Filtruj terminy

Gostyń

lekarz Jan Pietrykowski

Łokietka 2
63-800 Gostyń

Wspaniały lekarz, ale przede wszystkim człowiek. Rewelacyjne podejście zarówno do małego pacjenta, jak i do rodzica. Lekarz, który pomimo przyjmowania pacjentów po zakończonej pracy nadal okazywał zrozumienie, życzliwość, słowa otuchy i cierpliwie rozwiewał wątpliwości rodzica. Życzę każdemu rodzicowi, takiego kontaktu z lekarzem, gdzie życie własnego dziecka leży w jego rękach. A panu doktorowi dalszych sukcesów na drodze zawodowej i osobistej. Dziękujemy i pozdrawiam y serdecznie, Maksiu z mamą.
Opinia dodana przez: Monika P.

lekarz Tomasz Wierzbicki

SPZOZ Gostyń
plac K. Marcinkowskiego 8/9
63-800 Gostyń

Polecam bardzo dobre podejście do pacjenta. Lekarz bardzo sympatyczny. Wszystko że spokojem tłumaczy

lekarz Andrzej Rymkiewicz

NZOZ Poradnia Chirurgiczna Poradnie Specjalistyczne
63-800 Gostyń

Bardzo dobry lekarz z podejściem do pacjenta wyrozumiały i zawsze chętny pomoc w moim przypadku to rzadkość ale spotkałem duzo dobrego od tego lekarza dziękuje
Opinia dodana przez: Ireneusz

lekarz Marcin Grochowalski

63-300 Gostyń

Dr.GROCHOWALSKI Marcin jest bardzo dobrym lekarzem i spcjalista, leczy mnie 8 lat jestem bardzo zadowolona.

lekarz Sebastian Moryciński

ulica Górna 16/16
63-800 Gostyń

Polecam, czuliśmy się bardzo zaopiekowani, super podejście do dziecka i wszystko rzetelnie wytłumaczone :)

lekarz Sławomir Rutczyk

ulica Tęczowa 48
43-176 Gostyń

Wspaniały lekarz, pełen empatii dla nas jako rodziny oraz dla Pacjentki mojej mamy. Pan Doktor przeprowadził u mojej mamy operację bardzo duzej przepukliny brzusznej w Szpitalu św Elzbiety, mama na kazdym etapie byla zaopiekowana, operacja sie udala- nie bylo zadnych problemow. Polecam dr Rutczyka z calego serca.
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Maciej Burzyński

63-300 Gostyń

6 mają 2024 roku miałam robioną kolonoskopię w Poznaniu w Szpitalu HCP na ul. 28 Czerwca. To nie był chyba najlepszy dzień doktora Macieja Burzyńskiego, a mój na pewno nie. Założono mi wenflon, a badanie rozpoczęło się bez podania środka znieczulającego. Prawdziwy horror . Znieczulono mnie dopiero na wyraźną moją prośbę. Lekarz nie poczekał aż preparat zacznie działać, więc odczuwałam silny ból. Kiedy skarżyłam się na bolesność badania, usłyszałam - …
{'id': 35148, 'name': 'Gostyń'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Marcin Hańczewski

dr n. med. Marcin Hańczewski

Chirurg ogólny, Gastrolog

szpital
63-800 Gostyń

Bardzo miły i życzliwy lekarz.Świetnie nawiązuje kontakt z pacjentem, Jasno przedstawia sytuacje. Leczenie i zabieg na drogach żółciowych przynosi efekty. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: henia

lekarz Błażej Ciesielski

63-300 Gostyń

Trafiłem do Pana doktora, podczas gdy córka złamała rękę, 200 km od miejsca zamieszkania. Z SORu zostaliśmy odesłani, zasugerowano nam że zostaniemy przyjęci w przychodni na ul. Chrobrego. I tak też się stało. Pan doktor nie robił żadnego problemu, mimo że nie byliśmy jego stałymi pacjentami potraktował nas z należytym szacunkiem i uprzejmością. Dzięki temu uniknęliśmy dodatkowej podróży do domu, bo wszystko bez najmniejszego problemu załatwiliśmy u Pana doktora. Dziękujemy
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Jarosław Wilczyński