ESDENT NZOZ
Pomarańczowa 8
Świetnie wyposażony gabinet. Bardzo dokładnie przeprowadzone wyrywanie pokruszonego zęba trzonowego. Bez Roentgena i mikroskopu w zębodole byłoby to bez szans. Zagoiło się szybko i bez komplikacji. Dziękuję !
Lekarze Specjaliści
ulica Wejherowska 28/4
super lekarz , pelna wiedza , dobre zalecone leczenie skutek poprawa stanu zdrowqia'
DermaMed
Żeromskiego 77
Od kilku lat korzystam z usług Dermamed we Wrocławiu. Ogólnie mówiąc - jestem bardzo zadowolona z zabiegów przeprowadzanych regularnie 2 x w roku przez prof. surowiaka. Robimy botox, wypełniacze, oraz co najważniejsze - mam precyzyjnie ustalony plan działania. Dzięki laserom zniknłęy przebarwienia z twarzy i z dłoni. Co roku robię też lasery frakcyjne, żeby zrewitlizować skórę wokół oczu. Oraz Utlhere na czolo, zeby unieść brwi. Podoba mi się indywidualne podejscie …
Przychodnia Rejonowa Specjalistyczny Gabinet psychologiczny Piotr Janoszka
Pszczelarska 7
Dziwią mnie pozytywne opinie dla tego pana. My poszliśmy do niego z polecenia,ale... Miał prowadzić dziecku biofeedback+terapia behawioralna, zajęcia 45 min, początkowo 180zl, potem szybko 200zl, z reguły prowadził głównie bio feedback, który z reguły jest tańszy, jednak kasy brał zawsze tyle samo, zajęcia rozliczane co do minuty, pierwszy raz takiego psychologa napotkałam, nie raz psycholog poświęcał więcej czasu na dany problem, ale nie tu, tutaj klient gonił klienta, zero …
Gabinet Lekarski - Przychodnia CathMed
ul. Przyjaźni 66/6
Witam, chce podzielic sie swoja opinia na temat pana Macieja Rosinskiego, bo jest to tak wspanialy lekarz, ze moze dzieki rowniez mojej opinii ktos w potrzebie skorzysta z jego pomocy. Leczylismy nasza coreczke z epilepsja u pana doktora na oddziale neurologicznym w szpitalu przy ul. Koszarowej. Mialam do czynienia z wieloma neurologami, ale dr Rosiński jest najlepszym lekarzem z jakim spotkalismy sie do tej pory. Przede wszystkim bardzo dociekliwy, kompetentny, …
I Klinika Chirurgii Ogólnej, Gastroenterologicznej i Endokrynologicznej
M. Skłodoskiej-Curie 66
Bardzo kompetentny lekarz. Uratował życie mojemu mężowi. Uprzejmy i troskliwy o swoich pacjentów. Wytłumaczył nam cały przebieg leczenia.
Znam chyba z 90% lekarzy w tym mieście a pierwszy raz spotkałam OSOBĘ a nie lekarza, który nie chciał moich pieniędzy tylko mojego zdrowia !!! Polecam gorąco, bo pierwszy raz ktoś normalnie wyjaśnił mi ,co mi dolega i co nie muszę zrobić,co jest dobre dla mojego zdrowia ale i życia.Co jest jeszcze istotne -nie mówi "Pani przyjdzie zapłaci ,to powiem" dla Niego liczy się zdrowie pacjentki i chyba to JEST …
CM KRZYWOUSTEGO
ul. Bolesława Krzywoustego 290
Bardzo fachowa i szybka pomoc, polecam uprzejmy, życzliwy, widać, że lekarz z powołania.
Ośrodek psychoterapii Promente
Boczna 15/2
Polecam, Pani Agnieszka pomogłą mi wyjść z ciężkiej sytuacji i zrozumieć siebie na nowo. Dzięki terapii zacząłem nowe życie. AT
szpital wojskowy
LUX-MED Wroclaw , Legnicka 51?53
Żaden z lekarzy nie poświecił mi tak dużo czasu na ciepłą i merytoryczną rozmowę z wyjaśnieniem wszelkich wątpliwości, analizą dokumentacji i stanu zdrowia. Potrzebna mnie była taka wizyta- energetyczna, optymistyczna.
" ZIEMO-VITA"Ośrodek Medyczny Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Ziemowita 1-9
Super lekarz, dostał pracę w nowej przychodni w Głuszycy więc musiał zostać doceniony przez jej szefa, który jest świetnym lekarzem i widać po personelu, że stawia na młodych lekarzy jak doktor Tomek. Byłem u niego z córką raz z zapaleniem oskrzeli i o dziwo nie dostała antybiotyku jak w poprzedniej przychodni, wytłumaczył dlaczego nie daje od razu, wydrukował zalecenia i faktycznie dziecko wyzdrowiało choć mieliśmy z żoną opory co do …
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Małgorzata Winter Gabinet Kardiologiczny
Żmigrodzka 83 lok. 502
Polecam wszystkim bardzo gorąco! Zarówno ja jak i mój tata byliśmy u dr Winter. Oboje jesteśmy bardzo zadowoleni. Nie ma porównania z poprzednimi wrocławskimi kardiologami, u których byłam. Dalece od nich odbiega na wszystkich płaszczyznach!
PROXIMUM
Żelazna 34 gabinet 208
Moja córeczka została nareszcie zdiagnozowana właściwie-podejrzewałam wadę słuchu,która występuje w mojej rodzinie. Okazało się, że to przez zapalenie zatok, na które dzieci też mogą chorować i przerośnięty migdał.Pani doktor dokładnie wypytała o choroby i zleciła leki , które pomogły.W gabinecie można zbadać słuch i wyniki są teraz dobre. Mogę polecić -doktor jest sympatyczna,cierpliwa i wszystko tłumaczy.Beata
Bardzo rzetelna, dokładna, rzeczowa pani doktor. Wykonuje badania niezwykle skrupulatnie, poświęca dużo czasu pacjentowi. Jedynie trochę zbyt oszczędnie tłumaczy chorobę/zalecenia, trzeba samemu się dopytywać, ale to standard u lekarzy, że niewiele mówią. Nie mniej jednak jestem zadowolona z wizyty u dr Banach.
Pan Doktor to specjalista na 5 ,bardzo konsekwentny ,miły wysłucha i poradzi a poddanie się na operację to słuszna decyzja doktor bardzo mi pomógł zmagałam się z endoprotezą biodra przez prawie 4 lata .Pan Doktor wykonał mi rewizję endoprotezy dziś jestem po zabiegu sprawna i chodzę bez bólu.Dziękuję.
Przychodnia Stomatologiczna "SALVUS"
ŚW. JERZEGO 15/1 C
Super lekarz z podejściem do pacjenta. Zawsze rzeczowo wyjaśni leczenie o odpowie spokojnie na pytania. Można się poczuć zaopiekowanym.