Świetny lekarz. Takich to ze świecą szukać. Nie tylko wyleczył dzieci ale i żonę uspokoił. Bardzo dobry kontakt. Pan doktor potrafił nawet sam zadzwonić i spytać o stan zdrowia dziecka.
Najlepszy pediatra z jakim do tej pory mieliśmy do czynienia. Konkretny, wyrozumiały, z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Pozostaje w kontakcie z rodzicami gdyby coś się działo. Ufamy w 100 %.
Najlepszy pediatra, jakiego poznałam. Zawsze uspokoi rodzica, wszystko wytłumaczy. Podejście do dzieci bardzo dobre. W razie wątpliwości, zawsze pod telefonem.Polecam!
Polecam lekarza chodzimy prywatnie zawsze znajdzie czas jak nie odbiera telefonu zawsze oddzwoni i zawsze Dobrze wyleczy mi dzieci niewiem skąd te negatywy ja z czystym sercem polecam
Niestety nie mam pozytywnych odczuć po spotkaniu z Panem Doktorem. Bagatelizuje problemy swoich pacjentów, pozniej nie odbiera telefonu, nie oddzwania. Ostatecznie wszystko skończyło się w szpitalu. Zdecydowanie nie polecam!
Godny polecenia, wszystko wytłumaczy, uspokoi rodziców. Zawsze jest pod telefonem, jak nie może odebrać zawsze oddzwoni. Chodzimy do niego od 4 lat z dziećmi. Nie zmienię na żadnego innego lekarza.
Super lekarz. Chodzimy do niego z dzieci od 3 lat. Zawsze pomoże. Jest pod telefonem. Dobry kontakt. Polecam !!!!!
Polecam !!!!!
Bardzo miły i kompetentny. Dużo uwagi poświęca małemu pacjentowi. Bardzo dokładnie wyjaśnia na czym polega problem ,, chorobowy''. Ma właściwe podejście do dzieci. A co najważniejsze - skuteczny !!!! Zawsze można na niego liczyć w nagłych sytuacjach. Polecam !!!
A ja jestem zawiedziny , namiary dostałem z polecenia od znajomej ktora go chwaliła w niebo głosy. Moja wizyta z dzieckiem skonczyła sie dla mnie niesmakiem i tylko znajmosc z mą znajomą trzymała mnie w ryzach by sie tam nie odezwać (smutny) Małemu poswiecił 4 minuty , a mojej kobiecie 35 minut (zajmuje sie tez upiekszaniem ciała ) oferował mej Pani zabiegi pielegnacyjne zamiast zajac sie dzieckiem . Na to by zwrócił uwagę u mojego małego na przykurcz kciuków odezwał sie cytuje "to nie choroba " a z tym tam do niego poszedłem . Dzis mały jest po operacji kciuków i sam sobie to zdiagnozowałem , a potwierdziłem u innych chirurgów i ortopedów . było to zapalenie pochewki przysciegnistej kciuka - wymagana operacja . Ja nie polecam są inni naprawde dobrzy .
Bardzo dobry pediatra. Jako jedyny pediatra podszedł do płaczliwości mojego syna z pełnym profesjonalizmem, nie zbywał nas " TO KOLKI, PRZEJDĄ PO 4 MIESIĄCU"! Zalecił podstawowe badania, późnij wdrożył leczenie i dziecko od razu zaczęło być spokojne, wesołe. A my jako rodzice uspokojeni, że nasze dziecko trafiło w dobre ręce. Pan doktor bardzo fajnie wszystko tłumaczy, poświęca nam dużo czasu. Polecam tego pediatrę w 100%.