Poszliśmy do pani doktor ze zdrowym dzieckiem, choć niejadkiem. Wyszliśmy nastraszeni i z dzieckiem chorym - słabo rozwiniętym umysłowo i ruchowo, z wada postawy, za dużą głową, itp. Wyszłam z gabinetu ze łzami w oczach. Zlecono nam badania nieodpowiednie do problemu (np. usg miało potwierdzić refluks pokarmowy), a każdy szczegół wyolbrzymiono (drobne siniaki od raczkowania mieliśmy czym prędzej konsultować ze specjalistą, bo źle z krzepliwością krwi). Znajomym, którzy chodzą do niej z synem od urodzenia nie zwróciła uwagi, że roczne dziecko nawet nie raczkuje, bo jej zdaniem wszystko było OK, a moja córka była opóźniona w rozwoju, bo mając 10 miesięcy raczkowała zamiast próbowac chodzić.
Po konsultacjach z 3 innymi pediatrami i gastrologiem, zignorowaliśmy zalecenia pani doktor. Corka ma się świetnie.
Pani Doktor leczy moją córke już prawie siedem lat. Nigdy sie nie pomyliła w diagnozie. Zawsze pomocna. Żadne dziecko-pacjent nie jest dla niej anonimowe. Sympatyczna, z cudownym podejściem do dziecka i do rodziców. Z pełnym przekonaniem mogę powiedziec że to lekarka z powołania ,do której można mieć absolutne zaufanie.
Jest najlepszym pediatrą na śląsku, zawsze stawia trafne diagnozy i dobrze dobiera leki. Antybiotyki tylko w najgorszych przypadkach. Nie straszy lecz wszystko dokładnie objaśnia.
Polecam goraco .Doktor Grabowska to najlepsza lekarka na jaką trafilismy
Polecam goraco .Doktor Grabowska to najlepsza lekarka na jaką trafilismy
PANI DR GRABOWSKA JEST LEKARZEM Z POWOŁANIA, JEST PO PROSTU ANIOŁEM
PANI DR GRABOWSKA JEST LEKARZEM Z POWOŁANIA, JEST PO PROSTU ANIOŁEM
Numer telefonu do Pani doktor dostałam od znajomych i jestem im za to wdzieczna,nigdy nie spotkałam tak cudownego człowieka jakim jest Pani doktor dzieki niej mamy zdrową córeczke ona najlepiej wie jak podejść do dziecka,jest dokładna w badaniu a to dla mnie bardzo ważne.Dziekuje Pani Doktor
Najlepszy człowiek na świecie Mam ndzieje że będzie leczyć jeszcze przez wiele lat moj córk m po niej imię a to chyba coś znaczy
jest wspaniała kobietą i lekarzem chodzimy do niej z mała od prawie juz 4-lat nigdy sie nie pomyliła, pare razy nas dosłownie uratowała.Wielkie serce, kocha to co robi, jest bardzo dokladna.Chyle czoła pani doktor,i dziekuje.
Bardzo dobry lekarz, nie znam lepszego pediatry. Wszystkie diagnozy sprawdzają się w 100%. Uratowała życie wielu dzieciom, w tym dzieciom znajomych.
Nie znam lepszego lekarza!!!!!!!!!!!Pani doktor po prostu uratowała nam dziecko. Byliśmy wcześniej u wielu specjalistów i nikt poza nią nie podjął żadnego leczenia, a sytuacja była nie do pozazdroszczenia. Teraz mamy zdrowo rosnące dziecko.