Wizyta na komisji lekarskiej przeprowadzonej przez Wojańską. Nakaz pierwszy. - Proszę ściągnąć maseczkę! Pytanie pierwsze: - Dlaczego pas sie nie ogolił? Nakaz drugi: - Proszę rozebrać się do bielizny. Pytanie drugie: - Skąd tatuaż na brzuchu (jedyny jaki mam)? Nakaz trzeci: - Proszę przespacerować się na piętach, póżniej palcach, zrobić przysiad, złączyć stopy i kolejny przysiad. Rece na boki, odchylić głowę do tyłu, na mostek, poruszać palcami... Szkolny W-F. Pytanie trzecie: - Coś pana boli? - Fizycznie? Wiele rzeczy, ale nie w tej sprawie tu przyszedłem. NAKAZ I PYTANIE ostatnie: …
Wizyta na komisji lekarskiej przeprowadzonej przez Wojańską.
Nakaz pierwszy.
- Proszę ściągnąć maseczkę!
Pytanie pierwsze:
- Dlaczego pas sie nie ogolił?
Nakaz drugi:
- Proszę rozebrać się do bielizny.
Pytanie drugie:
- Skąd tatuaż na brzuchu (jedyny jaki mam)?
Nakaz trzeci:
Szkolny W-F.
Pytanie trzecie:
- Coś pana boli?
- Fizycznie? Wiele rzeczy, ale nie w tej sprawie tu przyszedłem.
NAKAZ I PYTANIE ostatnie:
- Był pan w zamknięty w szpitalu psychiatrycznym, bo bez tego nie rozumiem jak można było zdiagnozować u pana chorobę.
Moim zdaniem "fenomen"!
Pani lekarz tragiczne, teksty do pacjenta w stylu „takie jest życie, trudno”. Nieprofesjonalne podejście. Wyszłam z gorszym samopoczuciem niż weszłam. Wizyta w prywatnym centrum, nie polecam. Omijać !
Szkoda ,że nie można wyzerować gwiazdek , ponieważ nie zasługuje na ani jedną. Mnie próbie samobójczej, z depresją zapytała:” nie wstydzi się Pani?”. W dokumentacje nawet nie zajrzała. Pytania były zadawane jakbym była na komisji wojskowej a nie lekarskiej! Przykre
Szłam dziś do ZUS przerażona negatywnymi opiniami o pani doktor, ale na szczęście się nie sprawdziły. Dr Wojańska była uprzejma, spokojna i staranna. Zadała dużo konkretnych pytań, nie bagatelizowała mojej choroby. Nikt nie kazał mi się rozbierać :) Czuję gigantyczną ulgę :))
Nie polecam.wizyta w prywatnym centrum.Zero empatii, mam wrażenie że kobieta mnie wogole nie słuchała.
Żałuję, że nie przeczytałem opinii przed wizytą. Zaznaczam, że wizyta PRYWATNA, nie komisja ZUS. Kompetencje zerowe, kultura osobista bardzo niska, zniechęcające zachowanie podczas badania. Polecam poszukać innego specjalisty, strata pieniędzy i czasu.
Trafiłam do Pani Doktor trochę przypadkowo. Już po pierwszej wizycie byłam bardzo mile zaskoczona gdyż samo podejście do mnie dodało mi otuchy. Zostałam wysłuchana i zdiagnozowana Po wielu latach błąkania się od specjalisty do specjalisty trafiłam na osobę kompetentną i empatyczną . Jestem nareszcie prawidłowo prowadzona przez Lekarza który jest moim wsparciem. Polecam!!!
Wszystkie dotychczasowe negatywne opinie o pani Wojańskiej są prawdziwe. Chciała ze mną rozmawiać przy otwartych drzwiach gabinetu, cała pierwsza wizyta trwała 10 minut, jedyne pytania, jakie od lekarza (?) usłyszałem odnośnie moich przypadłości brzmiały "i co jeszcze?", na co, jak to fobik, zamknąłem się w sobie bardziej. Przez całą wizytę ani razu na mnie nie spojrzała zajęta klikaniem w klawiaturę laptopa, za którym się chowała.
Również miałam niezbyt miłe doświadczenie podczas wizyty u tej pani doktor...Mam pytanie do dziewczyn które były na wizycie u tej Pani, czy badała wam obowiązkowo piersi? I czy trzeba się rozebrać do majtek bez skarpetek i biustonosza?
Moja najgorsza wizyta lekarska w życiu. Wizyta w prywatnym centrum. Pani doktor w ogóle mnie nie słuchała, była bardziej zaabsorbowana maniakalnym klikaniem myszką i tym, że jej program w laptopie nie działa i „nie wytrzyma z tym programem”. Opowiedziałam o moich objawach ze szczegółami i pani doktor stwierdziła, ze zostawi mi lek przepisany przez poprzedniego specjalistę. Erecepta blednie wystawiona i miałam jeszcze problemy. Stwierdziłam, ze dam kobiecie druga szanse (błąd!) i udałam się na kolejna wizytę za miesiąc. Powiedziałam o pogorszeniu objawów w porównaniu z poprzednim miesiącem, pani dr krzyknęła na mnie, ze czemu nie powiedziałam o tym miesiąc temu (kiedy miesiąc temu było lepiej??!) i nakrzyczała ze pewnie miesiąc temu chciała mi zmienić lek a ja odmówiłam (nie proponowała mi wtedy zmiany leku). CzułaM się jak intruz w gabinecie. Na koniec spytała się mnie kiedy się widzimy - zbiło mnie to z tropu bo zawsze lekarz wyznaczał mi termin kontroli. PS Nie zobaczymy się już nigdy :)))
Szczerze odradzam wizytę, ta kobieta nie powinna być medykiem, szczególnie w tak wrażliwej profesji. Zero empatii oraz manier. Nigdy nie spotkałam się z takim grubiaństwem. Radzę omijać szerokim łukiem.