Pan Doktor ma pojęcie o wszystkim i o niczym... Najlepiej wychodzi mu borowanie swojej męskości w ramie pacjentki... Byłam kiedyś z bólem zęba i otóż ten Pan Doktor zalecił mi spędzenie wieczoru saczac kawę z nim. Nie sadze bY było to kompetentne ze strony pana doktora i zgodne z kodeksem etyki lekarskiej... Polecam temu panu pierw porządnie się wyszaleć a nastepnie podchodzić do ludzi jak do człowieka a nie jak do towaru....
Pan stomatolog Adrian Worosz to dentysta, który nic nie umie, a jedyne co mu wychodzi to robienie szumu wokół swojej osoby, oraz udawanie, ze zna problem stomatologiczny. Nie wiem, kto mu wydał dyplom ukończenia studiów wyższych. Kompetencje oraz umiejętności, a co za tym idzie fachowość wykonywania usług jest na ZEROWYM poziomie. Komentarze typu „specjalista” oraz „profesjonalista” – jest mocno przesadzona oraz sprawia duży ubaw. Zdecydowanie nie polecam oraz każdego przestrzegam przed tym człowiekiem. Proponuje owemu „lekarzowi” udanie się na jakieś kursy doszkalające – ale obawiam się ze to i tak za mało. Na pytanie innego lekarza – kto Pani to robił? Odpowiadając, że Pan A.W. – odpowiedz była: „tak wiem, słyszałam opinie". Dalszy komentarz zbędny.
Pan Doktor jest prawdziwym profesjonalistą. Wyrwał mi ósemkę w ramach NFZ - bezboleśnie i za darmo. Tej usługi nie chciał wykonać nikt inny w ramach NFZ, a prywatnie kosztowałaby kilkaset złotych. Przy okazji z własnej inicjatywy wyczyścił kamień. Lekarz młody i nieskażony zachłannością powszechną wśród lekarzy. Polecam wszystkim.
Zdecydowanie nie polecam!!! Pan Doktor nie zachowuje sie profesjonlanie . Zdecydowanie nigdy wiecej nie skozystam z jego usług. I odradzam kazdemu.!!
Dr Worosza poleciła mi siostra, teraz lecze się u niego ja i mój synek oraz połowa rodziny i znajomych. Nigdy nic nie bolało a leczył mi prawie wszystkie zęby, w tym 2 kanałówki. Leczę się w ramach kontraktu z NFZ i pomimo tego jest sympatyczny i poświęca czas na tłumaczenie. Zawsze też przyjmuje z bólem jeśli zadzwonię. Naprawdę lekarz na piątkę;)
Niestety wszystkie pochlebne opinie wystawiają znajomi, bo na pewno nie pacjenci. Przez tego pana miałam miesiąc z życia wyjęty. Absolutnie odradzam. Więcej lansu niż umiejętności.
Super doktor! Bardzo miły, zawsze uśmiechnięty. Nigdy mnie nic nie bolało po leczeniu. Ceny przystępne. Polecam.
Mimo prywatnej wizyty dość duże opóźnienie... poza tym w porzadku- ząb, który bolał przestał boleć, doktor uprzejmy .
Mimo prywatnej wizyty dość duże opóźnienie...
poza tym w porzadku- ząb, który bolał przestał boleć, doktor uprzejmy .
Leczenie kanałowe-miało być bezbolesne-nie było. Ale to nic.. Po 4 miesiacach od zakończonego leczenia ząb nadaje się tylko do... usunięcia. strata czasu i pieniedzy.. A szkoda bo jeszcze 2 lata temu p.Adrian zapowiadał sie na dobrego dentyste. jestem rozczarowana.
Dentysta z powołania!! Szczerze polecam, uprzejmy i kompetentny! Dokładnie tłumaczy co robi! Leczenie kanałowe bezbolesne :) A tak sie bałam - niepotrzebnie!