

Pani Doktor jest bardzo zaangażowana podczas wizyty. To specjalistka z cudownym podejściem psychologicznym do pacjentki. Podczas wizyty nie pospiesza ani nie ponagla. Wykonuje wszelkie potrzebne badania i jest wnikliwa. Z dużą dozą cierpliwości oraz uważności słucha. Udziela szczegółowych odpowiedzi, a posiada imponująca wiedzę w swojej dziedzinie. Jestem bardzo wdzięczna za wizytę, to najlepszy lekarz ginekolog u jakiego byłam.

lekarz Andrzej Mandat

Przychodnia okulistyczno-stomatologiczna
Wojska Polskiego 128/1

Dr Mandat jest pełen empatii, potrafi słuchać co dolega pacjentowi i potrafi nim pokierować. Wiem, że sporo osób poszukuje doktora po tym jak rozstał się z przychodnią VALIDUS na ul. Wojska Polskiego. Teraz Pan doktor przyjmuje w przychodni na ul. Paderewskiego 6. Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Iza

dr n. med. Jolanta Kollar

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

HOR-BA-DENT
ul. Piłsudskiego 52

Polecam. Pani podchodzi bardzo profesjonalnie do zabiegu, dba o to jak czuje się pacjent. Zabieg przebiegł bezboleśnie

dr n. med. Grzegorz Surkont

Ginekolog

Al. Tadeusza Kościuszki 17 (wejście od ul. Wólczańskiej 34)

Witam. Z całego serca polecam Pana Dr. Surkonta. Od początku zajął się mną profesjonalnie, delikatny, uprzejmy, na każdej wizycie tłumaczy wszystko szybciutko i na temat, Jego dłonie potrafią zdziałać cuda, wykonuje swoją pracę z wielkim zaangażowaniem, sercem, przemiły, delikatny, czarujący. Nazwa "być kobietą" w centrum, w którym przyjmuje Pan Dr. Surkont wraz Panią Dr Wlazlak trafiona w punkt. Taką kobietą się właśnie czuję dzięki tym wspaniałym dloniom Pani Dr Wlazlak …