Bielsko-Biała
Bardzo jestem zadowolona z wizyty u Pani Doktor na Nocnej Opiece. Podejście rzeczowe, a odpowiedź na każde pytanie wyczerpująca. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona podejściem do małego pacjenta. Polecem
Niepubliczny Stomatologiczny Zakład Opieki Zdrowotnej DENTMED - Ryszard Konior
ulica Pszenna 11
Bielsko-Biała
Zgłosiłem się z problemem spadków ciśnienia i osłabienia przy zmianie pozycji podczas ćwiczeń. Już wtedy brałem Polsart i miałem prawidłowe ciśnienie. Zamiast szukać przyczyny, lekarka przepisała dodatkowo beta-bloker (Nebivolol 5 mg), który mógł nasilać objawy. Mimo że mówiłem, iż trenuję na siłowni, usłyszałem jedynie, że „jest fanką lekkich ćwiczeń”. Po odstawieniu leku ciśnienie jest prawidłowe, a problem się zmniejszył. W mojej ocenie – decyzja o wdrożeniu Nebivololu była nietrafiona.
Bielsko-Biała
Nie polecam, jednym słowem zero kompetencji, za mało poświęconego czasu, za mało zaangażowania - odradzam!!!
SZPITAL ESCULAP
Cieszyńska 472
Bielsko-Biała
Witam, bardzo mocno nie polecam tej Pani ''DOKTOR''. Badała mnie dosłownie 2-3 minut i stwierdziła, że mam podejrzenie zakrzepicy w okolicy intymnej. Dostałam natychmiast skierowanie do szpitala, z wielkimi nerwami, wymiotami ze stresu usłyszałam na koniec ''mam nadzieje, że skończy sie na zastrzykach. Malo tego za tą jakże z a j e b i s t ą diagnoze trzyminutową musiałam zapłacić 120zł. Nie miałam nawet usg, nie zostało mi objaśnione …
Stomatologia Medicover Bielsko-Biała Jeża
Teodora Tomasza Jeża 8
Stomatologia Medicover Bielsko-Biała Jeża
Teodora Tomasza Jeża 8
Szpital Pod Bukami
Szara 5
Bielsko-Biała
Z całego serca chciałabym polecić Panią dr Iwonę Rokitę - Wala pierwszy raz spotkałam tak niezwykle miłą i empatyczną osobę... czułam się przy Pani dr tak jakbym znała Ją od wielu lat, dlatego czułam się zaopiekowana i bezpieczna, nie czułam się inna z powodu mojego wyglądu Pani dr nie dała mi tego odczuć za to Jej bardzo dziękuję... nawet zasugerowała mi różne rzeczy za co dziękuję Zabiegi były przeprowadzone w …
Szpital Pod Bukami
Szara 5
Bielsko-Biała
Najlepszy lekarz jakiego poznałam! Z super podejściem do pacjenta. Jeszcze nikt tak dobrze mi nie wytłumaczył zdjęć z badań 🤯 Ps. Czy Pan opuścił Katowice? 😞
Od kilku lat mój synek jest pacjentem Pani Doktor. Dla niego to jest Fajna Pani Doktor, bo jest bardzo łagodną, uśmiechniętą i sympatyczną Panią Doktor. Dodatkowo w gabinecie są zabawki, którymi dziecko może się zabawić podczas rozmowy dorosłych.Dla mnie jest fachowcem najlepszym, na jakiego mogłam trafić. Rzetelna, kompetentna, konkretna i przy tym pełna szacunku dla pacjentów. Polecam :)
Bielsko-Biała
Wizyty zawsze przebiegają sprawnie, rzetelnie i rzeczowo.Bardzo dobry pediatra. Od wielu lat Pani doktor leczy moje dzieci. Nikt wcześniej nie potrafił rozwiązac problemu i postawic pełnej diagnozy. Godna zaufania. Polecam
NZOZ SZPITAL POD BUKAMI
Bielsko-Biała
Bardzo dobry specjalista, miły i uprzejmy, czekałam ok. 2 tygodnie na termin Specjalista godny polecenia
Pani Doktor to wyjątkowy lekarz. Bezustannie, przez wiele lat szukałam pomocy. To, że trafiłam właśnie do Pani Doktor to niesamowite. Cóż napisać żeby przekonać tych którzy wątpią. …nie spodziewajmy się efektu natychmiastowego po wzięciu pigułki. To niemożliwe. Pani Doktor, to cudowna, fantastyczna osoba. Świetny lekarz. Poświęci czas każdemu, kto tego potrzebuje. Dodatkowo, zapewne fantastyczna kumpela poza pracą. Nie zmieniłabym lekarza, never. Choć jak szukałam najlepszych psychiatrów w Bielsku, myślałam że …
Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
Bielsko-Biała
Z czystym sumieniem polecam Pana Doktora, wspaniały ciepły i spokojny człowiek, Fachowiec jakich mało- przez duże F. Pan Doktor delikatny, daje ogromny komfort podczas badania i podtrzymuje ogólna atmosferę spokoju. Przeżyłam już 1 biopsje (na nfz), lekarz po mnie krzyczał i mną szarpał- wyszłam ze łzami w oczach, Pan doktor Zdunek jest zupełnie inny, ogrom klasy i empatii wobec pacjenta. Polecam
Gabinety Psychoterapii Ariadna Bielsko-Biała
ul. Barlickiego 15
Bielsko-Biała
Poszłam z córką na konsultację. Pani Gałańczuk profesjonalnie się nami zajęła, Była wnikliwa, delikatna i empatyczna. Dla córki to był pierwszy kontakt z psychologiem, więc obawiałam się jak zareaguje, ale wyszło bardzo dobrze i córka zdecydowała się na dłuższy kontakt. Osobiście jestem zadowolna i polecam panią Agniszkę.
Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
Bielsko-Biała
Rzeczowy, konkretny specjalista. Wytłumaczył, odpowiedział cierpliwie na zadane pytania (i to z uśmiechem na twarzy:). Mniej się przy nim bałam. Przy znieczuleniu mówił co będzie w danej chwili robił...profesjonalne i życzliwe podejście do pacjenta. Dziękuję
VIP DENTAL CLINIC
Pułkownika Karola Zagórskiego 3
Bielsko-Biała
Dziś byłam pierwszy raz u Pana dr. Krysty. Jestem bardzo szczęśliwa że było mi dane znaleźć się u niego po kilku nieudanych wizytach u różnych lekarzy. Po dzisiejszej wizycie mam ogromną nadzieję że Pan dr. Krysta mi pomoże. Cudowny lekarz a przede wszystkim wspaniały ciepły empatyczny człowiek. Bardzo dziękuję.
NZOZ "VIA-MED" S. C.
Urodzajna 37
Bielsko-Biała
Jestem pacjentem pani Marii od wielu lat i pewnie przez wiele lat jeszcze będę bo mam do niej pełne zaufanie:)