Zaufanie do kompetencji | 3,7 |
Poświęcony czas | 2,0 |
Kompleksowość podejścia | 1,0 |
Uprzejmość | 2,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Według tego lekarza wszyscy mają covida. Gdzie później stwierdził że mam tylko anginę. Jak dla mnie był bardzo niesympatyczny. Stawiał fochy z byle powodu.
Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Poświęcony czas | 5,0 |
Kompleksowość podejścia | 5,0 |
Uprzejmość | 5,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Fantastyczny lekarz. Kompetentny, uważny i dociekliwy. Przy tym z serdecznością i empatią podchodzący do pacjenta. Wyrozumiały, cierpliwy. Godny polecenia że względów merytorycznych, a też po prostu ludzkich.
Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Poświęcony czas | 5,0 |