Małgorzata Baziuk

Chirurg stomatolog, Stomatolog

ESDENT NZOZ
Pomarańczowa 8

Świetnie wyposażony gabinet. Bardzo dokładnie przeprowadzone wyrywanie pokruszonego zęba trzonowego. Bez Roentgena i mikroskopu w zębodole byłoby to bez szans. Zagoiło się szybko i bez komplikacji. Dziękuję !
Rewelacyjny i bardzo sympatycznty lekarz. Widać wiedzę fachową. Od razu postawił diagnozą i polecił odpowiednie leki. Wynika leczenia rewelacyjne. Bardzo miły człoiwiek!!

lekarz Małgorzata Góral

Lekarze Specjaliści
ulica Wejherowska 28/4

super lekarz , pelna wiedza , dobre zalecone leczenie skutek poprawa stanu zdrowqia'

prof. dr hab. n. med. Paweł Surowiak

Lekarz medycyny estetycznej

DermaMed
Żeromskiego 77

Od kilku lat korzystam z usług Dermamed we Wrocławiu. Ogólnie mówiąc - jestem bardzo zadowolona z zabiegów przeprowadzanych regularnie 2 x w roku przez prof. surowiaka. Robimy botox, wypełniacze, oraz co najważniejsze - mam precyzyjnie ustalony plan działania. Dzięki laserom zniknłęy przebarwienia z twarzy i z dłoni. Co roku robię też lasery frakcyjne, żeby zrewitlizować skórę wokół oczu. Oraz Utlhere na czolo, zeby unieść brwi. Podoba mi się indywidualne podejscie …

lekarz Krystyna Myszka-Bijak

NZOZ "VITA" Spółdzielnia Pracy Lekarzy Specjalistów i Stomatologów Przychodnia Ogólnolekarska
ulica Oławska 15

Niestety poziom obsługi tragiczny. Te wszystkie anonimowe wpisy o tym jak pacjent jest wysłuchany i miło obsłużony pochodzą chyba z jednego palca. Poziom słuchania, empatii, kultury obsługi poniżej jednej gwiazdki. Wizyta okropna, przerywane odpowiedzi, podnoszenie głosu, brak wysłuchania i zrozumienia. Nigdy, ale to nigdy nie przeżyłam podobnie tragicznej i traumatycznej wizyty. Kluczem w tym miejscu jest użycie wiedzy i dyplomów, a nie ich posiadanie.
Opinia dodana przez: Karolka

Wiesław Tupikowski

Chirurg onkolog

onkologia

Pan doktor bardzo sprawnie i szybko załatwił igłową biopsję i od razu skierował do odpowiedniego oddziału. Polecam.
Opinia dodana przez: Kasia

dr n. med. Maciej Rosiński

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Gabinet Lekarski - Przychodnia CathMed
ul. Przyjaźni 66/6

Witam, chce podzielic sie swoja opinia na temat pana Macieja Rosinskiego, bo jest to tak wspanialy lekarz, ze moze dzieki rowniez mojej opinii ktos w potrzebie skorzysta z jego pomocy. Leczylismy nasza coreczke z epilepsja u pana doktora na oddziale neurologicznym w szpitalu przy ul. Koszarowej. Mialam do czynienia z wieloma neurologami, ale dr Rosiński jest najlepszym lekarzem z jakim spotkalismy sie do tej pory. Przede wszystkim bardzo dociekliwy, kompetentny, …
Opinia dodana przez: Joanna Kopeć

dr n. med. Marek Ćwirko

oko
Olszewskiego Karola 58

Świetny lekarz! Miły, kompetentny, odpowiada na każde pytanie, rozwiewa wątpliwości. Przeprowadził zabieg LASIK, którego bali się podjąć inni lekarze. Polecam bez obaw, lekarza jak i samą klinikę Spektrum :)
Opinia dodana przez: Ewelina

dr n. med. Piotr Czopnik

I Klinika Chirurgii Ogólnej, Gastroenterologicznej i Endokrynologicznej
M. Skłodoskiej-Curie 66

Bardzo kompetentny lekarz. Uratował życie mojemu mężowi. Uprzejmy i troskliwy o swoich pacjentów. Wytłumaczył nam cały przebieg leczenia.

lekarz Kazimierz Kaim

Ginekolog

Serbska 3a

Znam chyba z 90% lekarzy w tym mieście a pierwszy raz spotkałam OSOBĘ a nie lekarza, który nie chciał moich pieniędzy tylko mojego zdrowia !!! Polecam gorąco, bo pierwszy raz ktoś normalnie wyjaśnił mi ,co mi dolega i co nie muszę zrobić,co jest dobre dla mojego zdrowia ale i życia.Co jest jeszcze istotne -nie mówi "Pani przyjdzie zapłaci ,to powiem" dla Niego liczy się zdrowie pacjentki i chyba to JEST …

lekarz Ziemowit Budek

CM KRZYWOUSTEGO
ul. Bolesława Krzywoustego 290

Bardzo fachowa i szybka pomoc, polecam uprzejmy, życzliwy, widać, że lekarz z powołania.

