Bardzo kompetentny, w kontakcie z pacjentem miły, odsłania tło choroby i tłumaczy na czym polega oraz jakie leczenie przyniesie najlepszy i trwały efekt. Operował mnie bezboleśnie, efekty szybko nadeszły i wszystko się błyskawicznie zagoiło. Jestem doktorowi bardzo wdzięczna za pomoc oraz rewelacyjne leczenie. Polecam innym pacjentom z kłopotami laryngologicznymi, bo warto!
Jakaś to nawiedzona osoba pisała z tego co widać, o mentalności nadal "wszechobecnej" komuny. Służy służący, a nie lekarz. Lekarz bada, diagnozuje i leczy, a nie służy! Ten akurat lekarz nie ma pracy bo są pacjenci, lecz bo ciężko, długo, i widać że bardzo dobrze się uczył, jest dziś znakomitym fachowcem, z charakterem przyznam, ale wszechstronnym,o ogromnie szerokiej wiedzy medycznej, przekraczającej granice jego wybranej specjalizacji i potrafi naprawdę wiele dobra. Nie musi płaszczyć się przed żadnym pacjentem, który ma często własną teorię a zna się na medycynie tyle co na fizyce jądrowej i ma przekonanie, że jednak zna się najlepiej, a "sługa" zrobi jak sobie "obzdurał" pacjent. Konkretny facet z doktora, który naprawdę wielu, wielu osobą pomógł ze zdrowiem, ale i w życiu, bo się teraz poznaliśmy lepiej na gruncie pozamedycznym. Wstyd, że są tacy, którzy na niczym się nie znają a oceniają innych. Powinni trochę się spojrzeć w lustro i zadać sobie pytanie co wiedzą. Ja też miałem spięcie z doktorem, ale tak postąpiłem, czyli przemyślałem co powiedział i zrozumiałem. Miałem odwagę przeprosić za swoje zachowanie, bo gdyby nie on, to nadal byłbym chory. Zdałem sobie sprawę, że przez długi miesiące odwiedzałem różnych specjalistów, najczęściej prywatnie,wydałem mnóstwo pieniędzy na co, na uśmiechy i miłe słówka, ale odpłatnie oczywiście, a leczenie nie miało końca! Doktor Baboo zajął się mną, trochę potrząsną, sprowadził na ziemię nie filozofował, wytłumaczył mi istotę mojego schorzenia i możliwości leczenia, nie owijając w bawełnę ani nie przyrzekał nie wiadomo co, nie interesowało go co poprzedni "specjaliści" mi radzili itd., powiedział krótko, jeżeli chcę to mogę zawsze wrócić do tych poprzednich doktorów i nie zawracał mu głowy, albo zaufał i poddał się proponowanej kuracji - tu zaszło to wspięcie, o którym wspomniałem, ale dziś nie żałuję, bo byłem w błędzie miesiącami, dawałem się omamić przez, nie boję się słowa, "szarlatanów" i "naciągaczy", w sumie nie znających się zbytnio na tym co robią, ale o znakomitym PR-rze! Wolę początkową szorstkość doctora Baboo, który okazał się być świetnym lekarzem i człowiekiem, prawdopodobnie podchodzącym z rezerwą na początku przez właśnie takich pacjentów jak ta nawiedzona osoba, bez wiedzy fachowej, ale przekonana, że przyjdzie do "sługi" doktora, i powie jak u fryzjera jaką to fryzurę sobie życzy! Takich jest wielu, a przez nich, powstaje niepotrzebna bariera, bo czas lekarza jest cenny i nie zawsze ma ochotę wysłuchiwać farmazony, lecz chcę dość do sedna sprawy i robić co do niego faktycznie należy, to jest jego misja, a nie "służyć", co za beznadziejne pojęcie! Ja polecam doktora bez wahania, jest super, profesjonalista w swoim fachu w każdym calu, owszem z charakterem, a to że jest pewny swego jest jego zaletą i nie przynosi ujmy, lecz z czasem budzi prawdziwe zaufanie i więź lekarz-pacjent i vice versa.
