Prywatny Gabinet Ortopedyczny Jacek Minkiewicz
Szybowcowa 31, Tesoro Clinic I pietro. Wejście 101. Gabinet 4
Dobry lekarz. Umówiliśmy się na wizytę, przyjechaliśmy i otrzymaliśmy dokładne wytłumaczone urazu i sposobu leczenia, polecam.
Centrum stomatologiczne LEK-STOM
ul.Komuny Paryskiej 78
Moja ulubiona Pani doktor. Nie cierpię chodzić do dentysty ale Pani doktor jest cierpliwa, wszystko tłumaczy, zawsze daje znieczulenie jeśli o to poproszę. Poza tym jest świetnych fachowcem i bardzo mądrym lekarzem! Moja córka też się u niej leczy i jest to jedyny dentysta do którego nie boi się chodzić:)
Gabinet Psychologii i Terapii Dzieci Leopold Kaczorowski
Gostyńska 13
Mój syn był zestresowany i nie chciał chodzić na terapię – aż trafiliśmy do Pana Leopolda. Od razu poczuł się lepiej, bo gabinet jest przyjazny, pełen LEGO i pozytywnej atmosfery. Widać ogromne doświadczenie i serce do dzieci. Jesteśmy bardzo wdzięczni.
Centrum Zdrowia Medfemina sp. z o.o. s.k.
Kukuczki 5 – I piętro
Jestem w trakcie leczenia u Pana Doktora. Pełen profesjonalizm i empatia. Trafnie mnie zdiagnozował i wdrożył leczenie. Dziękuję.
KERAMED
Poranna 31D
Pan Markowicz wydaje mi się bardzo odpowiedni jeśli ktos szuka doświadczonego specjalisty od medycyny estetycznej w dodatku takiego, którego wiedza jest poświadczona certyfikatami. Bazując na wlasnym doświadczeniu szczerze go polecam.
Żelazna 34
Byłem na wizycie u pana doktora w dniu 22.02.2018r. w gabinecie urologicznym 4 WSKzP. I wizyta ta zrobiła na mnie wielkie wrażenie, ponieważ zachowanie dr Żychowicza było niemal podręcznikowe! Jestem wymagającym pacjentem ,ale też od lekarza oczekuję takiego prawdziwie ludzkiego podejścia. I napiszę w ten sposób, że jeżeli potrzebujemy takiej prawdziwej, empatycznej i fachowej pomocy urologicznej to wybór dr. Żychowicza będzie niezwykle trafnym!
dr Marek Święs logopeda/neurologopeda WCM Przychodnia Endocare
Borowska 242
L. Kubali 14/1
Centrum Stomatologiczne
Zakładowa 13c
Pani doktor ma rewelacyjne podejście do dzieci jak i rodziców. Kompleksowo wyjaśnia sytuacje, oraz zalecenia. Zleca dodatkowe badania i wykonuje je na tej samej wizycie. Szczerze podsumowuje sens leczenia ortodontycznego, kieruje do logopedy w razie potrzeby. Jestem bardzo zadowolona z pani doktor.
Prywatny gabinet ortopedyczny Krzysztof Uszyński
Bierutowska 61
Na oddział ortopedii Łużyckiego Centrum Medycznego w Lubaniu trafiłem po raz pierwszy w 2009 roku kiedy bóle w lewym stawie biodrowym wymagały chodzenia przy pomocy kul łokciowych. Wykonane rtg miednicy wskazywało na zmiany chorobowe w obrębie stawu biodrowego lewego. Szukając pomocy zwróciłem się do jednego z zaprzyjaźnionych kolegów o pomoc. Zaproponował mi właśnie konsultację i leczenie w w/w ośrodku gdyż jest tam bardzo dobry zespół ortopedów wykonujących tego typu operacje. …
Aestetica Chirurgia Plastyczna dr Jacek Jarliński
lokal 2, Żelazna 54
Bardzo profesjonalny doktor.Z czystym sumieniem polecam.Wszystko wytłumaczy oraz przeprowadzi leczenie od a do z będąc pod jego opieką poczujesz się bezpiecznie. Naprawdę pełen profesjonalizm
Centrum Stomatologiczne
Zakładowa 13c
Centrum Medicover Globis
Powstańców Śląskich 7a
Od pierwszej rozmowy telefonicznej przez cały okres pobytu w szpitalu, jak i po wyjściu doktor Domosławski był ze mną w stałym kontakcie. Byłam zaopiekowana i w każdym momencie kiedy potrzebowałam otrzymywałam zawsze wyczerpującą odpowiedź. Odpisywał na sms-y jak i oddzwaniał w krótkim czasie, był również w kontakcie z moją rodziną. Doktor Domosławski należy do tych lekarzy, którzy stawiają Pacjenta jak i opiekę nad nim na pierwszym miejscu. Dzięki takiej opiece …
Pl.Hirszfelda 1/30
Wspaniały człowiek. Bardzo dobry specjalista kardiochirurg o dużym doświadczeniu, pełen profesjonalizmu. Cieszę, że trafiłem pod Jego opiekę. Świetny kontakt z pacjentem. Bardzo uprzejmy i ciepły lekarz. T. Kamiński.
Pani Alicja to przede wszystkim niesamowicie miła osoba, która zmotywowała mnie do zdrowego odżywiania, co pomogło w traceniu zbędnych kilogramów :) Miałam 20 kg nadwagi i pomimo moich samodzielnych prób stosowania przeróżnych rygorystycznych diet, efekt jojo powodował szybki powrót do dawnej wagi. Dietę Pani Ali stosuje z wielką przyjemnością ze względu na przepyszne dania. Efekt uboczny to nie tylko utrata wagi ale również duża dawka energii, której zawsze mi brakowało. …