Lekarz z prawdziwym powołaniem . Zawsze otwarty na problemy pacjentki . Prowadził moja ciążę (4 lata temu ) i do dziś jest moim lekarzem . Polecam
Świetny lekarz! Pan doktor prowadzi właśnie moją ciążę. Zawsze bardzo wyczerpująco, choć rzeczowo, odpowiada pacjentce na każde pytanie, poświęca jej tyle czasu, ile potrzeba, nawet, jeżeli zbliża się godzina zamknięcia gabinetu ;) Bardzo dokładny podczas przeprowadzania ciążowego usg. Sympatyczny, serdeczny, ludzki, lekarz z powołaniem! :)
Najlepszy lekarz pod słońcem😊 W 100% godny polecenia. Prowadził moja ciążę i miałam to szczęście że był przy porodzie. Lekarz przy którym każda pacjentka ma poczucie bezpieczeństwa.
Najlepszy lekarz pod słońcem😊
W 100% godny polecenia.
Najlepszy z najlepszych:) Zeby kazdy lekarz mial takie podejście do pacjenta, to czlowiek chetniej by sie leczyl:)
Bardzo fachowy, miły, sympatyczny i kompetentny lekarz. Prowadzi od początku moją ciążę i jestem bardzo zadowolona. Przy każdej wizycie jest mi poświęcone tyle czasu ile tego potrzebuję. Wszystkie moje wątpliwości zostają zawsze rozwiane. Lekarz przyjmuje popłudniami we wtorki w Gyncentrum przy ul. Żelaznej 1 w Katowicach. Serdecznie polecam.
Miły , bardzo sympatyczny lekarz . Takich lekarzy ze świecą szukać ! Po każdej wizycie jestem spokojniejsza , dawka entuzjazmu aż sama uderza w człowieka . Naprawde lekarz godny polecenia .
Kompetentny, fachowy i uprzejmy lekarz, który wysłucha, doradzi i wszystko wytłumaczy. Godny polecenia.