lekarz Andrzej Lebioda

Internista, Onkolog, Radioterapeuta

4,6
4,7

Lekarz,który przekonał mnie ,że guz mózgu to jeszcze nie koniec swiata. Kompetenty,doskonały praktyk.Takich lekarzy nam potrzeba.Hanna Walczak

Wspaniały fachowiec,wielki człowiek.Mój syn już dwukrotnie miał zastosowaną radiochirurgię -w grudniu 2009 r i w czerwcu 2011 r.

godny polecenia lekarz. wie co mówi i co robi.

godny polecenia lekarz. wie co mówi i co robi.

Doktor Lebioda jest wspaniałym człowiekiem,super fachowcem można w 100% polegać na jego fachowości

Lekarz godny polecenia tzw.lekarz z duszą

Lekarz godny polecenia tzw.lekarz z duszą

Napiszę krótko-kompetencja i życzliwość,nie spotkałem jeszcze w swoim życiu TAKIEGO lekarza.Brak słów,po prostu na 6+.

Takich lekarzy jak dr Andrzej Lebioda ze "świecą już teraz można szukać".Leczy obecnie mojego tatę. Szybko i skutecznie przyśpieszył rozpoczęcie procesu leczenia (bezinteresownie). Jest kompetenty, troskliwy, wspiera i podtrzymuje na duchu również rodzinę. To prawdziwy lekarz z powołaniem.

Wspaniały ,lekarz cudowny człowiek . Pan doktor leczył mojego tatę który miał raka płuc bardzo zaawansowanego .Walczyliśmy o spowolnienie choroby i złagodzeniu objawów udało się to zrobić . Do końca mój tatuś jak na taką chorobę był sprawny a jednymi z ostatnich słów mojego tatusia było " Pan doktor robił wszystko aby jego uratować ale się nie udało " Dziękuje .......

Wspaniały ,lekarz cudowny człowiek . Pan doktor leczył mojego