Dolmed ul.Legnicka tel-7711777
Euromedicere ul.Łowiecka tel.7117400
Lekarz z niesamowitym podejściem do dzieci. Profesjonalna i sympatyczna lekarka. Czuliśmy się bardzo komfortowo na wizycie. Lekarz z powołania.
Oddział Arkady Wrocławskie
Powstańców Śląskich 2-4
NIE POLECAM NIKOMU!
Ponieważ w naszej przychodni był już komplet pacjentów, a byl to piątek zdecydowaliśmy się na wizytę u tej Pani, cieszyłam się, stwierdziłam, że pojedziemy z małą do domu lekarki, więc pewnie w miłej atmosferze zostanie osluchana i zbadana. Jakiez było moje zdziwienie, gdy po wejściu głównymi drzwiami zobaczyliśmy mały korytarzyk pełny ludzi, nie było nawet gdzie położyć nosidla, mąż wrócił z córką do samochodu.
Po nadejściu ...
Piławska 10 lok. 1
hm, ocena zalezy od nastroju pani doktor. niestety to prawda i skrane opinie sa tego dowodem. na jednej wizycie bardzo spokojna i rozmowna, na drugiej bardzo nerwowa i pełna złości nie za bardzo wiadomo za co.po zwroceniu uwagi przeprasza, ale nie tak powinna wygladac wizyta u lekarza, ktory diagnozuje chorego badz co badz pacjenta.
Ośrodek Mikrochirurgii i Terapii Okulistycznej "OKO M" Jarosław Miśkiewicz
ulica Wandy Rutkiewicz 25 a
Nie polecam, miałam miałam małą plamkę na twarzy a teraz po usunięciu mam dużą wypukłą bliznę,gorzej niż przed zabiegiem
Pirwszy mój kontakt z panią dr. Marciniak miałam w 1999r była ordynatorem oddziału alergologi w klinice na Wrońskiego, trafiłam tam z dwójka dzieci które, od dwóch lat miesiąc w miesiąc brały antybiotyki- bezskutecznie, a miejscowi nieudolni lekarze traktowali nas jak .... .Po dwu tygodniowym pobycie na oddziale i wielu badaniach postawiono diagnoze. Pani doktor pokazała nam tyle dobroci i serca ze bez zastanowienia postanowilismy leczyć się dalej u pani dr.prywatnie ...
Przychodnia przy ul. Łowieckiej
ulica Łowiecka 24
Opiszę historię, która wydarzyła się w dniu wczorajszym.
Przyszedłem do Pani Doktor z polecenia innego pacjenta, ponieważ miałem 4 noce z rzędu silne duszności. Byłem przygotowany zarówno na wizytę w ramach NFZ (posiadałem skierowanie) jak i prywatnie. Godziny dyżuru w środy Pani Doktor ma wyznaczone od 14-19. Byłem o 16:50. Chciałem prosić jedynie o przepisanie leku, oraz objęcie stałą kontrolą w przyszłości.
Pani Doktor, popijając kawę ...
Belgijska 34
Potwierdzam opinie, które o Pani doktor tutaj napisano: jest to osoba uprzejma, o indywidualnym podejściu do pacjenta. Prowadziła moje odczulanie, wyprowadzając moją alergię (oraz, we wcześniejszym okresie, astmę!) na prostą. Ukłony w kierunku jej wiedzy, kompetencji (i trafności osądu). Sprawia niekiedy wrażenie surowej i nieprzystępnej; w rzeczywistości jest to jednak osoba oddana swoim pacjentom, nawet bez zaglądania w kartę pamiętająca o historii ich choroby i wcześniej prowadzonym leczeniu.
NZOZ ALER-med, Legnicka 55/U4, tel 71 349 59 59
Koszalińska 7c
Polecam! Pani doktor bardzo miła, ciepła, kompetentna. Nie robi sztucznych kolejek, ze skierowaniem przyjmuje w ciągu kilku dni. Poświęca wystarczająco dużo czasu. Pozdrawiam
Centrum Medyczne WEJHEROWSKA - AKTYWNE CENTRUM ZDROWIA
Od lat leczę się na alergię i już byłam w niejednej poradni, wszędzie traktowano mnie i moją chorobę poważnie. Od pół roku zajmuje się mną Pan doktor Wytrychowski, człowiek anioł pełen troski i zrozumienia, nie zawodzi gdy inni zawodzą, wysokie kompetencje i uprzejmość sprawia, że nie mam ochoty już zmieniać lekarza, dziwią mnie te negatywne wpisy to chyba od konkurencji,
ja dziękuję doktorowi za troskę
Specjalistyczny Szpital Chrób Dziecięcych im Korczaka
a jaj jestem zadowolona i polecam. Uważam że pani dr ma bardzo dużą wiedzę i nawet jeśli nie wszystko tłumaczy to ma dobre efekty.