lekarz Cezary Skrzypczyński

2,8
2,6
2,6
2,4

Żałuję, że nie przeczytałam opinii tutaj, zanim zmarnowałam czas na próbę odbycia wizyty u doktora Skrzypczyńskiego. Doktor przyjmuje regularnie w jednej z tarnogórskich przychodni i każe sobie płacić 200 złotych za wizytę bezpośrednio w gabinecie. Po wejściu do gabinetu zauważyłam, że na kozetce nie było rozłożonego papieru, a lekarz poprosił, żeby się rozebrać i położyć. Zapytałam, czy nie ma papieru, na co lekarz odpowiedział: „co, nie dbamy o pacjentów?”. Nie wiedziałam, czy to żart, więc odpowiedziałam szczerze, że nie bardzo, skoro płacimy za wizytę 200zł a kładziemy się jedna po …

Po wejściu do gabinetu zauważyłam, że na kozetce nie było rozłożonego papieru, a lekarz poprosił, żeby się rozebrać i położyć. Zapytałam, czy nie ma papieru, na co lekarz odpowiedział: „co, nie dbamy o pacjentów?”. Nie wiedziałam, czy to żart, więc odpowiedziałam szczerze, że nie bardzo, skoro płacimy za wizytę 200zł a kładziemy się jedna po drugiej gołym ciałem na tej kozetce. Na co doktor odpowiedział, że nie muszę płacić, mam się ubrać i wyjść.

Pozostawię tę sytuację bez dalszego komentarza. Niech każdy zdecyduje dla siebie, czy chce być badanym przez takiego lekarza.

Byłam umówiona na usuwanie naczyniaków. Lekarz powiedział, że będzie to usuwanie metodą, która nie wymaga założenia szwów. Na wizycie, na której miałam już mieć zabieg spytałam, czy gdyby zrobić to metodą, która wymaga założenia szwów to czy blizna nie będzie mniejsza (miałam wcześniej tą metodą usuwany jeden naczyniak i została mi brzydka blizna, a chciałam tego uniknąć). W odpowiedzi usłyszałam, że to nie chirurgia plastyczna i ‚zawraca mi pani głowę’. Od kogo miałam się dowiedzieć, po czym zostaje większa blizna jeśli nie od lekarza specjalisty? Zostałam olana, bez odpowiedzi i ze skierowaniem do chirurga ogólnego. Nie polecam, lekarz nie podejmuje w ogóle rozmowy z pacjentem.

Nikomu nie polecam. Byłam na badaniu USG piersi lekarz tragiczny, niemiły, arogancki.. wręcz bezczelny. Zgadzam się z opiniami niżej, sama jestem po nowotworze i Tymbardziej jest mi przykro po wizycie u takiego chama.

Rezonans - skierowanie na cito, biopsja wykonana w 3 dni i również na cito. Niestety na tym się skończyło. Wynik biopsji przeleżał tydzień, nikt nie zadzwonił z informacją, że wynik jest zły. Lekarz zapytany o kartę DiLO mnie zignorował i jej nie wystawił. Diagnoza - rak złośliwy piersi. Rozmowa przy odbiorze wyniku tragiczna, odpowiedzi zdawkowe. Nie wierzyłam w poprzednie opinie, ale ostatecznie podpisuję się pod wszystkimi.

Najgorszy lekarz do pracy z pacjentami onkologicznymi. Nie polecam nikomu, kompletny brak empatii, arogancki i bezczelny. Nie polecam takiego doświadczenia nikomu, jak najdalej od takich lekarzy.

Szybko i profesjonalnie. Dobre podejście do pacjenta. Wyjaśnienie choroby szybkie leczenie. Polecam

Wizyta u specjalisty kojarzy mi się z uprzejmością, empatią, fachowością. Nic z tego. Pan doktor zero uprzejmości, gburowaty, jakby wszystkie rozumy zjadł, głupkowato śmiejący się nie wiadomo z czego. Porady, jakie udziela - lepsze dostałabym od swojej babci lub szamana. Dodatkowo kpiący z choroby, na którą cierpię. Nie polecam. Wolę zapłacić trzy razy tyle, a pójść do specjalisty, który słucha pacjenta, jest empatyczny i pomocny.

Lekarz bardzo nie przyjemny,arogancki,nigdy więcej wizyt u niego masakra!,nie budzi zaufania,odrad,am tego lekarza

Podejście lekarza do pacjenta to żart. Lekarz nie odpowiada na zadawane pytanie, jest nieuprzejmy, niemiły, opryskliwy, nieprofesjonalny, chamski. Niestety jedno co wiem po wizytach u tego lekarza ,to że muszę iść do innego specjalisty, który rzeczywiście wytłumaczy mi co mi dolega i jakie mam opcje leczenia.

Lekarz opryskliwy, niemiły, zbywający pacjenta. Wyśmiewa się z niewiedzy pacjenta zamiast wytłumaczyć problem. Wizyta trwała 3 minuty, ale zdecydowanie była to najgorsza wizyta na jakiej byłam. Nie polecam chyba, że ktoś lubi być traktowany bez szacunku i wyjść z gabinetu z niczym.