Chirurg Ogólny Płock

- 43 lekarzy

lekarz Szymon Głowacki

Wojewódzki Szpital Zespolony w Płocku

Średnia ocen: 4,3/5
Wspaniały lekarz. Od lat balem się kolonoskopii i gastroskopii odkładałem w nieskończoność z powodu lęku. Jestem po badaniach lekarz Anioł tłumaczy uspokaja dba i się stara. Kompetentny zaangażowany. Odpisuje szybko na maile z wynikami nawet nocą jak jest sytuacja awaryjna. Mało jest takich lekarzy !!!
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Agnieszka Kołodziejczyk

SZPITAL
ulica Medyczna 19

Średnia ocen: 1,7/5
Wszystkie zle opinie przedstawiają oszustów, którzy są zdolni do pracy ale są również za pisowcami którzy dają darowizny typu 500plu pieniądze za darmo i myślą że mogą wyłudzić również rentę! P. Agnieszka przede wszystkim nie orzeka stopnia niepełnosprawności co świadczy o tym że opinie są totalnie fałszywe. P dr. Jest nie uprzejma owszem ale tylko dla osób które same są aroganckie i bezczelne
Opinia dodana przez: Zbigniew

dr Lech Paćkowski

SZPITAL
ulica Medyczna 19

Średnia ocen: 5,0/5
Gdyby wszyscy lekarze mieli tyle empatii, co Pan Doktor Paćkowski, bylibyśmy chyba zdrowsi... Profesjonalizm, zaangażowanie i duuuużo ciepła oraz cierpliwości - za to Panu dziękuję najserdeczniej.

lekarz Adam Lewandowski

Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego i Transportu Sanitarnego w Płocku
ul. Gwardii Ludowej 5

Średnia ocen: 4,9/5
Bardzo dobry specjalista i jednocześnie super jako człowiek, z bardzo dobrym, przyjaznym podejściem do pacjenta. Operował moją nogę - stripping żył, w trakcie konsultacji w poradni wszystko dokładnie wytłumaczył, z zaangażowaniem, uśmiechem na twarzy i poczuciem humoru. Operowałem się w szpitalu pod Gostyninem, gdzie pan doktor pracuje, przyjechałem tam z Warszawy i nie żałuję. Oby więcej lekarzy z taką wiedzą i takim ukierunkowaniem na pacjenta :)
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Adam Wideński

Leszczynowa 7a

Średnia ocen: 3,3/5
Na konsultacji doktor był uprzejmy, ale gdy przyszłam na zabieg (bardzo krótki, bo trwał 30min) już taki uprzejmy nie był. Wzbudzał we mnie wyrzuty sumienia ze sama doprowadziłam do takiego stanu rzeczy i rzucał komentarze (niekoniecznie miłe) na ten temat, po czym w połowie zabiegu rozmawiając z pielęgniarką udawał jakby mnie nie było w pomieszczeniu. Bardzo mnie nastraszył mówiąc o nowotworze (gdzie lekarz nie powinien bez podstaw straszyć pacjenta, a ...

Anna Kot-Jedynak

Chirurg stomatolog, Chirurg ogólny

Jesienna 20

Średnia ocen: 4,3/5
Leczę u pani doktor zęby odkąd pamiętam. Szukałam dentysty bliżej mojego obecnego miejsca zamieszkania, ale po złych doświadczeniach nie zaufam już nikomu innemu! Pani doktor jest NIEZWYKLE staranna, delikatna, posiada wszechstronną wiedzę i nie bagatelizuje problemu. Dostrzega nie tylko chory ząb, ale także przytwierdzonego do tego zęba pacjenta, dlatego leczy naprawdę kompleksowo i wyjaśnia wszystko dokładnie. W gabinecie można wykonać zdjęcie i obejrzeć ząb na ekranie komputera. Piorunująco skuteczne połączenie ...
Opinia dodana przez: wheelwright

lekarz Leszek Wcisło

Orlen Medica

Średnia ocen: 3,8/5
zdecydowanie polecam, zwłaszcza przy ostrzykiwaniu żylaków

lekarz Marek Guszkowski

Chirurg ogólny, Chirurg onkolog

al. Jana Pawła II 86 lok. 18
09-410 Płock

Średnia ocen: 3,7/5
Lekarz z ogromnym doświadczeniem, pełen profesjonalizm. Dzięki Panu Markowi doszedłem do zdrowia. Polecam z całego serca!
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Piotr Podolski

Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego i Transportu Sanitarnego w Płocku
ul. Gwardii Ludowej 5

Średnia ocen: 4,4/5
Polecam. 17.02.2016 trafiłam na oddzial, dawno już nie spotkałam tak miłego,uprzejmego i profesjonalnego lekarza. Potrafi słuchać pacjenta i nie bagatelizuje niczego. Niczego nie robi na oddwal, nie szkoda mu czasu na pacjenta i pieniędzy na badania.
Opinia dodana przez: Patrycja

Mariusz Motyka

Chirurgicum Sp. z o.o.
ul. Gen. T. Kutrzeby 11
09-410 Płock

Średnia ocen: 5,0/5
Wspaniały lekarz. Operował moją mamę, dzięki Niemu mama nadal jest z nami. Jestem Mu bardzo wdzięczna.

Chirurdzy ogólni w Płocku

Strefa lekarza Zaloguj się Zarejestruj się