Doktor Anna Pasterska jest specjalistą laryngologiem z dwudziestoletnią praktyką. Zajmuje się leczeniem chorób uszu, nosa, zatok, gardła i krtani. Profesjonalne wyposażenie gabinetu pozwala na przeprowadzanie specjalistycznych badań laryngologicznych podczas wizyty, w tym badań endoskopowych i tympanometrycznych. Dr Pasterska trafnie diagnozuje i leczy choroby zarówno u osób dorosłych jak i dzieci. Kwalifikuje do zabiegów przegrody, migdałków oraz aparatowania słuchu.
Cena wizyty: 120zł
Dopiero za trzecim razem udało mi się trafić na laryngologa, który wyleczył moje zatoki. Okazało się, że to była główna przyczyna moich częstych bólów głowy. Pani Doktor Pasterska jest świetnym i skutecznym specjalistą, kompleksowo potraktowała mój problem, miała czas odpowiedzieć na wszystkie pytania. Zdecydowanie lekarka godna polecenia!
Z pełnym przekonaniem potwierdzam przedstawioną powyżej opinię o Pani doktor Annie Pasterskiej, bardzo fachowym i uprzejmym lekarzu laryngologu z Poznania. Jacek Zawiślak z Gniezna
Jacek Zawiślak z Gniezna