Doktor Anna Pasterska jest specjalistą laryngologiem z dwudziestoletnią praktyką. Zajmuje się leczeniem chorób uszu, nosa, zatok, gardła i krtani. Profesjonalne wyposażenie gabinetu pozwala na przeprowadzanie specjalistycznych badań laryngologicznych podczas wizyty, w tym badań endoskopowych i tympanometrycznych. Dr Pasterska trafnie diagnozuje i leczy choroby zarówno u osób dorosłych jak i dzieci. Kwalifikuje do zabiegów przegrody, migdałków oraz aparatowania słuchu.
Cena wizyty: 120zł
Potrzebowałem lekarza od zaraz. Zazwyczaj nie korzystałem z usług prywatnych, jednak przez długie kolejki w przychodniach nie miałem innego wyjścia. Ból ucha cały czas nasilał się. Panią doktor wyszukałem w internecie. Był to pierwszy lepszy wynik jaki wybrałem z listy. Nie sądziłem, że najlepszy i ktoś tak szybko może mi pomóc. Nie dość, że dostałem prawidłową diagnozę i sposób w jaki mam sobie z tą dolegliwością poradzić, to w gabinecie panowała bardzo miła atmosfera, zero stresu i czekania na swoją kolejkę. Naprawdę polecam.
Naprawdę polecam.
Nie chcę sie wypowiadać negatywnie o kimś. Pani laryngolog jest cenioną specjalistką zapewne w swojej branży i zapewne wielu ludziom pomogła. Jednak nie rozumiem, po co mi zapisała silny lek przeciwbólowy, wycofany z wielu krajó ze względu na skutki uboczne, a jedyne co mi dokuczalo, to powiększenie migdałków. Ale przecież ja się nie znam, więc nie oskarżam.
Pani laryngolog posiada przede wszystkim talent i lubi pomagać ludziom. Czuje się, że robi to z prawdziwego powołania. Nawet teraz zimą, gdy jest dużo pacjentów, poświęca tyle czasu ile potrzeba każdemu. Moja wizyta z zapalonym uchem trwała prawie pół godziny i ani razu nie wyczułem zniecierpliwienia pani lekarki. To się naprawdę ceni w zestawieniu z tradycyjną polską służbą zdrowia.
Dobrego laryngologa w Poznaniu nie jest łatwo znaleźć. Na szczęście w końcu dobrze trafiłem. Byłem u dr Pasterskiej na płukaniu uszu - fajny gabinet, miła obsługa pacjenta, bez kolejek. Jeżeli ktoś ma podobne schorzenie to na pewno będzie zadowolony z efektów wizyty. Polecam
Doktor Pasterska doskonale poradziła sobie z moją infekcją ucha. Postawiła skuteczną diagnozę i obyło się bez antybiotyków. Była też u niej moja siostra i również była zadowolona. Dojazd jest bardzo prosty, bo gabinet znajduje się blisko ulicy Głogowskiej i jest dobrze oznakowany. Naprawdę świetny lekarz, polecam!
Godny zaufania fachowiec, miałem operowaną krzywą przegrodę i zatoki i jestem usatysfakcjonowany z przebiegu i rezultatów zabiegu. Nic mnie już nie boli i nie występuje żadne krwawienie.
Jestem bardzo zadowolona! Pani Doktor jest pierwszym lekarzem, który rozwiązał mój problem z uszami. Jest miła, uśmiechnięta, ale przede wszystkim bardzo kompetentna. Polecam serdecznie.
Zupełnie nie zgadzam się z poprzednią opinią. Doktor Pasterska to znakomita specjalistka i przesympatyczna osoba. Leczę się u niej od kilku lat w ramach NFZ i jeszcze nigdy nie spotkałem się choćby z najmniejszym uchybieniem czy niegrzecznością z jej strony. Może poprzedni komentator pomylił lekarzy?
Potwierdzam wszystko, co napisali moi poprzednicy! WSPANIAŁA OSOBA. SŁUCHA. NIE WCHODZI W PÓŁ SŁOWA. Jest spokojna, delikatna, potrafi wyjaśnić w czym tkwi problem. Znalazła dla mnie czas o godzinie 19 w środku tygodnia!!!! DZIĘKUJĘ i wszystkim polecam!!!!
Pani Pasterska zrozumiała mnie jak kobieta kobietę! Chodziłam wcześniej po różnych lekarzach w Poznaniu, którzy nie traktowali mnie poważnie. Pani doktor Pasterska w moim przekonaniu jest nie tylko świetnym fachowcem, ale przede wszystkim dobrym człowiekiem! Dziekuję !