lek. dent. Paulina Hernecka-Kokoszka

Żwirki Franciszka 1D/4

dr n. med. Elżbieta Oleszczak

Cebertowicza 15

Pani doktor Ela jest moim lekarzem od około 25 lat. Chciałam jej zrobić niespodziankę i zapisać kilka miłych słów o niej. Zawsze umie mnie pocieszyć. Robiła to nawet wtedy gdy jeszcze pracowała na onkologii. Wtedy moja sytuacja była beznadziejna. Zmieniła moje myślenie o zbliżającej się śmierci na głęboką wiarę w to, że razem pokonamy chorobę. I udało się jej zabić raka, który mnie trawił. Tłumaczyła dlaczego leczenie było ciężkie, ustaliła …
Opinia dodana przez: Maria

dr Paweł Rozmus

Ortopeda, Traumatolog

Centrum Medyczne Multiclinic
ul. Kilińskiego 185

Polecam. Jestem bardzo zadowolony, szybka i fachowa pomoc lekarska. Pan doktor bardzo kompetentny i szczegółowy. Mogę polecić z pełnym przekonaniem.
Opinia dodana przez: Łukasz

dr n. med. Jadwiga Kroczyńska-Bednarek

Pulmonolog

Złotno 34

Podjechalem z corka do JMC, zeby zrobic jej spirometrie ( kontakt znalazlem w internecie ) i zobaczyc, co powie na to lekarz pulmonolog. Samo badanie przebieglo sprawnie, a Pani doktor jak sie pozniej okazalo postawila prawidlowa diagnoze i zalecila odpowiednie leczenie. Nie mam zastrzezen co do pracy tego lekarza i smialo moge go polecic. Pozdrawiam!
Opinia dodana przez: Rafal

dr n. med. Magdalena Staszewska-Cynkier

Internista, EKG

Kosynierów Gdyńskich 61a

Zdecydowane 5/5. Świetny internista, leczyłam się nie u jednego w tym mieście, a Pani doktor i tak zaskoczyła mnie kompetencją i odpowiednim podejściem. Polecam
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Hanna Moczulska

Janosika 163

Doktor Moczulska to najcudowniejszy przedstawiciel służby zdrowia z jakim życzyłabym sobie mieć styczność ! Ze strony Pani Doktor doświadczyłam wyjątkowej troski i profesjonalizmu. Pani Doktor nie tylko posiada rozległą wiedzę medyczną, ale również potrafi ją skutecznie przekazać w sposób zrozumiały i przystępny. Jej empatyczne podejście sprawiło że zdecydowanie łatwiej było mi się zmierzyć z chorobą i stratą nienarodzonego dziecka. W trakcie wizyty moje potrzeby były priorytetem a Doktor poświeciła mnóstwo …
Opinia dodana przez: Izabela M

prof. dr hab. n. med. Jarosław Kalinka

Lutomierska 144 a

Najlepszy ginekolog na świecie. Fachowe i indywidualne podejście do pacjentki. Pan Profesor poprowadził moje dwie ciąże, jedną w 2011 a drugą w 2019 roku z czego pierwsza była zagrożona. Dużym plusem i komfortem jest fakt, że profesor jest na miejscu w szpitalu. Zawszę odpowiada na smsy i odbiera telefony lub oddzwania. Polecam z czystym sumieniem jeśli ktoś ceni sobie profesjonalizm i wiedzę lekarza.
Opinia dodana przez: Aleksandra

dr n. med. Paweł Garncarek

GABINET DERMATOLOGICZNY ANNA NIEWINOWSKA-LASSOTA nI
Al.Kościuszki 98 m.9

UWAŻAM PANA DOKTORA PAWŁA GARNCARKA ZA JEDNEGO Z NAJLEPSZYCH LEKARZY ORTOPEDÓW POLSCE! W kwietniu 2011r. przeszedłem w Szpitalu MSWiA w Łodzi zabieg rekonstrukcji więzadeł krzyżowych w kolanie. Zabieg był bardzo skomplikowany. Miałem tak uszkodzony staw kolanowy, że nadawał się tylko do wstawienia protezy. 12 lat temu podczas gry w piłkę zerwałem wiązadła i jako młody chłopak tę sprawę zaniedbałem. Wcześniej wielu ortopedów nie tylko z województwa łódzkiego, ale i z …

lekarz Joanna Kupś-Rzepecka

Centrum Medyczne Bazarowa Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Spółki z o.o. "DELTA - IMPORT"
ulica Bazarowa 9

Bardzo dobry lekarka miła sympatyczna. Antybiotyk jest dawany ostateczności nie zamienię na innego lekarza. Miła atmosfera w gabinecie i super podejście do dzieci i jak do rodziców i też do dziadków
Opinia dodana przez: Aneta Szymańska

