lekarz Zbigniew Chruścicki

ul.Wrocławska
63-400 Ostrów Wielkopolski

Czytam opinie i zastanawiam się czy to jest ten sam lekarz. Prywatnie 5 gwiazdek. Na NFZ w szpitalu to nie ten sam człowiek. Termin zabiegu po przyjściu do gabinetu 3 krotnie i to po kilka miesięcy przesuwany mimo, ze 5 pacjentów się nie stawiło. Zastanawiam się jak można przesuwać zabieg o kilka miesięcy nie spoglądając nawet na zmianę chorobową. Dotyczy to mojego męża ze znacznym stopniem niepełnosprawności . Mąż został …
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Bogumił Bednorz

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Usług Medycznych "PROXIMUM" Sp. z o.o.
ulica Żelazna 34

Bardzo ,bardzo polecam pana doktora 👍wspaniałe podejście,spokój i cierpliwość ,bardzo obawiałam się wizyty , ale dzięki spokojowi doktora poczułam ulgę,bardzo dziękuję i kieruję również słowa wdzięczności do lekarza wykonującego badanie,wspaniały i empatyczny!!!,🤗
Opinia dodana przez: Hanna

dr n. med. Izabella Kruczyk-Grabiec

Świerczewskiego 3
Sochaczew

Pani doktor powinna zostać profesorem medycyny.

dr n. med. Marek Chudański

Wiejska 2 lok. 1
Brodnica

Najlepszy chirurg w okolicy. Lata doświadczenia, pewna ręka i fach. Znakomity specjalista. Kompleksowe podejście do pacjenta, dogodne terminy wizyt i przede wszystkim wiedza oraz wspomniane doświadczenie.

dr hab. n. med. Marek Kazibudzki

Chirurg naczyniowy

przychodnia

Jestem żoną pacjenta, którego Pan Doktor Kazibudzki operował dwukrotnie. Pragnę podkreślić wielki profesjonalizm, wiedzę i doświadczenie oraz trafność podejmowanych decyzji. Serdecznie dziękujemy i wyrażamy wdzięczność, życząc w imieniu naszej całej rodziny aby rzeczywistość przeszła Pana oczekiwania, zdrowia i sprzyjającego losu Wiesława Kuźmowicz z Synem
Opinia dodana przez: Wiesława

lekarz Sebastian Moryciński

Chirurg dziecięcy

ulica Górna 16/16
63-800 Gostyń

Polecam, czuliśmy się bardzo zaopiekowani, super podejście do dziecka i wszystko rzetelnie wytłumaczone :)

lekarz Marcin Byzdra

POWIATOWE CENTRUM MEDYCZNE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ„ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ„ W BRANIEWIE
ulica Moniuszki 13
14-500 Braniewo

Wspaniały lekarz i cudowny człowiek. Ma wyjątkowe podejście do pacjenta — jest uprzejmy, dokładny, uważnie słucha i naprawdę chce pomóc. Prawdziwy cudotwórca!
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Przemysław Michalski

NZOZ INTER-MED S.C.
ulica Grabowa 32

Kompetentny lekarz. Lekarz wykonujący swój zawód z powołania. W wrześniu miałem zabieg usunięcia tarczycy w szpitalu MSW w Katowicach. Operacja przebiegła pełnym kunsztem znajomości i praktyki w zawodzie lekarza. Z poważaniem polecam tego lekarza. Dziękuję jeszcze raz że dostałem się takie ręce. Z poważaniem Janusz G.
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Jakub Lipiński

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

Centrum Zdrowia w Mikołowie Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Waryńskiego 2
43-190 Mikołów

Lekarz nieuprzejmy. Chirurg dziecięcy, któremu przeszkadza płacz dwuletniego dziecka. Absolutnie nic nie wytłumaczył, na wizycie praktycznie w ogóle się nie odezwał, a na zakończenie powiedział: ,,i proszę uspokoić te swoje dziecko,,. Wg mnie jest to zachowanie niedopuszczalne u lekarza przyjmującego małe dzieci.
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Chirurg naczyniowy
                                       lek. med. Rafał Boczej

lek. med. Rafał Boczej

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Medycyna Dąb Katowice
ul. Dębowa 64

