Nie polecam!!! Wizyta prywatna trwała 2 minuty . Zero zainteresowania historią choroby . Szkoda czasu i pieniędzy .
Szkoda czasu i pieniędzy .
Bardzo dobry lekarz. Uratował naszą córeczkę. Zawsze znajdował czas, nawet poza godzinami pracy, czy w weekendy. Trudno mi czytać poniższe opinie. Nam Profesor Krasiński bardzo bardzo pomógł.
Trudno mi czytać poniższe opinie. Nam Profesor Krasiński bardzo bardzo pomógł.
nie polecam może dobry fachowiec ale zero kontaktu z pacjentem wizyty krótkie zdawkowe informacje o chorobie jednym słowem bardzo krótki i oszczędny chyba liczy się czas i kasa
Nieuczciwy człowiek. Nie polecam. Taki człowiek nie powinien być lekarzem. Haniebne zasady postępowania z współpracownikami. Sprawa dla prokuratora.
Nie polecam kategorycznie! Podczas wizyty prywatnej stwierdził brak krążenia w obu nogach wizyta trwała 10 min,
Przyspieszenie terminu operacji za dodatkową opłatą? W jakim ja świecie żyję... Chyba czas najwyższy zmienić lekarza.
Przyspieszenie terminu operacji za dodatkową opłatą?
W jakim ja świecie żyję...
Chyba czas najwyższy zmienić lekarza.
Jestem rozgoryczona ostatnią wizytą u doktora Krasinskiego. Zostałam potraktowana przedmiotowo, nieuprzejmie... Byłam zbywana zdawkowymi odpowiedziami. Mam również uzasadnione podejrzenie, iż pan doktor był ''skacowany''. Nie polecam.
Jestem rozgoryczona ostatnią wizytą u doktora Krasinskiego.
Zostałam potraktowana przedmiotowo, nieuprzejmie...
Byłam zbywana zdawkowymi odpowiedziami.
Mam również uzasadnione podejrzenie, iż pan doktor był ''skacowany''.
Nie polecam.
dokładnie rok temu dr. Krasiński usuwał mi żylak, okazało się, że przeciął dwie, usunął nie tą i jeszcze uszkodził naczynia limfatyczne. Konsekwencje tego są tragiczne, do końca życia jestem prawie kaleką, mam krwiak przy kolanie i czarne wielkie znamię, zeszpecona noga, beż pończochy uciskowej nie wolno mi chodzić,. Pan Dr. nie widzi w tym żadnej pomyłki, nie czuje się winny on uważa ,że jest wszystko w porządku- zbieram się do pociagnięcia Pana dr. do odpowiedzialności karnej. Też wcześniej nie zasięgałam żadnej o nim opinii, czego teraz bardzo żałuję, podpisuję się pod opiniami tych, którzy nie mówią o tym panu dobrze. Byłabym wdzięczna, jeżeli ktoś poszkodowany chciał sie ze mną skontaktować. Anna
Nie polecam wręcz odradzam! lekarz śpiesz się, powierzchownie przegląda dokumentacje medyczną, nie przeprowadza wywiadu, widać było ze mu się spieszy i nie przykłada większej uwagi do pacjenta ! Wstyd mieć w Polsce takich lekarzy!
Wydaje mi się, że to ten sam. Tytułują go profesorem w ośrodku w Jarocinie. Zapewne tak kazał. Wykorzystuje fakt, że jest prof. chirurg naczyniowy o tym samym nazwisku i imieniu. Tylko zdjęcie nijak nie pasuje. DOKTOR myśli, że jak wyjedzie na prowincję to trafi na głupich. Totalnie niekompetentny. Wizyta 3-4 minuty i nic nie wiesz. Tzn. jesteś lżejszy o 100 zł. Chyba, że już podrożał.