Lekarze Chirurg onkolog Stargard Szczeciński

Średnia ocen: 5,0/5
Jestem po usunięciu czterech ósemek , profesjonalne podjęcie do pacjenta, polecam Pana Doktora . Szybko , sprawnie
Opinia dodana przez: Martyna

lek. dent. Wojciech Rawicki

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Średnia ocen: 4,9/5
Tylko i wyłącznie dr Rawicki! Pełen profesjonalizm, miły, uprzejmy, dokładny pomimo mega kolejek na poczekalni czułam się zaopiekowana nie czuć presji czasu. Do tego bardzo przyjazna atmosfera w gabinecie sprawia że chce się wracać. Zarówno na NFZ jak i prywatnie wizyta na najwyższym poziomie. Dr przywrócił mi piękny uśmiech, który był moim marzeniem od lat! Polecam z całego serca!

dr Ewa Mazur

Chirurg stomatolog, Ortodonta

Średnia ocen: 4,8/5
Serdecznie polecam gabinet Pani Ewy Mazur. Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do pacjenta. Miła i serdeczna atmosfera aż chce się leczyć zęby :)
Średnia ocen: 4,2/5
na pewno z moimi problemami bede przychodzic wlasnie do tego lekarza
Średnia ocen: 3,9/5
Bardzo dobre podejście do pacjenta, zaangażowany, uprzejmy lekarz, poświęca pacjentowi wystarczająco czasu, przeprowadza szczegółowy wywiad
Opinia dodana przez: PAULINA
Średnia ocen: 3,4/5
Pan Jan Kalinowski jest najlepszym chirurgiem, który na wszystkim się zna. Ten lekarz wyleczył mi nogę w 3-miesiącach. Polecam wszystkim tego lekarza. Chodziłam do różnych lekarzy żaden lekarz nie wyleczył mi tak nogi jak P. Jan Kalinowski, Żyła po żyle mi pękała inni lekarze mi tylko paprali nogę. P.Kalinowski ledwo uratował mi nogę.. POLECAM
Opinia dodana przez: Janina S.
Średnia ocen: 2,3/5
Bardzo miły i przyjazny, po prostu DOBRY Człowiek. Operował mnie w ostrym stanie. Złote ręce, dobre serce. Tak, jak Jego Ekipa na Oddziale na Unii. Cudowni, empatyczni - Panie i Panowie Gdyby nie konieczność drenu w brzuchu, to mógłbym, po tak fachowej i starannej operacji, zejść z łóżka po wybudzeniu i iść na bieganie. Dren został usunięty wczoraj - szpital opuściłem dzisiaj. W doskonałym stanie. Pan Doktor codziennie sam, co ...
Opinia dodana przez: Sławek

lekarz Maciej Wrzesiński