Iwona Bańska

Endokrynolog

I

Mam zaufanie do doktor Bańskiej.Godna polecenia.kompetentna ,miła.Leczę sie juz u tej Pani 6 lat.dokładnie zbada wysłucha doradzi.Ja chodzę do P,Bańskiej w Płocku
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Flebolog
                                       dr n. med. Jacek Jan Waligóra

dr n. med. Jacek Jan Waligóra

Flebolog, Proktolog

Szpital MSWiA w Łodzi
Północna 42

Doktor J.J. Waligóra to wysokiej klasy profesjonalista o wielkiej wiedzy medycznej. Skupiony poświęca pacjentowi dużo czasu na omówienie jego problemu zdrowotnego i zaleca najlepszą metodę leczenia. Jest zainteresowany całym procesem dochodzenia do zdrowia pacjenta. Jest lekarzem z wielką pasją, pełen empatii . To lekarz z wysoką kulturą osobistą /trudno spotkać drugiego takiego człowieka/ To lekarz który angażuje nie tylko ręce ale i serce no i oczywiście czas. Doznałam tych zalet …

dr n. med. Wojciech Szkudlarek

USG

Szpital M.Kopernika

Pacjent czuje się przez Pana Doktora ważny i zaopiekowania. To ważne, zwłaszcza dla pacjentów onkologicznych, którzy przychodzą na badanie USG pełni strachu o wynik. Pan doktor wykonuje USG bardzo dokładnie, jest skupiony na obrazie, który widzi, ale jednocześnie nie ignoruje pacjenta - rozmawia, wyjaśnia, uspokaja. Pierwsze USG w "Koperniku" Pan doktor wykonywał mi w 2019 roku, od tej pory spotykamy się regularnie co około 6 m-cy. Każde badanie przebiega w …
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Mateusz Grabicki

Wierzbowa 15/13

Pan doktor Grabicki to świetny specjalista i empatyczny lekarz. Bardzo dokładnie analizuje objawy i wyniki badań obrazowych. Trafnie postawił diagnozę i zaproponował mi skuteczny sposób leczenia. Ma ogromną wiedzę którą stale pogłębia o najnowocześniejsze terapie i nowe metody leczenia. Polecam tego specjalistę z pełnym przekonaniem. Z porad Pana doktora korzystam ja i wielu moich znajomych
Opinia dodana przez: Joanna

dr Barbara Bayat-Agacka

Ginekolog położnik, Ginekolog

Prywatny gabinet położniczo - ginekologiczny
Klonowa 13 m 6

Najlepszy ginekolog, u jakiego byłam. Pani doktor jest miłą i ciepłą osobą, która pomaga przezwyciężyć chorobliwy lęk przed badaniem, jaki występuje u mnie. Podczas badania jest delikatna. Wszystko objaśnia. Polecam wszystkim! A szczególnie tym, które tak jak ja, boją się wizyt u ginekologów. Wizyta u Pani Bayat-Agackiej będzie przyjemnością. Raz pójdziesz i już nigdy nie będziesz chciała zmienić ginekologa.

dr n. med. Małgorzata Biernacka-Zielińska

Pediatra, Reumatolog

Kopernika 62 (Reuma-Med)

Pani doktor prowadziła nam chorowitą córkę przez kilka lat. Mamy do niej całkowite zaufanie. Jest kompetentna i skuteczna w leczeniu - dziecko bada długo i kompleksowo. Z racji praktyki szpitalnej wie, jaki wirus aktualnie 'się sieje' w populacji. Dobrze dobiera leki. Do tego ma miłą osobowość - jest otwarta na małych pacjentów i ich rodziców. Świetny praktyk i człowiek! Mama Wiktorii i Olka

lek. med. Marek Bamberski

Chirurg onkolog

Centrum Profilaktyki i Leczenia Udarów Mózgu
Pabianicka 62

Doktor Bamberski to znakomity lekarz i wspaniały CZłowiek,polecam
Opinia dodana przez: k a s i a 39
Doskonała specjalistka. Potrafi szybko postawić dobra diagnozę - widać ogromne doświadczenie. Do tego bardzo serdeczna i ciepła.

dr n. med. Renata Talar-Wojnarowska

Gastrolog

BARLICKI
kopcińskiego 22

Zdecydowanie polecam Panią Profesor, dzięki niej córka może cieszyć się życiem wcześniej miała tylko listę zakazów czego nie może jeść i robić. Jedyny minus to że w szpitalu w którym pracuje są bardzo długie terminy na kolonoskopię w znieczuleniu i trzeba zrobić badanie w innej placówce

Jarosław Szwalski

Patomorfolog

WSS Madurowicz

Najlepsza biopsja na jakiej byłam ( najkrótsza i bezbolesna) , świetny lekarz, polecam. Robi zabieg z zaskoczenia i nagle już po wszystkim.

dr n. med. Arkadiusz Zygmunt

Endokrynolog

CENTRUM MEDYCZNE ARGO
ul. S.Sterlinga 27/29

Witam! Pragnę dodać swoją opinię na temat dr Zygmunta.Byłam jego pacjentką przez tydzień gdy leżałam na oddziale endokrynologii on był moim lekarzem prowadzącym.Zajął się mną profesjonalnie,poświęcał dużo czasu,wyjaśnił mi na czym polega moja choroba,objawy,zalecenia.Jestem usatysfakcjonowana.bardzo polecam tego lekarza,bo lepiej nie mogłam trafić,jest w Matce Polsce najlepszym specjalistą.Godny polecenia.Dziękuję mu z całego serca za WSZYSTKO. pacjentka Joanna Biały
Opinia dodana przez: Joanna