Błonie

lekarz Wojciech Ficygowski

Błońska 48A
05-870 Błonie

Bardzo dobry lekarz, rzeczowo podchodzi do choroby, zleca badania a potem wszytko dokładnie tłumaczy, traktuje pacjenta z największą życzliwością. Podnosi na duchu za co jestem bardzo wdzięczna. Cieszę się że przychodnia Żbików zyskała tak dobrego lekarza! Dziękujemy!

lekarz Zbigniew Horoszkiewicz

05-870 Błonie

zyje 70 lat pierwszy raz spotkalam takiego lekarza jest uprzejmy,cierpliwy wyslucha pacjeta kulturalny i widac ze bardzo troskliwy. nawet przez telefon wyslucha poradzi w tym dniu niemialam wizyty ale potrzebowalam porady same walory.kompetetny. warto polecic takiego Doktora.Zyczyla bym sobie i innym takich lekarzy wszedzie w szpitalach i przychodniach serdecznie pozdrawiam

lekarz Andrzej Śliwka

05-870 Błonie

Jest to bardzo dobry specjalista, kompetentny i konkretny, zna się rewelacyjnie na swojej pracy, potrafi wytłumaczyć w jaki sposób będzie przebiegać leczenie , jest perfekcjonistą :) Pomimo wspaniałego doświadczenia, wyróżnia się tym, że jest bardzo miły, przesympatyczny i ma bardzo dobre podejście do pacjenta :) . Naprawdę jest godnym polecenia :) Dzięki operacji wykonanej prze tego dr. :) mogę normalnie funkcjonować :)
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Jędrzej Piotrowski

SPZOZ Powiatowa Stacja Ratownictwa Medycznego Powiatu Warszawskiego-Zachodniego
ul. Lesznowska 20A
05-870 Błonie

Kompetentny i uprzejmy lekarz, który chętnie dzieli się swoją wiedzą i skutecznie potrafi uspokoić pacjenta, gdy są jakieś niejasności. Polecam wszystkim, którzy mają skierowanie na USG.
Opinia dodana przez: Klaudia

dr n. med. Małgorzata Gajewska

Poznańska 5
05-870 Błonie

Bardzo dobry Lekarz 🙂 trafiłam do Doktor przed usunięciem macicy, jak narazie obyło sie bez operacji ❤️

lekarz Dominika Cieślikiewicz

SPZOZ Powiatowa Stacja Ratownictwa Medycznego Powiatu Warszawskiego-Zachodniego
ul. Lesznowska 20A
05-870 Błonie

Z pierwszej wizyty byłam zadowolona, jeśli chodzi o kolejną to zawiodłam się, ponieważ po 10 minutowym spóźnieniu usłyszałam że Pani doktor mnie już nie przyjmie. Nie było opcji nawet zaczekania aż wszystkich pacjentów przyjmie.
Opinia dodana przez: Dominika

lek. dent. Katarzyna Matuszczyk

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Kilińskiego 1/63
Błonie

U Pani doktor konsultowałem wyrwanie trzech ósemek. Dwie wyrwałem, a jedną zostawiliśmy ze względu na mozliwe powikłania. Polecam, widać fach w ręku i lata doswiadczeń.

lekarz Joanna Kolinek

Dermatolog

LLMED Przychodnia Lekarzy Specjalistów NZOZ
Rynek 14
05-870 Błonie

Pani doktor jest profesjonalistką. Ma duże doświadczenie. Trafnie ocenia schorzenie. Męczyłam się z ropiejącą piętą. Jedna wizyta i od razu diagnoza i trafione leczenie. Okazało się, że miałam łuszczycę na pięcie. Szczerze polecam. P.S. nie ma problemów z zapisem na wizytę.
Opinia dodana przez: Skibibibi

dr n. med. Jarosław Kober

Lekarz rodzinny

05-870 Błonie

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

lekarz Ewa Bławdzin-Skarbecka

Grodziska 19
05-870 Błonie

Dzień Dobry, Byłem dwukrotnie na wizycie alergologicznej u tej Pani , czekając na wizyte zapytałem się czy teraz jest moja kolej , powiedziała , że prosze czekać po 2 godzinach opoźnienia gdzie byłem zapisany na godzine 9;00 to wszedłem ponownie chwile przed 11 ludzie nie dosłyszeli nazwiska które wywołała, zapytałem więc przepraszam można jeszcze raz bo nie było słychać ,, otrzymałem informację ze nie bedzie krzyczeć bo ja gardło boli …
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Małgorzata Mazuś-Szczepińska

Internista, Lekarz rodzinny

05-870 Błonie

Moja Babcia jest osobą niepełnosprawną oraz leczoną onkologicznie. W związku z trwającym leczeniem konieczne jest wykonanie badań TK z kontrastem, do którego potrzebny jest wynik poziomu kreatyniny. Po wykonaniu telefonu do przychodni (NFZ) z prośbą o wystawienie skierowania na badanie, pani "doktor" stwierdziła, że "proszę przyjść osobiście", "przecież dwa miesiące temu pacjentka miała TK więc po co znowu" oraz że "jak pani chce, to może iść sobie prywatnie". W związku …

lekarz Edward Krynicki

lekarz Katarzyna Gurdziel

lekarz Bożenna Kaczanowska

Sienkiewicza 5

lekarz Maria Balcerzak

NZOZ Centrum Medyczne "Credomed" Sp. z o.o.
ulica Traugutta 14