lekarz Mirosław Kocięcki

SPZOZ Warszawa Wola-Śródmieście
ulica Erazma Ciołka 11

Jestem pacjentem skierowanym przez Narodowy Instytut Onkologii z Warszawy Ursynowa do dzielnicowej (wg mojego miejsca zamieszkania) specjalistycznej poradni chirurgii ogólnej , do chirurga (tj. do lekarza w zakresie chirurgii ogólnej) w celu kontynuacji miejscowych wycięć tkanki wskazanych przez dermatologa. Dotychczas w I połowie 2023 roku Pan Mirosław Kocięcki, chirurg z przychodni przy ul. Płockiej 49 w Warszawie wykonał profesjonalnie i pomyślnie dla mnie pięć zabiegów z asystą pielęgniarską polegających wycięciu …
Opinia dodana przez: Roman

lekarz Paweł Oleksy

Chopina
33-100 Tarnów

Potwierdzam. Pacjent nie czuje się intruzem. Można uzyskać rzeczową, wyczerpującą odp. na pytania. Pan doktor jest wyrozumiały, cierpliwy i miły.

lekarz Ryszard Grendziak

T.Kościuszki 43 / 2
Legnica

Wspaniały lekarz na właściwym stanowisku. Bardzo sympatyczny i kontaktowy człowiek. Dla niektórych kolegów po fachu powinien być inspiracją ...
Opinia dodana przez: Darek D.

dr n. med. Marek Mijal

Lublin

Wspaniały chirurg. Godny polecenia specjalista. Potrafi rozmawiać z pacjentem/pacjentką, tłumaczy w jaki sposób będzie leczona choroba. Opanowany i kulturalny.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Piotr Sienkiewicz

Szpital Wojewódzki
Poniatowskiego
Siedlce

Bardzo dobry, kompetentny lekarz. Pełen profesjonalizm, kultura i odpowiednie podejście do pacjenta.

lekarz Mirosław Górski

Chirurg ogólny, Urolog

NZOZ "Zdrowie"
82-500 Kwidzyn

Bardzo dobry kompetentny lekarz. Rzadko zdarza się, aby lekarz przyjmujący w ramach NFZ był przyjazny i cierpliwy, a co najważniejsze kompetentny. Polecam.
{'id': 4239, 'name': 'Konin'} Chirurg ogólny
                                       lekarz Sebastian Wojnowski

lekarz Sebastian Wojnowski

Przychodnia Alfamed Konin
Józefa Piłsudskiego 22a
Konin

Bardzo miły, sympatyczny a przede wszystkim konkretny i rzeczowy lekarz. Podczas zabiegu co jakiś czas pytał czy nic nie boli i objaśniał wszystko co robi. Polecam!
Opinia dodana przez: pacjentka

Witold Borkowski

Chirurg stomatolog, Stomatolog

ulica Słoneczna 65/17

Super stomatolog! Odkąd do niego chodzimy wizja wizyty przestała być koszmarem. Podczas leczenia tworzy przyjazną swobodną atmosferę i człowiek przestaje się bać. Zawsze cierpliwie tłumaczy i odpowiada na pytania. Profesjonalny i dokładny. Nigdy się nie zawiodłam i gorąco polecam go wszystkim poszukującym świetnego stomatologa.
Opinia dodana przez: Ula

dr Jacek Mikulski

Chirurg naczyniowy

ul wandy nr27
Zielona Góra

PAN DOKTOR JACEK MIKULSKI bez wątpienia przoduje w hierarchii lekarzy chirurgów naczyniowych. Zawdzięcza to nie tylko sympatycznej postawie i rzetelności, ale przede wszystkim posiada ogromną wiedzę i bogate doświadczenie w dziedzinie, jaką się zajmuje! Zanim dotarłam do Zielonej Góry, byłam na konsultacjach u wielu lekarzy, którzy swoim podejściem tylko zniechęcili mnie do dalszego leczenia i przeprowadzenia niezbędnej operacji. Kiedy w końcu trafiłam do dr.Jacka Mikulskiego byłam szczęśliwa i już na …
Opinia dodana przez: Jola

dr Krzysztof Owczarski

PRIMUS
Brudzowice

Szczerze polecam. Pan doktor mnie operował prawie 2 lata temu. Nigdy nie zapomne tego ile razy do mnie zagladal w nocy po zabiegu... wszystko wytlumaczyl... byl naprawde zaangazowany. Az dziwne porownujac do naszych lekarzy... Panie doktorze milo bylo oddac Panu woreczek zolciowy ;)
Opinia dodana przez: iza

lekarz Antoni Olesiejuk

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

ulica Lubelska 10
21-100 Lubartów

Kompleksowe podejście do pacjenta , miły oraz uprzejmy lekarz któremu zaufałam . Polecam z czystym sumieniem .
Opinia dodana przez: Magdalena Arciszewska

lekarz Fawaz Ahmad

Radomska Stacja Pogotowia Ratunkowego
Tochtermana 1
26-600 Radom

Bardzo rzeczowy, empatyczny. Poświęca pacjentowi tyle czasu ile potrzeba, chce i potrafi odpowiedzieć na wszystkie pytania - co w przypadku pacjenta w podeszłym wieku ( 84 lata) jest bardzo ważne. Uśmiech doktora - bezcenny 🙂 - takie podejście do chorej osoby niezwykle pomaga i niestety nie jest codziennością u innych lekarzy. Wizyta prywatna
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Roman Massopust

