lekarz Zuzanna Grabowska

Neonatolog, Pediatra

4,8

Po wszystkich pozytywnych opiniach jakie słyszeliśmy na temat Pani doktor zdecydowaliśmy się na wizytę. Pomijam już kwestię,że przyjmuje o chorych godzinach, nasza córeczka o 11 w nocy miała ochotę na sen a nie badania. Nie wiem czy trafiliśmy na zły dzień Pani Grabowskiej, ale wie że już tam nigdy nie pojedziemy.Badała dziecko jakby to był przedmiot a nie człowiek, zaniżyła jej wzrost, obwód głowy i wagę (i nie o jakieś 0,5 cm, ale o conajmniej kilka).Rzucała tylko zdaniami, że dziecko krzywe,głowa krzywa, stopa krzywa że to źle tamto źle, że ogólnie fatalnie.Wracaliśmy z mężem z wizyty płacząc. Nie muszę nic więcej dodawać.Dwa miesiące po wizycie nasza adoptowana córeczka jest cudownym zdrowym dzieckiem.

Gorąco polecam Panią Grabowską, zawsze trafione diagnozy, kompleksowe badanie, nie znam lepszego SPECJALISTY(!)i przyjmuje o każdej porze dnia, dziękuję

kochany ludzki człowiek, wspaniały lekarz, przyjaciel udręczonych rodziców i dzieci

Doskonały Specjalista. Od 4 lat dzieci są pod jej opieką i nie ma najmniejszych szans na zmianę lekarza. Rewelacyjna Pani Dr.

Najlepszy lekarz na śląsku byłam u wielu prywatnych lekarzy ale ten jest najlepszy. Pani doktor naprawdę miła, życzliwa zawsze przyjmie nie ma że 12 w nocy... Polecam !!!!!!!!

Polecam !!!!!!!!

Najlepszy lekarz jakiego spotkałam. Miła , ciepła, super podejście do dzieci i do rodziców. Zawsze trafne diagnozy, często widzi rzeczy które inni specjalisci pomijają. Lekarz z powołania!! chyle czoła Pani doktor i polecam