Akademicki Szpital Kliniczny Akademickie Centrum Opieki Stacjonarnej
ulica Borowska 213
Pani Doktor jest niezwykle kompetentna, życzliwa, uprzejma, z troską podchodzi do pacjenta. Nie sugeruje się dotychczasowym leczeniem i wynikami badań zleconych przez innych lekarzy choć bierze je pod uwagę Badanie prowadzi szczegółowo, dokładnie i od podstaw. Poświęca pacjentowi odpowiednio dużo czasu (wywiad i pierwsze badanie trwało 1 godz. 20 min.mimo, iż poczekalnia była pełna pacjentów) Drobiazgowo i cierpliwie tłumaczy chorobę i zastosowane leczenie. Wyczerpująco informuje o działaniu przepisywanych leków i …
NZOZ Nowy Dwór Sp.z o.o.
Nowodworska 91a
Dobry fachowiec,przyjazny,uśmiechniety,tlumaczy tak ze świetnie rozumie sie diagnozę. Polecam z calego serca.
Praktyka Lekarza Rodzinnego Dorota Babiak
ulica Królewska 30
Bardzo profesjonalne podejście zarówno do małego pacjenta jak i rodzica. Wszystko rzeczowo i dokładnie wyjaśnione i opisane. Pan Doktor na tyle wzbudził naszą sympatię, że aż chciało mi się poszukać strony z opiniami i zostawić własną :)
Byłem w szoku jak bardzo poważnie lekarz mnie potraktował, jak dokładnie przeprowadził wywiad i mnie zbadał - tym bardziej że tego samego dnia pielęgniarki z SOR mnie nie przyjęły - mimo objawów zapalenia mięśnia sercowego. Pan Andrzej skierował mnie na 4 badania i jestem zdumiony i wdzięczny. Polecam
W 2018/2019 roku byłam leczona na Oddziale Psychiatrii ZOZ Kłodzko przez 6 tygodni. Pan Maciej Jędrych miał dyżur w dniu przyjęcia mnie i profesjonalnie uspokoił mój przykry stan pobudzenia. W trakcie pobytu bardzo wspierał . Ma wielką empatię, życzliwy, uważny. Szczerze polecam
ESDENT NZOZ
Pomarańczowa 8
Świetnie wyposażony gabinet. Bardzo dokładnie przeprowadzone wyrywanie pokruszonego zęba trzonowego. Bez Roentgena i mikroskopu w zębodole byłoby to bez szans. Zagoiło się szybko i bez komplikacji. Dziękuję !
Lekarze Specjaliści
ulica Wejherowska 28/4
super lekarz , pelna wiedza , dobre zalecone leczenie skutek poprawa stanu zdrowqia'
DermaMed
Żeromskiego 77
Od kilku lat korzystam z usług Dermamed we Wrocławiu. Ogólnie mówiąc - jestem bardzo zadowolona z zabiegów przeprowadzanych regularnie 2 x w roku przez prof. surowiaka. Robimy botox, wypełniacze, oraz co najważniejsze - mam precyzyjnie ustalony plan działania. Dzięki laserom zniknłęy przebarwienia z twarzy i z dłoni. Co roku robię też lasery frakcyjne, żeby zrewitlizować skórę wokół oczu. Oraz Utlhere na czolo, zeby unieść brwi. Podoba mi się indywidualne podejscie …
NZOZ "VITA" Spółdzielnia Pracy Lekarzy Specjalistów i Stomatologów Przychodnia Ogólnolekarska
ulica Oławska 15
Niestety poziom obsługi tragiczny. Te wszystkie anonimowe wpisy o tym jak pacjent jest wysłuchany i miło obsłużony pochodzą chyba z jednego palca. Poziom słuchania, empatii, kultury obsługi poniżej jednej gwiazdki. Wizyta okropna, przerywane odpowiedzi, podnoszenie głosu, brak wysłuchania i zrozumienia. Nigdy, ale to nigdy nie przeżyłam podobnie tragicznej i traumatycznej wizyty. Kluczem w tym miejscu jest użycie wiedzy i dyplomów, a nie ich posiadanie.
Gabinet Lekarski - Przychodnia CathMed
ul. Przyjaźni 66/6
Witam, chce podzielic sie swoja opinia na temat pana Macieja Rosinskiego, bo jest to tak wspanialy lekarz, ze moze dzieki rowniez mojej opinii ktos w potrzebie skorzysta z jego pomocy. Leczylismy nasza coreczke z epilepsja u pana doktora na oddziale neurologicznym w szpitalu przy ul. Koszarowej. Mialam do czynienia z wieloma neurologami, ale dr Rosiński jest najlepszym lekarzem z jakim spotkalismy sie do tej pory. Przede wszystkim bardzo dociekliwy, kompetentny, …
I Klinika Chirurgii Ogólnej, Gastroenterologicznej i Endokrynologicznej
M. Skłodoskiej-Curie 66
Bardzo kompetentny lekarz. Uratował życie mojemu mężowi. Uprzejmy i troskliwy o swoich pacjentów. Wytłumaczył nam cały przebieg leczenia.
Znam chyba z 90% lekarzy w tym mieście a pierwszy raz spotkałam OSOBĘ a nie lekarza, który nie chciał moich pieniędzy tylko mojego zdrowia !!! Polecam gorąco, bo pierwszy raz ktoś normalnie wyjaśnił mi ,co mi dolega i co nie muszę zrobić,co jest dobre dla mojego zdrowia ale i życia.Co jest jeszcze istotne -nie mówi "Pani przyjdzie zapłaci ,to powiem" dla Niego liczy się zdrowie pacjentki i chyba to JEST …
CM KRZYWOUSTEGO
ul. Bolesława Krzywoustego 290
Bardzo fachowa i szybka pomoc, polecam uprzejmy, życzliwy, widać, że lekarz z powołania.