Uniwersytecki Szpital Dziecięcy
Wielicka 265; 30 -663 Kraków
Dziękuje doktorze za uratowanie nerki jakieś 16 lat temu, gdzie większość sugerowała usunięcie nerki, Pan się podjął wyzwania i uratował, miałem kilka reoperacji ale to były czyniki zewnętrzne na które nie miał Pan wpływu, pamiętam szczególnie jedną reoperacjie kiedy operował mnie Pan mimo że miał 40 stopniowo gorączke ale nie podał się Pan i po 6 godzinej operacji wszytko było w porządku Nefrolog powiedział że daje tej nerce dwa lata …
Mazowiecki Szpital Specjalistyczny
Juliana Aleksandrowicza 5
Radom
Pani Doktor, to profesjonalistka w swojej dziedzinie. Zarówno Ona, jak i Jej zespół powodują, że pacjent czuje się zaopiekowany, a jego opiekunowie są bardzo dobrze o wszystkim poinformowani. To wycisza i uspakaja pacjenta i rodzinę. Na oddziale planuje przyjazna atmosfera.
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wizytą u Pani Doktor. Można było odczuć, że ta Pani jest na właściwym miejscu i przede wszystkim można odczuć , że Pani jest lekarzem z powołania. Wiedza jaką otrzymałem została mi przekazana bardzo czytelnie i zrozumiale, mimo dość trudnej terminologii :) Bardzo polecam Panią Doktor.
Jana III Sobieskiego 13 lok. 25
Skierniewice
Konkretny, fachowiec w swojej dziedzinie, bylem kolejny raz po kilku latach, przy pierwszej wizycie trafiona diagnoza i kierunek leczenia, godny polecenia.
Szpital Powiatowy w Jarocinie Sp. z o.o.
ulica Szpitalna 1
Jarocin
Pan doktor Leszek Michalak specjalista najwyższej klasy w dniu 04.04 2022 miałem operację odtworzenia ciągłości przewodu pokarmowego po dwuletniej ileostomi Pan doktor posiada ogromną wiedzę i umiejętności w zakresie chirurgii Czuję się dobrze i polecam lekarza Bardzo dziękuje też Doktorowi Abdullahi Szaf Za wsparcie przy zabiegu Dziękuje bardzo Pacjent
Bardzo spokojny, życzliwy i bardzo kompetentny lekarz. Uratował mnie z niemałej chirurgicznej opresji jakim było uwięźnięcie przepukliny. Spokojnie wszystko tłumaczy, ma dobre podejście do pacjenta i przede wszystkim czuć, że naprawdę się przejmuje i angażuje. W jego rękach czułam się bezpieczna i odpowiednio zaopiekowana.
Wspaniały lekarz! Zawdzięczamy mu życie naszego syna. W środku nocy w ciężkim stanie trafił do szpitala po wypadku gdzie dyżur miał akurat Pan Doktor. Dzięki jego zaangażowaniu i operacji nasz syn przeżył ma usuniętą śledzionę i powoli wraca do pełni sił. Wspaniały i empatyczny lekarz dziękujemy serdecznie!
Przychodnia POZ
Lisińskiego 6
Jarosław
Wszystko w najlepszym porządku ! Może służyć za przykład dla młodych lekarzy !!!
Topolowa 69
Skarżysko-Kamienna
Bardzo miły, życzliwy i przede wszystkim kompetentny lekarz. Błyskawicznie wyznaczone wizyty, przeprowadzone badania, konsultacje itd. Co w przypadku ludzi chorych jest bardzo ważne tak samo jak dobra rada i słowo której pan dr udziela.
Centrum Skrzat
Rumiankowa 55 / 2C
Od czsu kiedy zdecydowałem się leczyć zęby u p. doktor, skończyły się moje z nimi problemy. Najpierw kompleksowe leczenie, a teraz przeglądy raz w roku i ew. drobne zabiegi. Pani Doktor jst wyjątkowa, ma niesamowite umiejętności i jeszcze coś co czyni że leczenie jest nadwyraz skuteczne.
ul. Mikołajczyka 12 lok. 91
Rzeszów
Pan Doktor jest bardzo dobrym specjalistą z profesjonalnym podejściem do pacjenta. Jest kompetentnym chirurgiem, który na wszystkie pytania udziela odpowiedzi i wszystko dokładnie tłumaczy. To bardzo życzliwy, odpowiedzialny, miły i uczciwy człowiek. Chciałam podziękować Panu Doktorowi w imieniu swoim i mamy za okazane serce i wnikliwość w badaniu naszego zdrowia. Pod Jego opieką można czuć się komfortowo i bezpiecznie. Z całego serca polecam, to naprawdę lekarz z powołania, który zawsze …
Pan Profesor Durczyński to lekarz,któremu można w pełni zaufać. Niezwykle cierpliwy,zawsze gotowy wysłuchać i odpowiedzieć na pytania,ma imponującą wiedzę i doświatczenie. Miałem operację przepukliny pachwinowej w szpitalu im.Barlickiego. Takich lekarzy Polska potrzebuje.Jestem Panu Profesorowi Durczyńskiemu bardzo wdziięczny i życzę dalszych sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym. Panie Profesorze-z całego serca dziękuję za wszystko. Wiesław Walerysiak 29.09.2025
10 A
Kolonia Góra Puławska
Życzyłbym sobie, żeby wszyscy lekarze byli tacy jak doktor. Mądry, przyjemny, troskliwy. Niech doktor pracuje dla nas jak najdłużej.
ul. Braterstwa Narodów 33/37
Kwidzyn
Wspaniały lekarz,pod którego kontrolą jestem od 2015r.Dzięki metodzie leczenia prostaty zdecydowanie poprawił się mi komfort życia
NZOZ RokMed
Koszycy 15
Rokietnica
Pan Doktor kompetentny, empatyczny i godny polecenia, proponuje nowoczesne metody leczenia, które dają rezultaty