Bardzo dobry lekarz, wrażliwy człowiek profesjonalne podejście do pacjenta znakomity chirurg.Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. dent. Piotr Pietruszczak

Chirurg stomatolog, Protetyk

Gabinet Stomatologiczny Piotr Pietruszczak
Jaroty, ul. Stawigudzka 7/D
10-687 Olsztyn

Rzeczowy,konkretny, logiczny. Zaproponował logiczne metody leczenia. Zna się na swoim fachu. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Henryk

lekarz Grzegorz Celban

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Szpital Specjalistyczny Parkitka
Bialska 104/118
42-200 Częstochowa

Pierwszy raz spotkaliśmy Doktora na konsultacji na chemioterapii. Wystraszeni przed operacją, nie wiedzieliśmy o co pytać, gdzie iść itd. Doktor najpierw opowiedział krok po kroku co nas czeka, później odpowiedział na pytania, te zadane i te o, których nie pomyśleliśmy (to był pierwszy nowotwór w mojej najbliższej rodzinie), był cierpliwy. Cały czas mieliśmy kontakt telefoniczny, wszystko odbyło się tak, jak zapewnił nas Doktor. Przed operacją poważna rozmowa, bardzo taktowna i …
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Andrzej Wojtas

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Skale
ulica Słomnicka 69
32-043 Skała

Przez wiele lat chodziłam do różnych specjalistow-dermatologow, chirurgów ze zmianami skórnymi. Pan Doktor jest jedyną osobą, która potrafi zająć się przypadkiem takim jak mój. Posiada ogromna wiedzę i doświadczenie, do tego jest bardzo miły, uprzejmy i spokojny. W pełni dba o komfort pacjenta, szczególnie w trakcie wycinania zmian skórnych. Polecam z całego serca! Jestem pacjentka od 6lat.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Mieczysław Walkiewicz

ZOZ Strzyżów
38-100 Strzyżów

super lekarz ,bezinteresowny,duża kultura osobista

lekarz Wiesław Górski

17 Stycznia 31
64-400 Międzychód

Pan Doktor jest kompetentna, wyrozumiała osoba, godna polecenia. Nie obawiałam się wykonania zabiegu w jego rękach. Kilkanaście lat temu mama miala usuwane znamię, zarówno jak ja dzisiaj 13.07.2017. Ponadto Pan Doktor wykonał poważna, skomplikowana operacje mojemu dziadkowi i wszystko dobrze się skończyło. Powodzenia w dalszym życiu zawodowym. Sonia Górzyńska.
Opinia dodana przez: Sonia

lekarz Kazimierz Panuś

ulica Kazimierza Wielkiego 93
32-400 Myślenice

Kolonoskopia i gastroskopia mistrzowsko wykonana bez znieczulenia, bezboleśnie, podejście do pacjenta i kompetencje na szóstkę.
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Marek Olewiński

SZPZLO Warszawa - Rembertów
Dwóch Mieczy

😢bardzo, bardzo szkoda że pan doktor Marek Olewiński ,wspaniały człowiek , wspaniały chirurg juz nie pracuje w Mińsku Mazowieckim 😭.Przed 4 laty uratował mi życie (operacja jelita grubego na „ostro”)-zajal się mną jak matką Dziekuje panie doktorze.Wdzięczna pacjentka Joanna 🙂

Tomasz Monkiewicz

Chirurg ogólny, Urolog

al. Niepodległości 1 (Aldemed
65-048 Zielona Góra

Lekarz w srednim wieku,bylem u niego pierwszy raz,ale podchodzi do pacjenta z szacunkiem i zrozumieniem.

lekarz Piotr Przybył

Anestezjolog, Chirurg ogólny

CERTUS
ul. Grunwaldzka 156 Poznań

Najlepszy lekarz . Poświęca czas pacjentowi bez patrzenia na zegarek . Dokładnie analizuje wyniki i informuje o dalszym przebiegu leczenia. Polecam

lekarz Paweł Pasternak

Krzywoustego Bolesława 7/7
78-100 Kołobrzeg

Świetny lekarz z dobrym poczuciem humoru takich lekarzy coraz mniej. Eh co by tu nie pisać do polecenia dla każdego potrzebującego rady chirurga onkologa.
Opinia dodana przez: Karolina