Chirurg ogólny, Gastrolog

Miedziowe Centrum Zdrowia w Lubinie S. A.
M. Skodowskiej-Curie 66
53-301 Lubin

Kompetencja , uprzejmość ,pod opieką takiego lekarza pacjent czuje się bezpiecznie. Godny polecenia.
Opinia dodana przez: ZDZISŁAWA

lekarz Piotr Olechowski

ulica Tuwima 21
43-520 Mnich

Świetne podejście do człowieka wyslucha, doradzi, kompetentny lekarz pod każdym kątem. Wiedza i doświadczenie.
Opinia dodana przez: Pawel

lek. med. Michał Piotrowicz

Ortopeda, Chirurg ortopeda

Szpital Specjalistyczny im. E.Szczeklika
ulica Szpitalna 13
33-100 Tarnów

Profesjonalny, empatyczny, zaangażowany , przyjazny , kulturalny lekarz. Widać pasję do pracy i szacunek do pacjenta. Każda wizyta jest w spokojnej atmosferze , czas jest poświęcony tyle ile potrzeba. Wywiad lekarski , badania RTG i inne potrzebne badania , wskazówki, porady. Widać chęć pomocy Pacjentowi ze szczerego serca polecam Pana Doktora Michała Piotrowicza. Lekarz z powołania. Każdej osobie która potrzebuje szczerej pomocy ortopedycznej serdecznie polecam tego lekarza.

dr n. med. Artur Pabis

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Specjalistyczna Praktyka Chirurgiczna dr n. med. Artur Pabis
Górna 19 A
Kielce

Szkoda że jest tylko 5 gwiazdek. Nie bez powodu między nami pacjentkami mówimy o Nim "Anioł nie człowiek" jego postać jako człowieka - Wspaniały!! Wiedzą nie ma sobie równych. A jego praca mam na myśli nasze biusty to arcydzieło!! Dziękuję Panie Doktorze ... Nie ma Pan sobie równych ☺️
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Alexandros Sidiropulos

Poznańska 21 lok. 29

Trafilem na SOR Szpitala Bielańskiego z mamą staruszką, wczesniej dr Alexandros składał zlamany nadgarstek syna w tym samym sor. Jednoznaczne mamy doskonale opinie o Panu Doktorze. Obserwowane dzialanie lekarskie Pana Doktora wrócily we mnie wiarę w lecznicywo NFZ. Cieply czlowiek, sprawnie sterujący sporą grupą pacjentów oczekujacych, bez zbędnego tracenia czasu własnego i chorych. Diagnoza postawiona po osobistych konsultacjach telefonicznych z lekarzami wykonujanlcymi zlecone badania oraz innymi specjalistami... Mama otrzymala pełną …
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Marcin Zieliński

Os. Witosa 16/1
34-400 Nowy Targ

Polecam Pana Profesora całym sercem. Jest to wybitny specjalista, empatyczny człowiek i nigdy nikogo nie zostawi w potrzebie. W szpitalu w Zakopanem stworzył zespół profesjonalnych specjalistów, którzy dali szansę mojemu tacie. Nowotwór złośliwy przełyku. Mój tata był już po przejściach, wcześniej zachorował na glejaka mózgu, mimo to po miesiącu spędzonym w szpitalu wrócił do normalnego funkcjonowania i co więcej może normalnie jeść. Z całego serca dziękuję i życzę dalszych sukcesów.
Opinia dodana przez: Dagmara

lekarz Mariusz Kinal

Niepubliczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej "UROMED" w Inowrocławiu
ulica Toruńska 60
88-100 Inowrocław

Super lekarz. Bardzo dobry fachowiec z ludzkim podejściem do pacjenta. Zawsze można liczyć na pana doktora. Gorąco polecam !!!
Opinia dodana przez: Georg

dr n. med. Jacek Kaczmarski

Torakochirurg, Chirurg ogólny

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. M.Kopernika w Łodzi
Pabianicka 62

Pan dr Jacek Kaczmarski jest bardzo dobrym lekarzem i zabiegowcem. Wnikliwie zapoznaje się z chorobą, tłumaczy i cierpliwie odpowiada na pytania chorego i jego rodziny. Jest pełen życzliwości, zrozumienia i wspiera chorego, który jest pełen strachu i wątpliwości. Daje wskazówki choremu co do dalszego postępowania. Jest lekarzem godnym zaufania ze względu na swoją fachowość, stosunek do pacjenta i czas, który mu poświęca.
Opinia dodana przez: Krystyna Michalak-Borkowska