lek. dent. Adrian Worosz

Stomatologia zachowawcza

4,2
4,3
3,9

Adrian Worosz tzw rzeźnik dentystyczny z Tarnowa , zdecydowanie każdemu kto chce mieć dobrze zrobione a zarazem wyleczone zęby, odradzam tego "stomatologa" Owy Pan posiada zerowe umiejętności leczenia zębów!!

Profesjonalista w kazdym calu , jest bardzo dokładny, nie spieszy się. Leczenie u dr Worosza przebiega bezboleśnie . Przekonał mnie do leczenia i nie żałuje ani trochę. Co wazne- p.Adrian zawsze dba o dobre samopoczucie pacjenta, zawsze miły i uśmiechniety . POLECAM ! :)

POLECAM ! :)

Zdecydowanie numer 1 wśród tarnowskich dentystów! Pan Adrian dokonał rzeczy niemożliwych: po 1 sprawił , że przestałam się bać wizyt u dentysty (a gwarantuje, że wcześniej nikt większego tchórza ode mnie nie widział) po 2 okazało się , że te wizyty mogą być całkiem przyjemne . Leczenie przebiega bez bólu a efekty są rewelacyjne. A dzięki atmosferze i poczuciu humoru Pana Doktora pacjent zapomina o lęku i strachu :)) Co więcej pan Adrian jest delikatny, bardzo bardzo wyrozumiały na strach , poświęca dużo czasu pacjentowi, nie śpieszy się , troszczy …

Leczenie przebiega bez bólu a efekty są rewelacyjne.
Co więcej pan Adrian jest delikatny, bardzo bardzo wyrozumiały na strach , poświęca dużo czasu pacjentowi, nie śpieszy się , troszczy się o pacjenta, wszystko dokładnie wytłumaczy , potrafi doradzić , ma ogromną wiedzę.
Na pewno nigdy nie zamienię go na innego dentystę. Polecam wszystkim jak najbardziej! Takich lekarzy nam potrzeba :)

Najlepszy stomatolog w całym Tarnowie. P.Adrian ma idealne podejście do pacjenta-jest wyrozumiały na strach, potrafi rozładować stres, jest delikatny , ma bardzo duże poczucie humoru. Co najważniejsze leczenie przebiega bezboleśnie, a efekty są rewelacyjne. Polecam każdemu, a szczególnie tym, którzy się bardzo boją .

Najlepszy stomatolog w całym Tarnowie.
Co najważniejsze leczenie przebiega bezboleśnie, a efekty są rewelacyjne.
Polecam każdemu, a szczególnie tym, którzy się bardzo boją .

Powiem tak jest miły poświęca dużo czasu pacjentowi ale to za mało żeby być dobrym lekarzem, brakuje mu jeszcze dużo praktyki umiejętności.

Najlepszy stomatolog u jakiego byłam. Poza tym fantastycznie radzi sobie z dziećmi. Mój synek bardzo go lubi, więc leczenie zębów nie było koszmarem. Lekarz godny polecenia.

Polecam kazdemu,kto boi sie isc do dentysty,a walczy ze strasznym bolem zeba. Dr Worosz udowodnil mi,ze nawet leczenie kanalowe nie jest bolesne jak to opisuja inni. Polecam!

Trafiłam zupełnie przypadkiem do Pana lekarza stomatologa Adriana Worosz. Jednakże leczenie Pana „Doktora” skończyło się wyrwaniem zęba. Nie polecam tego Pana. Jest młodym stomatologiem, który jeszcze musi się dużo nauczyć. Zdecydowanie odradzam. Nigdy tam nie wrócę i każdego przestrzegę przed tym nieporozumieniem.

Trafiłam zupełnie przypadkiem do Pana lekarza stomatologa Adriana Worosz.
Zdecydowanie odradzam.
Nigdy tam nie wrócę i każdego przestrzegę przed tym nieporozumieniem.

Rewelacyjny stomatolog, uwielbiam do niego chodzić, jest lekarzem z prawdziwego zdarzenia Polecam!

Strasznie miło odebrała tego lekarza poleciła mi go znajoma która leczy sie u niego od kilku miesięcy uważam że mimo młodego wieku wie co robi świetnie podchodzi do problemu bólu i strachu jest bardzo uprzejmyi przystojny :D doskonale znieczula zadbał o moje zęby a było z nimi nie ciekawie bo bałam sie stomatologów jak ognia... dzieki niemu strachu nie ma a wizyty to przyjemność sama w sobie :D ma świetnie podejście do dzieci one same chcą do niego wracać :D