Grzegorz Myszczyszyn

Laser Town
Długosza 4

W 2018 r. dzięki pomocy Pana doktora przyszła na świat moja córka. Dziękuję za opiekę, pamiętam każdego dnia i jestem bardzo wdzięczna!
Opinia dodana przez: Ewelina

mgr Agnieszka Grabarczyk

Psycholog, Psychoterapeuta

Ośrodek psychoterapii Promente
Boczna 15/2

Polecam, Pani Agnieszka pomogłą mi wyjść z ciężkiej sytuacji i zrozumieć siebie na nowo. Dzięki terapii zacząłem nowe życie. AT
Opinia dodana przez: Adam Tr

lekarz Rafał Patrzyk

Neurochirurg

szpital wojskowy
LUX-MED Wroclaw , Legnicka 51?53

Żaden z lekarzy nie poświecił mi tak dużo czasu na ciepłą i merytoryczną rozmowę z wyjaśnieniem wszelkich wątpliwości, analizą dokumentacji i stanu zdrowia. Potrzebna mnie była taka wizyta- energetyczna, optymistyczna.

lekarz Tomasz Dziubaty

" ZIEMO-VITA"Ośrodek Medyczny Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Ziemowita 1-9

Super lekarz, dostał pracę w nowej przychodni w Głuszycy więc musiał zostać doceniony przez jej szefa, który jest świetnym lekarzem i widać po personelu, że stawia na młodych lekarzy jak doktor Tomek. Byłem u niego z córką raz z zapaleniem oskrzeli i o dziwo nie dostała antybiotyku jak w poprzedniej przychodni, wytłumaczył dlaczego nie daje od razu, wydrukował zalecenia i faktycznie dziecko wyzdrowiało choć mieliśmy z żoną opory co do …
Opinia dodana przez: G.

Małgorzata Winter

Kardiolog, USG

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Małgorzata Winter Gabinet Kardiologiczny
Żmigrodzka 83 lok. 502

Polecam wszystkim bardzo gorąco! Zarówno ja jak i mój tata byliśmy u dr Winter. Oboje jesteśmy bardzo zadowoleni. Nie ma porównania z poprzednimi wrocławskimi kardiologami, u których byłam. Dalece od nich odbiega na wszystkich płaszczyznach!

dr Iwona Jurkanis

Laryngolog dziecięcy, Laryngolog

PROXIMUM
Żelazna 34 gabinet 208

Moja córeczka została nareszcie zdiagnozowana właściwie-podejrzewałam wadę słuchu,która występuje w mojej rodzinie. Okazało się, że to przez zapalenie zatok, na które dzieci też mogą chorować i przerośnięty migdał.Pani doktor dokładnie wypytała o choroby i zleciła leki , które pomogły.W gabinecie można zbadać słuch i wyniki są teraz dobre. Mogę polecić -doktor jest sympatyczna,cierpliwa i wszystko tłumaczy.Beata

lekarz Iwona Banach

Piłsudskiego 43 pok.121

Bardzo rzetelna, dokładna, rzeczowa pani doktor. Wykonuje badania niezwykle skrupulatnie, poświęca dużo czasu pacjentowi. Jedynie trochę zbyt oszczędnie tłumaczy chorobę/zalecenia, trzeba samemu się dopytywać, ale to standard u lekarzy, że niewiele mówią. Nie mniej jednak jestem zadowolona z wizyty u dr Banach.
Opinia dodana przez: pacjentka

lekarz Jerzy Płochowski

ul. gen. Romualda Traugutta 132/36

Pan Doktor to specjalista na 5 ,bardzo konsekwentny ,miły wysłucha i poradzi a poddanie się na operację to słuszna decyzja doktor bardzo mi pomógł zmagałam się z endoprotezą biodra przez prawie 4 lata .Pan Doktor wykonał mi rewizję endoprotezy dziś jestem po zabiegu sprawna i chodzę bez bólu.Dziękuję.
Opinia dodana przez: Olga

lek. dent. Natalia Jawor

Przychodnia Stomatologiczna "SALVUS"
ŚW. JERZEGO 15/1 C

Super lekarz z podejściem do pacjenta. Zawsze rzeczowo wyjaśni leczenie o odpowie spokojnie na pytania. Można się poczuć zaopiekowanym.