lek. dent. Katarzyna Święcicka-Moroz

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Koral-Med Katarzyna Święcicka-Moroz
Gajowicka166/1A

Chciałabym z pełną odpowiedzialnością polecić Panią Doktor Moroz. Jest nie tylko wspaniałym lekarzem - świetnym fachowcem, ale przede wszystkim cudownym człowiekiem pełnym empatii. Podczas wizyty otrzymuję zawsze pełną informację na temat stanu mojego uzębienia (tudzież poszczególnych "jego egzemplarzy") w przystepnych, zrozumiałych dla mnie słowach. Atmosfera jest miła i bezstresowa, co uważam, w przypadku wizyt stomatologicznych jest najważniejsze. Jakość usługi jest również bez zarzutu a ceny przystępne. Na potwierdzenie moich wcześniejszych …
Opinia dodana przez: Gosia

lekarz Andrzej Wiak

Bezpieczna 5a

Bardzo profesjonalne podejście do Chorego. Byłyśmy z Mamą pierwszy raz u Pana Dr i aż byłyśmy zaskoczone że obecnych czasach tak można uprzejmie traktować Pacjenta , dokładnie przebadać , wszystko wyjaśnić , dać instrukcje co kiedy i jakie badania mamy zrobić . Jesteśmy bardzo zadowolone i naprawdę Lekarz godny polecenia . Bardzo dziękujemy .

Katarzyna Nielepkowicz

Medycyna estetyczna

Perfect Glamour Centrum Urody

bardzo polecam panią doktor, jestem bardzo zadowolona z jej usług. zdecydowałam się na zabieg nićmi barb, zabieg był bezbolesny i umiejętnie przeprowadzony. nie było żadnych komplikacji i mogłam od razu cieszyć sie efektem.
Opinia dodana przez: Alina

lekarz Grzegorz Odonicz-Czarnecki

" ZIEMO-VITA"Ośrodek Medyczny Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Ziemowita 1-9

PAN Doktor to przemiły człowiek zawsze ma czas dla pacjentów. To najlepszy lekarz jakiego spotkałam. Jestwzorem do naśladowania polecam

lekarz Łukasz Lipowicz

Jagodzińska 7

Od dwóch lat moi synowie są pacjentami pana doktora Lipowicza. Zawsze trafna diagnoza i skuteczne leczenie, a to wcale nie jest takie oczywiste. Zdarzało nam się, u innych lekarzy, że po zastosowanym leczeniu stan dziecka się pogarszał i po trzech dniach wracaliśmy do gabinetu. Nie przepisuje bezmyślnie antybiotyków. Zawsze dokładnie bada dzieci i kompleksowo tłumaczy. Ma świetny kontakt z maluchami. Z czystym sumieniem polecam.

lekarz Maria Misterska-Skóra

Internista, Reumatolog

Czerniawska 3 / 1

Bardzo dobra Pani doktor, dobre podejście do pacjenta, wszystko dobrze wytłumaczone, nie zostawia bez diagnozy. Odbiłam się od kilku lekarzy z problemem zdrowotnym zanim nie trafiłam na panią Marie. Polecam
Opinia dodana przez: Lena

Joanna Krywejko

Internista, Reumatolog

Wrocławskie Centrum Terapii
Al. Wiśniowa 33

jest doskonała jako fachowiec w tej dziedzinie, cudownym człowiekiem leczę się u niej już od 2 lat na fibromialgię gorąco polecam
Opinia dodana przez: elzbieta

lekarz Lechosław Jaszczołt

Krynicka 16/24

Profesjonalne podejście i nieszablonowy humor. Kompleksowe badanie, trafna diagnoza. Polecam pana doktora.
Opinia dodana przez: Marcin

Maria Turska

Okulista dziecięcy, Okulista

Spektrum
Olszewskiego 58

Godna zaufania, profesjonalna i ze znakomitym podejściem do naszych dzieci. Jeśli potrzebujesz okulisty dla Twojej pociechy, dr Turska jest najlepszym wyborem. Polecamy!

