lekarz Andrzej Obojski

Pulmonolog, Alergolog, Internista

3,7

Według tego lekarza wszyscy mają covida. Gdzie później stwierdził że mam tylko anginę. Jak dla mnie był bardzo niesympatyczny. Stawiał fochy z byle powodu.

Fantastyczny lekarz. Kompetentny, uważny i dociekliwy. Przy tym z serdecznością i empatią podchodzący do pacjenta. Wyrozumiały, cierpliwy. Godny polecenia że względów merytorycznych, a też po prostu ludzkich.

Strefa lekarza Zaloguj się Zarejestruj się
display statdisplay statlastseen stat