Trochę zdzierstwo za wizyty. Skuteczność 100% w leczeniu i podejściu do pacjentki. Trudno się umówic, wizyty z miesicznym wyprzedzeniem. Symaptyczna i miła pani doktor, z rzeczowym podejściem medycznym.
Polecam wszystkim serdecznie! Lekarz bardzo kompetentny, miły i przyjazny pacjentowi. Co prawda wizyta daje trochę po kieszenie, ale jak się ma problemy to nie można patrzeć na wydatki.
Kompetentna, życzliwa lekarka.Rzadko spotyka się takie Osoby.Umiejętnie prowadzi pacjentki i objaśnia wszelkie zawiłości.Jest ciepła, pogodna, a zarazem profesjonalna. Szczerze polecam.Chodzę do niej od 2 lal, a Panią Doktor poleciły mi moje dwudziestoletnie córki!
jak najbardziej pozytywny. lecze sie u niej od stycznia tego roku, po ponad 2 latach staran o 2 ciaze w kwietniu juz w ciazy bylam . Co prawda poronilam ale mysle ze znamy przyczyne i staramy sie znowu. Zawsze mozna na nia liczyc, oddzwania jak nie moze odebrac, odpisuje na smsy.
Lekarz kompetentny znający się na rzeczy:) bardzo wcześnie wykryła u mnie CP. wyleczyła mnie z cylki bezowulacyjnych :) Naprawdę polecam :)
B.dobry fachowiec. Prowadziła ciążę wspaniale i mamy wreszcie ukochanego bobasa na świecie:).
dzięki pani doktor cieszę sie swoim największym skarbem. Polecam bo naprawdę warto.
Ciepła, empatyczna, delikatna, przy tym świetny fachowiec, który w sposób przystępny, dokładny i cierpliwy tłumaczy wszystko pacjentce. Jako lekarz zajmujący się problemem niepłodności wzbudza ogromne zaufanie swoim profesjonalizmem, doświadczeniem i gotowością pomocy o każdej porze dnia i nocy. Gdyby choć połowa lekarzy była taka jak ONA świat byłby piękniejszy. WSPANIAŁY CZŁOWIEK I ŚWIETNY LEKARZ!!!