jest arogancki czuje sie jako pan i wladca zapomina o tom ,ze dzieki pacjentom ma prace jego misja jest sluzyc pacjentom
Na prawdę dobra dusza i wspaniały lekarz. Polecam Pana doktora bardzo, leczenie efektywne i konkretnie, bez gdybania zbytecznego. Strzela w 10-kę z rozpoznaniem bo daje sobie czas przemyśleć całościowo dolegliwości pacjenta i to mi się podoba. Posiada encyklopedyczną wiedzę w swojej dziedzinie i pokrewnych, takie odniosłam wrażenie i się potwierdza. Wszystko mi wyjaśnił w prostych słowach i obrazowo na temat choroby i jej leczenia. Od dwóch dni przyjmuję kurację i już czuję się doskonalę. Wielkie podziękowania doktorowi jeszcze raz. J.W.
Bardzo polecam doktora. Jest miły i dokładny. Bardzo dba o pacjentów. Tłumaczy co i jak ma zamiar operować, jakie są spodziewane korzyści leczenia i na czym polega choroba oraz zabieg. Mnie wyleczył doskonale. Teraz odczuwam znaczną różnicę i wszystkie etapy gojenia przebiegały tak jak zapowiedział mi Pan doktor. Zna się na rzeczy i budzi zaufanie. Cały oddział laryngologii w Lubinie jest godny polecenia, wszyscy tam są profesjonalistami i specjalistami wysokiej klasy, niebo a ziemia w porównaniu z innymi w regionie, na które miałem "nieszczęście" trafiać w przed Lubinem. Tak powinno wyglądać i być w całej Polsce.
Wszechstronny, prawdziwy lekarz! Super laryngolog! Pomógł mi bardzo i bez interesownie. Bardzo polecam i dziękuję doktorowi za zdiagnozowanie mnie i w końcu prawidłowe leczenie.
lekarz miał dyżur na pogotowiu laryngologicznym. Miał przyjmować od 15, zjawił się o 16.40. Kobietę, która przyszła z 2-3 letnią córką doprowadził do płaczu. Podobno zarzucał jej błędy wychowawcze, bo "jaki rodzić pozwala, żeby dziecko się ugodziło spinką w ucho", mniej więcej tak to opisała matka. Mężczyźnie, który wszedł z zatkanym bolącym uchem powiedział, że pogotowie jest od ostrych wypadków, jakby ktoś miał ropień, albo nie mógł oddychać, a nie z bólem ucha i stwierdził, że powinien od niego wziąć 100 złotych. Jeśli pogotowie nie jest od bolącego ucha, to …
Jeśli pogotowie nie jest od bolącego ucha, to jak sobie poradzić z takim problemem, skoro nie można już żadnych łagodzących kropel kupić bez recepty?
Może miał zły dzień i zazwyczaj się tak nie zachowuje, nie wiem. Ale pielęgniarki też koło niego skakały i widać było, że są mocno zestresowane.
Nie rozumiem takiego podejścia, jeśli nie chce mieć kontaktu z ludźmi, to niech udziela porad do gazet albo przez internet.
Jestem po operacji i kontrolnych wizytach u doktora. Wszystko przebiego bardzo dobrze i miło. Czuję się rewelacyjnie. Dziękuję świetnemu lekarzowi i polecam wszyskim.
Fachowiec! Oddycham jak nigdy dotad! Nic nie bolal zabieg prostowania przegrody! Warto bylo! Bardzo dobry i przesympatyczny lekarz i czlowiek! Polecam z calego serca.
Witam Wspaniały i niesamowicie utalentowany lekarz. Profesjonalista! Dosskonale doświadczony. C.
Witam
Wspaniały i niesamowicie utalentowany lekarz. Profesjonalista!
Dosskonale doświadczony.
C.