Śląskie Centrum Osteoporozy
ulica Opolska 11/3
Jestem pod wielkim wrażeniem podejściem tej Pani do swojego zawodu a przy tym dodatkowo idealne podejście do dziecka.
Widać istnieją jeszcze lekarze z powołania i o tej Pani mogę to powiedzieć śmiało.
Wszystko dokładnie wytłumaczone, byłam z niespełna trzy latkiem którego nie sposób okiełznać, u takich dzieci liczy się podejście od wejścia. Pani doktor spokojnie zobaczyła na co dziecko zwróciło uwagę chwilkę o tym zagadała pokazała, dziecko bez problemu ...
"POLIS CLINIC" Prywatna Opieka Lekarska Specjalistyczna spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica 1 Maja 88
Bardzo konkretny człowiek wytłumaczy co to za choroba ja miałam zespół ciesni nadgarstka pan doktor wytłumaczył na czym polega zabieg na ten zabieg czekałam tydzień polecam.
ulica Teatralna 8
Dziękuję za przeprowadzoną operację, za opiekę. Przy tym lekarzu czułam się bezpiecznie. Dziękuję też pozostałemu personelowi ze szpitala św. Józefa. Polecam lekarza i szpital.
Przychodnia Nr 5
Zawiszy Czarnego 7a
Prostak, zwracał się do mnie per "laska", nie słuchał o moich przypadłościach, tylko komentował mój kolor paznokci, przerywał kiedy mówiłam, rzucał niestosowne komentarze pod moim adresem, praktycznie w ogóle nie zbadał - tylko spojrzał na nogę i zlecił RTG, po czym patrząc zdjęcie pod światło stwierdził że mam lekkie skręcenie i mam robić to co do tej pory robiłam (okłady, stabilizator, maść) i samo przejdzie. a męczę się z bólem ...
ulica Kościuszki 13/3
Bezwzgledna baba,lekarz tylko z nazwy tydzien po operacji kolana chciala mnie zmusic do chodzenia bez kul.Na sile zginala i prostowala mi noge.Krzyczalam w glos.Prosze strzec sie kogos takiego.Ponadto beszczelna zero kultury osobistej,uprzejmosci.
Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Kościuszki