lekarz Dariusz Houdail

Jelenia 8 / 19

Niespotykana dzisiaj życzliwość i kompetencja. Znakomity lekarz. Gorąco polecam. Jego podejście do pacjenta, stosunek do chorego człowieka dał mi nadzieję, że są prawdziwi lekarze.
Opinia dodana przez: Robert

lek. dent. Marcin Dygdała

ul. Ślężna

Mialam przyjemność skorzystania z uslug doktora. Okazal sie byc niezwykle cierpliwy,profesjonalny,dokladny,solidny i bardzo mily. Polecilam Go rodzinie, znajomym i polecam rowniez tym wszystkim,ktorym zależy na ładnym usmiechu ,fachowej poradzie zarowno pod względem utrzymania higieny jamy ustnej jak i estetyki .
Opinia dodana przez: Ola

dr hab. n. med. Danuta Zwolińska

Nefrolog, Pediatra

" Przychodnia na Biskupinie" Sp. z o.o.
Olszewskiego 21

Kiedy moja córka była w klinice jako małe dziecko to tylko dzięki takim ludziom jak Pani Profesor nigdy nie bała się szpitala a przeleżała w klinice z przerwami 4 lata. Dziś córka ma 28 lat i do dziś wspomina chwile w szpitalu bez cienia niechęci. WIELKIE DZIĘKI PANI PROFESOR!!!!
Opinia dodana przez: Liliana Kizińska

dr n. med. Maria Ejma

Akademicki Szpital Kliniczny Akademickie Centrum Opieki Stacjonarnej
ulica Borowska 213

Pani Doktor jest niezwykle kompetentna, życzliwa, uprzejma, z troską podchodzi do pacjenta. Nie sugeruje się dotychczasowym leczeniem i wynikami badań zleconych przez innych lekarzy choć bierze je pod uwagę Badanie prowadzi szczegółowo, dokładnie i od podstaw. Poświęca pacjentowi odpowiednio dużo czasu (wywiad i pierwsze badanie trwało 1 godz. 20 min.mimo, iż poczekalnia była pełna pacjentów) Drobiazgowo i cierpliwie tłumaczy chorobę i zastosowane leczenie. Wyczerpująco informuje o działaniu przepisywanych leków i …

lekarz Zbigniew Mateusiak

Zawiszy Czarnego 95

Bardzo fajny lekarz. Widać że ma dużą wiedzę,stara się pomóc. Na wizycie jest bardzo uprzejmy i słucha pacjenta. Do takich lekarzy można chodzić. Polecam
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Jacek Umiński

płk. Becka 10

Miałem dzisiaj wykonaną gastroskopię i kolonoskopię przez doktora Umińskiego. Życzliwie z właściwym podejściem do pacjenta. Tak to powinno wyglądać wszędzie. Polecam
Opinia dodana przez: Krzysztof

Arkadiusz Janusz

Ortopeda, Traumatolog

NZOZ Nowy Dwór Sp.z o.o.
Nowodworska 91a

Dobry fachowiec,przyjazny,uśmiechniety,tlumaczy tak ze świetnie rozumie sie diagnozę. Polecam z calego serca.
Opinia dodana przez: maria

lekarz Marcin Roszkowski

Praktyka Lekarza Rodzinnego Dorota Babiak
ulica Królewska 30

Bardzo profesjonalne podejście zarówno do małego pacjenta jak i rodzica. Wszystko rzeczowo i dokładnie wyjaśnione i opisane. Pan Doktor na tyle wzbudził naszą sympatię, że aż chciało mi się poszukać strony z opiniami i zostawić własną :)

lekarz Andrzej Dołyk

ulica Prosta 14/13

Byłem w szoku jak bardzo poważnie lekarz mnie potraktował, jak dokładnie przeprowadził wywiad i mnie zbadał - tym bardziej że tego samego dnia pielęgniarki z SOR mnie nie przyjęły - mimo objawów zapalenia mięśnia sercowego. Pan Andrzej skierował mnie na 4 badania i jestem zdumiony i wdzięczny. Polecam
Opinia dodana przez: michał

dr n. med. Jacek Martynkiewicz

ulica Energetyczna 8/1

Byłam operowana w Dzierzoniowie Pan Martynkiewicz to wspaniały ortopeda bardzo chcę aby znowu mi operował drugą nogę endoproteza super ale ortopedia zamknieta szkoda????
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Maciej Jędrych

ulica Oleśnicka 4/15

W 2018/2019 roku byłam leczona na Oddziale Psychiatrii ZOZ Kłodzko przez 6 tygodni. Pan Maciej Jędrych miał dyżur w dniu przyjęcia mnie i profesjonalnie uspokoił mój przykry stan pobudzenia. W trakcie pobytu bardzo wspierał . Ma wielką empatię, życzliwy, uważny. Szczerze polecam
Opinia dodana przez: Teresa