lekarz Anna Masztalerz

3,8
3,7
3,6

Pani doktor naszego syna, jest świetna, fachowa, jeszcze nigdy nie zawiodłam sie na niej, zawsze stosuje jej zalecenia i w 100% dzieje sie tak jak ona przewiduje, POLECAM. Ostatnio na zapalenie oskrzeli kazała postawic bańki, postawiłam i dziecko chodzi do przedszkola obeszło sie bez antybiotyku. Dziękuje koleżance ze mi ja poleciła :)))

4,0

Polecam. nie jest to lekarz prowadzacy moje dziecko ale 3 wizyty plus pobyt na oddziale pozwoliły mi poznac ta Pania z dobrej strony

Sympatyczna Pani doktor,potrafi precyzyjnie postawić diagnozę i zająć się dzieckiem w odpowiedni sposób,tak długo na ile to konieczne,lekarz godny poelcenia

Świetny kontakt z pacjentem, kompetentna pod kazdym względem, uprzejma, świetnie tłumaczy i omawia diazgnozę...Wzbudza zaufanie. Polecam Każdemu !

od roku jeżdze z dzieckiem do tej pani doktor.na wizytę dojeżdzam 100km ale nie znam wspanialszej pani doktor fantastyczna kobieta

Pani Dr zajęła się brdzo profesjonalnie naszym dzieckiem

Pani Dr zajęła się brdzo profesjonalnie naszym dzieckiem

tego lekarza polecili mi znajomi jezdziłam z dzieckiem 120 km do tej pani i wizyte i mam na jej temat bardzo dobre zdanie.godna polecenia innym.bardzo sympatyczna

wspaniała Pani doktor!!!! Nie zamieniłabym jej na nikogo innego!Wie co robi i zawsze można na nią liczyć.