Filtruj terminy

Filtruj oceny

Ocena ogólna
Wyczyść

Zgierz

Było to chyba zrządzenie losu, że trafiłem na wspaniałego lekarza p. Macieja Berkana, który dzięki swojemu ogromnemu doświadczeniu, wspaniałej opiece oraz dodawaniu otuchy w przebieg leczenia dokonał tego, że czerniak z przerzutami / III stopień/ wg. Clarka/ został wyleczony. Polecam tego wspaniałego lekarza a zarazem bardzo miłego i sympatycznego człowieka.
Opinia dodana przez: Stanoslaw

lekarz Krzysztof Hofman

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. Marii Skłodowskiej-Curie w Zgierzu
ul. Parzęczewska 35
Zgierz

Fantastyczny człowiek, bardzo dobry lekarz. Pan Doktor zrobił dokładny wywiad, wszystko dokładnie wytłumaczył, rozwiał moje wątpliwości, zlecił odpowiednie leczenie i dietę. Szczerze polecam

dr Robert Kępa

Specjalistyczne Centrum Medyczne "WAMED'''' s.c. W. Kałużny, R. Błaszczyk
ulica Dąbrowskiego 6/8
95-100 Zgierz

Doktor Kępa to prawdziwy lekarz z powołania. Nie zostawił mnie nawet w tych dziwnych czasach pandemii. Jest świetnym fachowcem. Jego profesjonalizm idzie w parze z ogromną ilością empatii do Pacjenta.Nie wypisuje recept tylko bada,sprawdza i interweniuje. Dzięki Panu doktorowi trafiłam do szpitala, gdzie udzielono mi fachowej pomocy, a operacji dokonał sam Pan Kępa. Jeszcze raz dziękuję i przyłączam się do wszystkich pozytywnych opinii.
Opinia dodana przez: Grazyna

lekarz Miłosz Dobrogowski

Przychodnia
gen. Henryka Dąbrowskiego 6/8
95-100 Zgierz

Cudowny lekarz,z podejściem do pacjenta Zawsze ma czas, Operował moją córkę i jesteśmy pod ogromnym wrażeniem .Polecam pana doktora z czystym sumieniem. Dziękujemy 😃😀
Opinia dodana przez: Sylwia

lek. stom. Iwona Nasterska

Chirurg stomatolog

Przychodnia Stomatologiczna
Długa 171
95-100 Zgierz

Bardzo polecam dr Iwonę Nasterską, jest to świetny chirurg, implantolog, periodonta. Przekazuje bardzo klarowne informacje odnośnie stanu zębów. Naprawdę warta polecenia.

lek. dent. Rafał Janiszewski

Chirurg stomatolog

Przychodnia
Kuropatwińskiej 2
95-100 Zgierz

Chciałabym Pięknie z Całego Serca Podziękować Zacnemu Panu Chirurgowi Rafałowi Janiszewskiemu.Pan Doktor Rafał Janiszewski to Wysokiej Klasy Specjalista w swojej dziedzinie . Pan Doktor Jest Kulturalny, Empatyczny z Troską Podchodzi do pacjentów.Pan Doktor Respektuje Kartę Praw Pacjenta,w swojej pracy Zachowuje zasady Pomocy ,Akceptacji, Indywidualizacji. Miałam Zaszczyt leczyć oraz usuwać zęby u Zacnego Pana Doktora ,Wszystkie Zabiegi zostały przeprowadzone w Profesjonalny, Wspaniały Sposób,Pan Doktor Rafał Janiszewski Ma Bardzo Dobre Podejście do …
Opinia dodana przez: Dorota

dr n. med. Krzysztof Kaczka

Szpital Wojewódzki
95-100 Zgierz

Pan Doktor dokładnie wyjaśnia poszczególne etapy leczenia, przy tym jest niezwykle uprzejmy. W szpitalu interesuje się pacjentem zarówno przed jak i po operacji. Jak najbardziej lekarz godny polecenia!

dr n. med. Ewa Kołecka

Chirurg ogólny, Ortopeda

ICZMP w Łodzi
3 Maja 52
95-100 Zgierz

Mój synus urodził sie z wrodzon a wada stopy konsko- szpotawej. Odrazu w szpitalu miał zalozony gips przez Szanowna Panią Ewę K. Przez 8 miesiecy leczylismy się Pani Dr nas prowadziła, nacinała ścięgno, a dzis synus ma 13 miesięcy biega. Zapomnielismy juz o tym. Polecam Pania Doktor lekarz z powwołana. DOŚWIADCZONY !!!
Opinia dodana przez: sZYMON

lekarz Paweł Gołąbek

Chirurg ogólny, Urolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Medicoma
plac Kilińskiego 9
95-100 Zgierz

Brak empatii,nieprofesjonalne wykonanie usg ,duże zastrzeżenia do higieny wydawało się,że spieszy się bo miał jeszcze wielu pacjentów.Nie polecam.

lekarz Maciej Tomczyk

ulica Wiązowa 7
95-100 Zgierz

Nie polecam. Lekarz niezainteresowany pacjentem, wystawia opinię bez jakiegokolwiek kontaktu z pacjentem.
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Andrzej Drzewicki